IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!
- This topic has 521 replies, 75 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2012 at 7:02 e.l. #153729
susim
MemberTublid oleme
märts 27, 2012 at 7:15 e.l. #153722htilga
MemberHakkab vist vaikselt meie rahvusspordialaks tõusma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 7:16 e.l. #153719susim
MemberKevadel olen ka platsis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .märts 27, 2012 at 8:10 e.l. #153662Janar Rückenberg
MemberSelline kajastus toimunule on meile ja meie alale kahtlemata suur tunnustus ja äärmiselt vajalik. Olulisemad võistlused, saavutused nendelt, finaali pääsemised, rääkimata suurvõistluste medalitest. Sain sellest juba ammu aru, kui oluline on ennast nähtavaks teha. Oluline on see juba sellepärast, et see üldsuse arvamus ja teadmine või teadmatus võivad mingil hetkel hakata suuresti minu (meie) tegemisi väga oluliselt mõjutama. Kui keegi ei saa aru, mis asja ma ajan, mis tasemel mängu ma mängin, siis rasketel dieediaegadel ei saada aru minu närvilisusest, minu tujudest, minu käitumisest, minu meeleolust, mind ei toetata moraalselt, pigem mõistetakse hukka ja põlatakse. Mees ajab mingit ähmast asja, pidevalt on närviline, et on vist mingi halb ja paha inimene. Pane “õhtulehte” pilt üles, kiri juurde, et “100 kg kohupiima ja Eesti meistriks” ning õlalepatsutajaid, toetajaid, innustajaid ja sinu tegemistele kaasaelajaid on nagu seeni peale vihma. See on õige, see on hea ja see on sportlasele vajalik. See võib tihtipeale kõige olulisem asi üldse olla. Teadmine, et sinu tegemistest huvitutakse, sulle hoitakse pöialt, sulle elatakse kaasa, see annab jõudu, paneb veelgi pingutama ja aitab vastu pidada. See ongi põhjus, miks ma ei nõustu nendega, kes ütlevad, et “oh, polegi oluline, mis hall mass sinust ja sinu tegemistest arvavad, et peaasi, et ala siseringis teatatakse sinust ja sinu tegemistest”. Ei ole see nii lihtne!!! Üldsuse teadmine ja arvamus võivad su teinekord nii pihuks ja põrmuks teha, samas teinekord võib sind ümbritsevate inimeste toetus ja poolehoid olla sinu ainus motiiv veel edasi liikuda. Selge see, teod on tähtsad ja tühjast-tähjast kära tegemist ma kindlasti ei poolda, kuid suures osas ja paljuski määrab meedia, selle, kes on kes, keda teatakse ja keda mitte. Kui ise ei ennast ja oma tegemisi ei promo, siis ei teaks sinust suurt keegi midagi. Olen seda ise omal nahal siin oma pisikeses alevikus korduvalt läbi testinud. Kui ise poleks kohalikus vallalehes oma tegemisi kajastanud, oma võistlustest, saavutustest ja ettevõtmistest läbi artiklite teada andnud, siis 110%, et vallarahvas ei teakski, mis mees ma siin selline olen. Kuulda võib ainult mingeid moonutatud jutte ja kõmu, karm ja nõudlik kehalise kasvatuse õpetaja, aga üldiselt peetakse mingisuguseks salapäraseks “undreground” tüübiks, kes käib juba aastaid üksi “ennast pumpamas”, ilmselt mingi tüüpiline madalalaubaline loll jõumees. Aga, et asja näol, mida ma ajan on tegemist siiski tõsisel tasemel võistluspordiga, minu tegemistel on selge ja suurte sihtidega väljund, on tulemused jne jne…seda vaevalt, et siin suurt keegi üldse teaks. Nagu ütlesin, meedia on võimas vahend, võimas vahend arvamuste kujundamisel ja arvamus on maailmavalitseja. Üldsuse arvamuse pärast on inimesi pandud läbi aegade seinda äärde ja tõmmatud rattale. Arvamus või laialt levinud teadmine ja arusaamad asjadest määravad meie elus tihtipeale rohkem, kui me seda arvatagi oskame või me seda teinekord isegi tahame. Inimesed saavad aru lihtsatest asjadest, tihtipeale polegi rohkem vaja, kui ta näeb postimehest või õhtulehest sinu nime või loeb sõna “kulturism”, kus all on paar rida selgitavat teksti ning see avabki silmad ning teadvustab, mille või kellega on tegu.
august 28, 2012 at 8:45 e.l. #322750Arnold
MemberNüüd siis ka lõplikult kinnitatud protokoll: SIIN
Eesti mäekõrgune võit 2011 IFBB klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel:
august 28, 2012 at 9:02 e.l. #322751Marko Terasmaa
MemberNüüd siis ka lõplikult kinnitatud protokoll: SIIN
Eesti mäekõrgune võit 2011 IFBB klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel:
Head uudised! Eesti ülekaal on tõesti muljetavaldav! See kirjutatakse ajalukku.
Õnnitlused Eesti tiimile!
august 28, 2012 at 11:18 e.l. #322763vend vähk
ModeratorKui kõik finalistid oleksid dopingukontrollidesse saadetud, siis oleks see mäekõrgus ilmselt veel mitu korda suurem olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 11:37 e.l. #322770Marko Terasmaa
MemberKui kõik finalistid oleksid dopingukontrollidesse saadetud, siis oleks see mäekõrgus ilmselt veel mitu korda suurem olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Puhas spekulatsioon.
Küll aga on kindel, et kui kõik finalistid oleks kontrolli saadetud, oleksid dop-kontrollide kulu mitu korda suurem olnud. 400-500 eur sportlase kohta. Natuke mõtteainet teise kandi pealt…
august 28, 2012 at 11:57 e.l. #322778kaido leesmann
MemberPalju õnne kogu Eesti Teamile, samuti organisaatoritele!
Endal tekkis samuti selline mõte, et kui oleks tehtud kõikidele finalistidele kontrollid, mis siis oleks…
Arusaadav, et see jäi finantside taha.
Aga mõtleks siis teisiti: see et Raigo.K, Janar.R ja Imre.V oleksid Taavi kõrval samuti maailmameistrid, palju see oleks sõpradele/fännidele maksma läinud? 4000-5000 euri?
Selle raha me oleksime kambaga ikka leinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik muidugi tagantjärgi tarkus…
Aga minu arust olete saanud hakkama millegi väga erilisega!!
august 28, 2012 at 12:00 p.l. #322780Ott Kiivikas
MemberJah ega seda tulemust korrata on keeruline, eriti välivõistlustel – kus sellist kontrolli enamjaolt ei ole. Kuid mis tehtud see tehtud ja väikse riigi kohta kus natuke üle 1 milj elaniku ikkagi 27 riigi konkurentis võita on kõva tulemus.
august 29, 2012 at 8:19 e.l. #322899Arnold
MemberKes kui palju punkte tõi?
Teema spekuleerimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IFBB Klassikalise kulturismi MM – i riikide arvestuses anti koha punkte järgmiselt:
1.= 16
2.= 12
3.= 9
4.= 7
5.= 6
6.= 5
7.= 4
8.= 3
9.= 2
10.= 1
Absoluutne arvestus arvesse ei läinud
Kõik mehed, panite täie eest, tänud!
august 29, 2012 at 8:27 e.l. #322904vend vähk
ModeratorKes kui palju punkte tõi?
Teema spekuleerimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IFBB Klassikalise kulturismi MM – i riikide arvestuses anti koha punkte järgmiselt:
1.= 16
2.= 12
3.= 9
4.= 7
5.= 6
6.= 5
7.= 4
8.= 3
9.= 2
10.= 1
Absoluutne arvestus arvesse ei läinud
Kõik mehed, panite täie eest, tänud!
Pole tänuväärt! Teinekordki!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.