IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!
- This topic has 521 replies, 75 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2012 at 11:01 e.l. #159155
Indrek Viska
MemberPalju õnne uute tulemuste puhul!
Jerzy Pisulskist ei oleks küll seda arvanud, sest ta on võistelnud MM il 2006 aastast alates ning ei ole ulmelisi hüppeid teinud.
märts 23, 2012 at 11:36 e.l. #159139susim
MemberPikkuse cat kuni 168cm ei loe ma kuskilt kas seal olid siis koik tulemused neg?seega meie ei tousnud kuhugi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2012 at 12:04 p.l. #159111Janika Aavamägi
MemberPikkuse cat kuni 168cm ei loe ma kuskilt kas seal olid siis koik tulemused neg?seega meie ei tousnud kuhugi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles pikkuskategoorias ei olnud positiivseid tulemusi, kõik negatiivsed. Kuid seega – puhas kategooria
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2012 at 12:29 p.l. #159100susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hasti teHTUD.märts 23, 2012 at 12:52 p.l. #159094Janika Aavamägi
MemberLas Lõuna Korea mees ei käinudki kontrollis? Sel juhul abspluudi võitja oleks ilmselt meie mees:)
Uskumatu, et inimestel pole niipalju tahtmist, et klassikalises kulturismis ilma dopinguta läbi saada. Pole ju mingi utoopia 180cm pikkuse juures omada 90kg alla rasvavaba keha!
Vaadates tulemusi, siis ilmselt oleksid kõikide kategooriate võitjad pidanud eestlased olema, kuna 100% välisriikide esindajad jäid kontrollis pika ninaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kahju on sellest, et enam vist mitte kunagi ei lasta Eestil ühtegi kulturismi võistlust pidada, sellist pardakki pole vist kunagi kuskil olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain just teada, et Lõuna-Korea sportlane Kim Myung Sub käis dopingukontrollis, proov negatiivne. Seega sportlane ausalt ja puhalt absoluutne meister klassikalises kulturismis.
Seda on hea tõdeda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne Kim!märts 23, 2012 at 2:51 p.l. #158985htilga
MemberVäga head uudised ikka!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas võiks ausaid tegijaid rohkem olla, sest muidugi on suurepärane, et tagantjärele medaleid antakse aga ma usun, et kui oleks kohe sellised kohad välja jagatud, oleks ka rõõm / emotsioon asjaosalistel suurem / võimsam olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2012 at 6:00 p.l. #158781kaido leesmann
MemberMüts maha kõikide Eesti sportlaste ees ja palju õnne neile, kes tõusid kõrgemale!!
Rahvusvahelise alaliidu köögipoolel on seis ikka täitsa masendav…
Kusagil mujal astuks alaliidu juht tagasi sellise jama peale, aga siin pole härradel lihtsalt huvi asja õiglaseks ajada.
Mul on kulturismi puhul alati kahju nendest vähestest ausatest, kes reeglitest kinni peavad ning ma imetlen nende kindlameelsust ja tahtejõudu!!
märts 23, 2012 at 7:10 p.l. #158751Ott Kiivikas
MemberVäga head uudised ikka!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas võiks ausaid tegijaid rohkem olla, sest muidugi on suurepärane, et tagantjärele medaleid antakse aga ma usun, et kui oleks kohe sellised kohad välja jagatud, oleks ka rõõm / emotsioon asjaosalistel suurem / võimsam olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige vastikum selle asja puhul ongi see, et isegi hiljem tagantjärgi medali saanuna ei saa sa kogeda sama rõõmu mis vahetult laval autasustamisel…..aga parem hilja kui mitte kunagi….
märts 23, 2012 at 7:19 p.l. #158734htilga
MemberJep, eks ta nii ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodame, et kunagi areneb tehnoloogia nii kaugele, et proov võetakse kõigilt enne võistlust, misjärel tulemused saadakse ~tunni jooksul ning positiivse tulemusega tegelasi ei lasta üleüldse lavalegi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2012 at 7:56 p.l. #158657vend vähk
ModeratorKusjuures vähemalt viimase 3 aasta absoluutsed klassikalise kulturismi maailmameistrid on kõik dopingus põrunud! 4 aastat tagasi toimus klassika MM Venemaal, Kaliningradis ja seal sattusid terve suure maailma peale dopingukontrollidesse ainult 3 võistlejat ja pange tähele, mis rahvustest: eestlane(mina), leedukas(loositi välja üks, aga lava taha testi tuli andma teine leedukas, kes ei võistelnudki) ning azerbajaan. Kummaline oli seal dopingukontrollidesse loosimise juures veel üks põnev asjaolu, millest olen paar korda ka maininud: ma võin vanduda, et kui ma Kaliningradis dopinguloosi järjekorras käe riidest kotti pistsin, siis oli selles ainult 1 pall, aga minu järel oli veel 2 meest kellele pidi ka palle jätkuma. Ma jäin mõistmatult vaatama, et mis toimub ja see mees, kes loosimist läbi viis teatas koheselt kõva häälega, et kõik aus oleks, siis viimased 2 võtavad ka oma pallid välja ja nad võtsidki mõlemad valged pallid. Arvestades, et ma pistsin oma käe sellisesse kotti, mille põhi oli umbes 10 cm ja teised mehed sumasid küünarnukini sees, siis võib ainult oletada, et tegemist oli kahe kotisuuga riidekotiga. Protesteerida selles karukoopas ei olnud mõtet. Selles suhtes loodan, et tulevikus on IFBB võistlustel sama ausad dopinguloosimised ja kontrollid nagu olid Eestis. Muide, Kaliningradis tuli absoluutseks võitjaks venelane imelaps Denissenko, kes 2010 Budapestis põrus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 23, 2012 at 7:59 p.l. #158620htilga
MemberKusjuures vähemalt viimase 3 aasta absoluutsed klassikalise kulturismi maailmameistrid on kõik dopingus põrunud! 4 aastat tagasi toimus klassika MM Venemaal, Kaliningradis ja seal sattusid terve suure maailma peale dopingukontrollidesse ainult 3 võistlejat ja pange tähele, mis rahvustest: eestlane(mina), leedukas(loositi välja üks, aga lava taha testi tuli andma teine leedukas, kes ei võistelnudki) ning azerbajaan. Kummaline oli seal dopingukontrollidesse loosimise jjures veel üks põnev asjaolu, millest olen paar korda ka maininud: ma võin vanduda, et kui ma dopinguloosi järjekorras käe riidest kotti pistsin, siis oli selles ainult 1 pall, aga minu järel oli veel 2 meest kellele pidi ka palle jätkuma. Ma jäin mõistmatult vaatama, et mis toimub ja see mees, kes loosimist läbi viis teatas koheselt kõva häälega, et kõik aus oleks, siis viimased 2 võtavad ka oma pallid välja ja nad võtsidki mõlemad valged pallid. Arvestades, et ma pistsin oma käe sellisesse kotti, mille põhi oli umbes 10 cm ja teised mehed sumasid küünarnukini sees, siis võib ainult oletada, et tegemist oli kahe kotisuuga riidekotiga. Protesteerida selles karukoopas ei olnud mõtet. Selles suhtes loodan, et tulevikus on IFBB võistlustel sama ausad dopinguloosimised ja kontrollid nagu olid Eestis. Muide, Kaliningradis tuli bbsoluutseks võitjaks venelane imelaps Denissenko, kes 2010 Budapestis põrus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ai kui venelaste luure seda juttu näeb! Neil on ju teadagi, omad meetmed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 26, 2012 at 6:27 p.l. #154342Arnold
Membermärts 27, 2012 at 4:57 e.l. #153866Arnold
Membermärts 27, 2012 at 5:16 e.l. #153859märts 27, 2012 at 6:34 e.l. #153798Leegi-H
Memberet kohe nii mitu võeti maha.. aga noh palju õnne!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.