Igakuine võistlus Aprill – Thrusters
- This topic has 26 replies, 12 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
Fdvk.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2014 at 9:33 e.l. #363638
MoloM
MemberIga inimene, kes on koolis käinud, neile peaks kehalise tunnist see selge olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iga inimene, kes on koolis käinud, neile peaks kehalise tunnist see selge olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ikka ei ole küll. Kui mina käisin koolis ei olnud sellist harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuli hiljem selgeks õppida !aprill 8, 2014 at 9:41 e.l. #363639Archangel
MemberMina teeks siis juba kaks eraldi kategooriat.
* Lihtne harjutus nii teostuselt, kui ka vahendite poolest – kükid, lõuatõmbed, surumised, dipsid jms. Iga kuu üks variant ning näiteks 6 kuu pärast jõuame tagasi esimese harjutuse juurde ning siis ongi juba paras aeg uuesti seda teha, et inimesed saaksid oma arengut demonstreerida ja revanže võtta.
* Keerulisem üleanne – miski, mis võib hõlmata mitut eri harjutust või liigutust. Võivad olla vägagi omapärased ning seega nõuab inimestelt kas uute oskuste õppimist või tegemisvahendite leidmist.
Idee poolest oleks hea, kui Fitness.ee paneks ka mingid sümboolsed auhinnad välja. Näiteks 500.- fitti kummagi kategooria võitjale iga kuu. See on köömes summa ning läheb niivõinaa Fitshopis käiku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Lisaks eraldi arvestus, kes suudab kahe kategooria peale parima kombineeritud tulemuse teha. Näiteks anda punkte 1-3 koht eest ja siis iga kuu vaadata, kes rohkem punkte sai. Fitnessi poolt näiteks 250.- Fitti preemiat. Ning 6 kuu möödudes teha suurem kokkuvõte ja anda veel eriauhind näiteks.Usun, et osalejaid oleks kordades rohkem ning oma kaifi saaksid kätte nii tavainimesed, kui ka andekamad spetsid, kes tahavad igasugu trikke teha. Väiksed auhinnad motiveerivad kõvasti rohkem tegema ning punktisüsteem annab põhjuse ka samu harjutusi kogu aeg edasi teha ja pingutada, et poole aasta pärast arengut näidata.
Võistlevatele sportlastele võiks tegelikult veel eraldi arvestus käia, sest muidu kardan, et tipus saavadki ainult nemad figureerima ning see võib huvi tavaharrastajatelt ära võtta. Raske auhindadele konkureerida, kui Vähi tuleb lõuatõmbeid kinni panema või Raus kükkima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised mõtted.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2014 at 11:33 e.l. #363647Akrapovic
Member+1 Arch
aprill 8, 2014 at 11:38 e.l. #363650Nesatur
MemberJa siis tuleb mingi vend, kes ütleb, et “Ma ei jaksa dipse teha ja lõuga tõmmata – teeme äkki midagi lihtsamat?”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2014 at 11:54 e.l. #363654batmannu
Memberma ei jõua dipse ja lõuatõmbeid teha. mulle meeldivadki sellised teistsugused harjutused.
Aga kui inimene vingub isegi rebimishaardega kükkide puhul, siis ei ole asi ju harjutuses, vaid selles inimeses endas.
Ei pea olema nii, et kui harjutus on lihtne, siis võtad osa sellest ja lähed ainult võidu peale, poole lahedam on kui sa selle harjutuse sooritamiseks ka natukene vaeva näed!
Kätekõverdusi oleme me kõik teinud, aeg midagi huvitavamat teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2014 at 1:29 p.l. #363666Nesatur
Memberma ei jõua dipse ja lõuatõmbeid teha. mulle meeldivadki sellised teistsugused harjutused.
Aga kui inimene vingub isegi rebimishaardega kükkide puhul, siis ei ole asi ju harjutuses, vaid selles inimeses endas.
Ei pea olema nii, et kui harjutus on lihtne, siis võtad osa sellest ja lähed ainult võidu peale, poole lahedam on kui sa selle harjutuse sooritamiseks ka natukene vaeva näed!
Kätekõverdusi oleme me kõik teinud, aeg midagi huvitavamat teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt see mu point oligi.
aprill 8, 2014 at 2:08 p.l. #363667Sarge
MemberMinu arust on riiklikus kavas hüpitsaga hüppamine sees. Me ei harjutanud, aga hinde peale pidime ikkagi tegema – tüüpiline.
Oleksid auhinnad, siis usun, et inimesed, kes varem ei ole kompleksharjutusi teinud, saaksid lisamotivatsiooni nüüd proovida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti siis kui auhinna saab võitja + loositahtel keegi.
aprill 9, 2014 at 4:27 e.l. #363706batmannu
Memberme ka hüppasime hypekatega. vist oli 3 v 5 min järjest ja pidi lugema neid hyppeid, aka 600 hüpet vms. huupi pakun neid numbreid, sest ma ei mäleta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2014 at 6:29 p.l. #365547djgroove
MemberKas vajub ära?
Mai kuu võistluseks äkki rinnalt surumine oma kehakaaluga 3min jooksul?
mai 2, 2014 at 7:35 p.l. #365552batmannu
Memberkui aus olla, siis ma unustasin ära..

ja nii palju ma kindlasti suruda ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2014 at 8:10 p.l. #365554FitMan
MemberAuhinnaks võiks Fitness.ee välja pakkuda näiteks võimaluse teha trenn koos Ott Kiivikasega või mõne tesise Eesti nimekamaga, oleks sabarakuks või midagi sellist. Harjutustest võiks hakata järjest tegema Fitness 5 harjutusi, siin meil kasvulava küll, natuke julgust, harjutamist, osavõtmist, trenni, oleks järgmine aasta millegi poole püüelda, need tulemused eelmisel võistlusel ju ei ole peajagu Meie omadest üle, kui siis kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda ma ei jõua küll eriti teha.mai 3, 2014 at 6:29 e.l. #365561Fdvk
MemberVõin pakkuda siis näiteks selleks kuuks Dips max või siis lõuatõmbed max.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.