Skip to main content

Iga

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Alberd
    Member

Kuidas peaks toimima “nii-öelda eakamad”, kel aastaid juba üle kolmekümne viie, kes tahavad alustada jõu treeninguga oma lõbuks. Tegelikult tegeletud juba vahedega kokku üle kolme aasta, kehakaal on normi saadud, enesetunne on ka paranenud meeletult. Nüüd on soov ka natuke lihaseid kasvatada. Noorematel on see lihaste juurdekasv kindlasti kiirem. Aga mida peaks arvestama nö. sellises eas? Kas on ka erinevatel kehatüüpidel oma kindel metoodika, mis toob paremaid tulemusi, ja kuidas on toitumine seotud erinevate veregruppidega? Päris palju sai küsimusi, aga ehk pakub ka teistele mõni neist küsimustyest huvi?

Ott Kiivikas
    Member

Kuna ka kulturism spordialana on nn. vanameeste ala, kus ka paljud selle aasta MM- finalistidest olid 40 ja vanemad, isegi 50a. siis ega siin erilist erinevust ole, süüakse ikka sama toitu ja tehakse samu harjtusi, võib olla vahe treeningu intensiivsuses ja rasvapõletuseks madalam pulsisagedus, muus osas vahesid ei tea olevat.

Alberd
    Member

… aga erinevad kehatüübid ja veregrupid?

Ott Kiivikas
    Member

Selge on see, et inimesed on erinevad, aga siin foorumis lahti kirjutada, et peaks ainult nii või nii treenima oleks vale, selleks oleks mõttekas pöörduda juba jõusaalis , treeneri poole, kes võtab arvesse Teie kehatüüpi jne. Veregrupid mõjutavad eelkõige toitumist, need raamatud on saadaval ja kui teate enese veregruppi saategi teada milliseid toiduained peaksite eelistama. Kui palju neist kasu on seda on raske kommenteerida, kuid üldjuhul tunnetab näiteks minu organism ära toiduained mis mulle sobivad ja ma sööngi selliseid toiduaineid automaatselt.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.