IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud!
- This topic has 521 replies, 75 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 17, 2011 at 1:05 p.l. #302669
vend vähk
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui on veel v6imalik kandideerida World Classic Bodybuilding Championships Tallinn 2011 siis tulen ja lammutan teid koiki sygisel pikali 
Usun, et alaliit ei tea sinu plaanidest midagi ning selles kategoorias võiksid välja tulla küll. Meil on nüüd lühikesi mehi päris palju- vennad Kuusnõmmed on ka suhteliselt lühikesed. Kindlasti peaks olema üks tingimus ka Eesti meistrivõistlustel osalemine.
mai 17, 2011 at 3:07 p.l. #302691susim
MemberUsun, et alaliit ei tea sinu plaanidest midagi ning selles kategoorias võiksid välja tulla küll. Meil on nüüd lühikesi mehi päris palju- vennad Kuusnõmmed on ka suhteliselt lühikesed. Kindlasti peaks olema üks tingimus ka Eesti meistrivõistlustel osalemine.Seda ma kohe kindlasti teen sel aastal 100% 9 Oktoobril olen laval.plaanid olid juba sellised Sep RIBBF,2 Okt NABBA ja 9 Okt EST.
mai 17, 2011 at 5:04 p.l. #302711Ott Kiivikas
MemberSeda ma kohe kindlasti teen sel aastal 100% 9 Oktoobril olen laval.plaanid olid juba sellised Sep RIBBF,2 Okt NABBA ja 9 Okt EST.Meelis sulle lihtsalt teadmiseks, et see päris nii lihtne ei ole, et täna NABBAS ja homme IFBB -s ja ülehomme kuskil mujal. Selles osas pead ikkgi enda jaoks selguse tegema, kus paadis sa istud….
mai 17, 2011 at 5:15 p.l. #302713susim
MemberMeelis sulle lihtsalt teadmiseks, et see päris nii lihtne ei ole, et täna NABBAS ja homme IFBB -s ja ülehomme kuskil mujal. Selles osas pead ikkgi enda jaoks selguse tegema, kus paadis sa istud….mhm…kuid siiani pole see ju takistuseks olnud 2004 ja 2006 ,kas siis nyyd on reeglid teised,et isegi sygisel Eestikatel ei saa voistelda kui olen NABBA ja RIBBF v6istelnud aga kuidas on j6ut6stmisega IPO Ireland Powerlift Organisation.
mai 17, 2011 at 5:26 p.l. #302717Ott Kiivikas
Membermhm…kuid siiani pole see ju takistuseks olnud 2004 ja 2006 ,kas siis nyyd on reeglid teised,et isegi sygisel Eestikatel ei saa voistelda kui olen NABBA ja RIBBF v6istelnud aga kuidas on j6ut6stmisega IPO Ireland Powerlift Organisation.Ma soovitan sul teha EKFL sellekohane järelpärimine ja teavitamine oma võistlemissoovist. See erinevates liigades võistlemine ei ole siin mingi uus teema, lihtalt viimastel aastatel on ka rahvusvaheline alaliit selles osas selgelt reegelid rangemaks teinud. Kui ma õigesti mäletan ,siis üks tingimusi on enne kui saad liituda pead läbima dopingu kontrolli ja kinnitama ka kirjalikult et ei osale paralleelselt teiste liigade võistlustel. Vastasel juhul kui seda siiski teed saad IFBB poolt võistluskeelu.
Kuna sa ei ole pikalt Eestis võistelnud ja elad üldse teisel maal, siis oleks kõigepealt mõislik teha taotlus ja see vaadatakse läbi EKFL juhatuse poolt. Ära mõista valesti, keegi ei ole su võistlemise vastu, vaid asjad tuleb küigi jaoks vormistada võrdselt ja reeglid on kõigi jaoks ühesed.
mai 17, 2011 at 5:34 p.l. #302719susim
MemberMa soovitan sul teha EKFL sellekohane järelpärimine ja teavitamine oma võistlemissoovist. See erinevates liigades võistlemine ei ole siin mingi uus teema, lihtalt viimastel aastatel on ka rahvusvaheline alaliit selles osas selgelt reegelid rangemaks teinud. Kui ma õigesti mäletan ,siis üks tingimusi on enne kui saad liituda pead läbima dopingu kontrolli ja kinnitama ka kirjalikult et ei osale paralleelselt teiste liigade võistlustel. Vastasel juhul kui seda siiski teed saad IFBB poolt võistluskeelu.Kuna sa ei ole pikalt Eestis võistelnud ja elad üldse teisel maal, siis oleks kõigepealt mõislik teha taotlus ja see vaadatakse läbi EKFL juhatuse poolt. Ära mõista valesti, keegi ei ole su võistlemise vastu, vaid asjad tuleb küigi jaoks vormistada võrdselt ja reeglid on kõigi jaoks ühesed.
ok ma v6in EI oelda RIBBF ja NABBA sest seal nagunii GREEN DIESEL (steroid) 80% v6istlejatel,lihtsalt majanduslikel tingimustel pole saanud v6istelda Eestis olen seda tahtnud teha viimased 4 a kuid jah.Tegelenud olen j6ut6stmisega ,aga kas ka selles liidus ei tohi voistelda ?ega vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus kohast ma leian siit avalduse ankeedi voi kirjutan E-mail EKFL ile?
mai 17, 2011 at 5:36 p.l. #302720AnneP
MemberC.
mai 17, 2011 at 5:43 p.l. #302723Ott Kiivikas
Memberok ma v6in EI oelda RIBBF ja NABBA sest seal nagunii GREEN DIESEL (steroid) 80% v6istlejatel,lihtsalt majanduslikel tingimustel pole saanud v6istelda Eestis olen seda tahtnud teha viimased 4 a kuid jah.Tegelenud olen j6ut6stmisega ,aga kas ka selles liidus ei tohi voistelda ?ega vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kus kohast ma leian siit avalduse ankeedi voi kirjutan E-mail EKFL ile?
kirjuta info@kulturism.ee küll me juba toimetame kuhu vaja. Lihtsalt kirjuta vabas vormis oma lugu, et soovid võistelda sügisel EMV ja miks mitte ka kandideerida Eesti koondisesse MM -l. Lõplik koondis selgub EMV tulemuste põhjal.
Edu soovides
mai 17, 2011 at 5:47 p.l. #302726susim
Memberkirjuta info@kulturism.ee küll me juba toimetame kuhu vaja. Lihtsalt kirjuta vabas vormis oma lugu, et soovid võistelda sügisel EMV ja miks mitte ka kandideerida Eesti koondisesse MM -l. Lõplik koondis selgub EMV tulemuste põhjal.Edu soovides
Tanud OTT
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2011 at 5:48 p.l. #302727reesi
MemberC
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2011 at 5:50 p.l. #302728rait83
Membermhm…kuid siiani pole see ju takistuseks olnud 2004 ja 2006 ,kas siis nyyd on reeglid teised,et isegi sygisel Eestikatel ei saa voistelda kui olen NABBA ja RIBBF v6istelnud aga kuidas on j6ut6stmisega IPO Ireland Powerlift Organisation.Loodan, et sa EJTL-i käest võistluskeeldu sellepärast ei saa. Kuigi see sind vast eriti ei kotigi.
mai 17, 2011 at 5:56 p.l. #302731susim
MemberLoodan, et sa EJTL-i käest võistluskeeldu sellepärast ei saa. Kuigi see sind vast eriti ei kotigi.Ega ma ei plaaninudki enam eriti j6ukatega tegeleda,kuna vigastused puusas ja rinnal on juba liig mis liig.Kulturismis nallutamine oli mis oli aga vigastusi vahem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2011 at 10:58 e.l. #302794Elusulg
MemberKui endiselt saab midagi pakkuda, siis ma valiks A variandi, juhul kui kirja veidikene allapoole viia, siis ei hakkaks silm liialt rändama.
Muidu on väga hea tervik.
Tublid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2011 at 1:47 p.l. #304543vend vähk
ModeratorVõimalusel palun alaliidul panna siia üles hetkel kehtivad kategooriad. Praegu peaks klassikas olema 5 erinevat kategooriat, aga äkki on selles suhtes midagi muudetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2011 at 2:17 p.l. #304550Rainerr
MemberB
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.