IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused
- This topic has 241 replies, 50 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2013 at 2:00 p.l. #342785
Eduard Iganus
MemberVäga tublid!
mai 11, 2013 at 3:13 p.l. #342789AnneP
MemberBB up to and incl. 70kg // prejudging // the TOP
Finalists are…
80 Yalchin Mammadov Azerbaijan
83 Ashly Sajithkumar Ireland
84 Miroslav Skadra Slovakia
85 Kenan Yildiz Turkey
87 Roman Iushchenko Ukraine
88 Jalal Rahman Ali Germany
Mammadov – Sajithkumar – Skadra

Skadra – Iushchenko – Ali

mai 11, 2013 at 3:52 p.l. #342790Raigo Kuusnõmm
MemberHea meel, et finalistide nimekirjas olen:) Eelvõisltus läks väga libedalt, sai ainult korra kõik poosid läbi teha ja lavalt maha. Seega usun, et homme tuleb korralik andmine ja rohkelt võrdlusi. Lisaks tuleb nüüd kekseduda ka vabakavale. Ei taha seal failida ja punkte ära anda.
Tuleb täna jagu veidi lahti rullida ja äkki õnnestub öösel paremini magada ka.
Kohalike poolt pakutud toit on väga kasin. Eile ja lõuna ajal oli võimatu löögilegi saada ja jäigi võtmata need toidud. Aga õhtul, kus väga suur hulk sportlasi on niiöelda koju saadetud( et ei pääsenud homsesse finaali) siis toidud kohe ilma järjekorrata ja praktilislet topelt kogus taldrikul.
Õhtu poole panen ka mõned pildid mis lavataga teha õnnestus.
mai 11, 2013 at 4:09 p.l. #342791Ott Kiivikas
MemberIse ka hotellis tagasi, kõhuke täis söödud ja saab mõne sõnaga kommenteerida. Poisid olid tublid kõik, üllatsid nii Rain kui Raigo, just seeläbi ,et kaalumisel vabalt seistes ei saanud neid kuidagi nö favoriitieks pidada, siis pilt kui mehed lavale läksid muutus öö – päev. Poseerivad hästi, proportsioonid on paigas ja keera mispidi tahad, midagi väga ei karju (st. ei ole üleliia palju lihaseid ega ei puudu kuskilt midagi). Seega kogu see kompaktsus aitas mõlemal hästi silma paista.
Janar oli finaalile väga lähedal, top 4 tehti väljakutse ja peale seda kohad 5-10 ja kuna sealt võrdlusest , milles oli ka Janar ja minuarust oleks väärinud küll nende kahe mehe sekka pääsemist, kes sealt finaali said, sealhulgas ka leedukas, keda Janar kaks nädalat varem ,kodus kui paberkotti tuuseldas. Kuid oleks siinkohal ei loe ja tõenäoliselt on punktivahed väiksed eks protkollist näeb.
Oma võistlus, tugev kategooria, sest seisin kõrvuti eelmise aasta selle kaalu maailmameistriga Slovakiast, lisaks tugev rootslane Nober ja venelane ja kaks ukrainlast – sealnegi tase on kulturimimaailmas hästi tuntud. Probleem oli vaid selles, et nii kui lavale läksin tõmabasid mõlemad jalad totaalselt krampi- just reie nelipead ja nii ma seal naeratasin kogu 20 min mis laval ajaliselt oldi krampides, kuid sain hakkama ja usun ,et homses finaalis san just jalgu eest, mis tavapäeval hästi lõikavad, paremini pingutada. Seejuures olin soola söönud normalselt, kuid kõht oli lahti ja nö nr. 2 – käsisin enne võistlust 6 korda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võite ise ette kujutada palju sealt mineraale ja vett välja tuli, nüüdseks olen nii vee kui soola taakaalu taastanud ja valmis homme korralik lahing andma. Peale lavalkäiku sain paljude tuttavate käest ka tuunustust, et pilt mis saali avanes olnud väga hea – eks näis, pumbatus oli hea ja selline suht massitunne oli eks pildid näitavad kas see reaalsuses ka nii oli. Kuid just see massi ja kvaliteedi suhe + poseerimine saavadki minu trumbid olla ja homme koos vabakavaga kavatsen need lauda lüüa. Kategooria on mul kindlasti kõvem kui aasta tagasi.Hommikul lähen liskas delegaadina euroopa kongressile, seega Hunt Kriimsilma 9 ametit jätkuvad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2013 at 4:32 p.l. #342792HDTanel
MemberGaad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> I know what you feel Ott! Eelmine aasta oli mul vist paar nädalat nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väljas eriti käia ei saanud :S vahest jooksin tunni sees mingi 4x WC vahet vett välja s….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei igatahes lahe, ootan, et siis mingid medalid Eesti poole tuleksid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovin teile kõigile edu seal! Ise olen rohkem Vormeli lainel kui kulturismi aga nii või naa põnevust küllaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2013 at 6:12 p.l. #342794Raigo Kuusnõmm
MemberÕhtuselt jalutuskäigult tagasi, jalad voodil sirgu lükatud ja pildid arvutisse laetud. Sai neid küll üksjagu tehtud aga olgem ausad enamus neist on pahn. Aga midagi lisan siiski.
Kell hakkas juba kümme tiksuma ja võistlus algamas kuid bussi tuli veel pikalt oodata.
Ott Janarile nägu pähe maalimas
Samalajal rain lavale minekuks end üles pumpamas.
Lavartaga oli klassikute võistluse ajal selline mäsu, ega seal keegi ei kontrollinud palju või kes üldse lava taga oli/on. Kuigi turvamees vaatas huviga ringi.

mai 11, 2013 at 6:17 p.l. #342795Ott Kiivikas
MemberLavalt minu kategooria

mai 11, 2013 at 6:19 p.l. #342796AnneP
MemberEastlabs.biz has added the rest of the prejudging photos // http://www.eastlabs….gallery/1614/10
Raigo man …

Ott + other TOP guys..

mai 11, 2013 at 6:20 p.l. #342797Ott Kiivikas
Member

mai 11, 2013 at 6:20 p.l. #342798Raigo Kuusnõmm
Membermai 11, 2013 at 6:27 p.l. #342799Ott Kiivikas
Member

mai 11, 2013 at 6:33 p.l. #342800Raigo Kuusnõmm
MemberSiis oli aeg Janarile vähe läiget lisada
Vahepeal sai paar sõna vesteldud algselt minu kategoorias end ülesandnud kuid hiljem klass kõrgemale asunud türgi vägilase Irmakuga. Uurisin nimelt temalt, et kas ei saanud kaalu alla või milles küsimus, tema see peale kostis, et kaaluga probleeme ei ole aga -80 oli rohkem võistlejaid ja teda tiitel ei huvita vaid tegi seda puhtalt raha pärast. Türgis ilmselt mingi nõue, et preemia saamiseks peab teatud arv sportlasi kategoorias olema ja 75 osalejate arv seda ei oleks võimaldanud talle.
ja veel üks poseerimis pilt Janarist
Kuna enda võistluse ajal ei olnud aega pildistada siis Tulevad juba Oti ettevalmistustest pildid.
Ott laval toimuvat jälgimas ja oma korda ootamas.
mai 11, 2013 at 6:34 p.l. #342801Ott Kiivikas
Member

mai 11, 2013 at 6:37 p.l. #342802Raigo Kuusnõmm
Membermai 11, 2013 at 6:40 p.l. #342804Raigo Kuusnõmm
MemberÕhtusele jalutuskäigule kaamerat kaasa eik tirinud enam. Rain mõnedp ildid telefoniga tegi, ehk paneb ülessegi kui viitsimist. Aga Linn iseenesest on väga ilus ja midagi shokeerivat ei ole. Ootasin väga palju hullemat. Vaatasime välja ka söögikohti, kus homme laadimist alustada kuna ei usu, et ametlik bankett midagi erku tuleb.
Nüüd aga homseks valmistuma. Alustan jalgade rullimisega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.