IFBB Latvian cup “Riga Pearl 2012” VIDEO!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB Latvian cup “Riga Pearl 2012” VIDEO!
- This topic has 59 replies, 20 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 30, 2012 at 11:14 e.l. #325644september 30, 2012 at 5:18 p.l. #325685
Raivo Piiber
MemberBodyfitness:
Kuna vastasteks olid 2 leedukat ja venelanna, kes oma vormi kindlasti puhtalt trenniga saavutanud polnud olid meie Liisu ja Vitaliya väga tublid.
Ma ei oska öelda täpset punktivahet kuid usun, et omavahelises võitluses oli see minimaalne. Vitaliya kõnnakust ja lavaolekust paistis väsimus ning minu kõrval istunud kohtunik märkis, et värvilised bikiinid ei istunud hästi seljas.
Liisu andis endast kindlasti 100 %, kuid asi mida parandama peab on “nö” kohtunikega suhtlemise. Mõtlen selle all siis silmside loomist kohtunike paneeliga. See on väga tähtis asi!
Julgen siinkohal visata kivi Aire kapsaaeda – kuidas saab IFBB kohtunik anda vihjeid, nagu oleks esikolmik lisaks treeningutele ja tavalisetele toidulisanditele tarvitanud ka keelatud “supplemente”? On Sul selle kohta tõendeid, Aire? Vaadates neid pilte, tundub mulle kohtade jaotus õiglane – ja ka esimesed 3 ei olnud teab mis ulmevormi teinud, selline keskmine, ütleks. Üsna kindel, et meie oma Katrin Kimber, Annika Summel, Christina Alev, Laura Reisalu, kui nad veel Eestis treeniks ja võistleks (va Annika siis, kes tänasel päeval teeb vaid kergelt trenni), võidaks oma võistlusvormiga kõiki neid esikolmiku naisi. Oleks lihtsalt aus tunnistada, et jah, meie tüdrukud olid selgelt nõrgemad ja kahjuks ei olnud neil seekord esikolmikusse asja. Senikaua, kui trennis ei keskenduta kolmele põhilisele lihasgrupile, mis BF on esmatähtsad – selg, õlavöö ja jalad, tulemusi ei tule. Raske kulturismitreening BF suunitlusega on see, mis toob tulemused. Võibolla tegin ma kellelegi liiga, kuid pilte vaadates (Vene ja Leedu tüdrukuid nägin esimest korda), siis minu silmad olulist edasiminekut meie BF võistlejate seas ei märganud.
Vahemärkuse korras – 2010 aasta talvel mainis mulle isiklikult üks Eesti BF võistleja, et tarvitab clenbuteroli (ja kindlasti ei ole juttu ühestki eelpoolmainitud sportlasest). Aga selle kohta on venelastel üks hea vanasõna – “Ne poiman, ne vor” ehk siis ” Kui pole vahele jäänud, siis pole varas”.
september 30, 2012 at 7:37 p.l. #325708egle eller-nabi
MemberMa kõigepealt tänan kõiki õnnitluste eest!! Suured tänud minu poolt ka Nataliale, Kairitile ja teistele tiimi liikmetele! Väga tore seltskond oli! Ütlen ausalt- hirmutavalt tugevad võistlejad olid lausa:) Kui finaali sain, lootsin, et ehk saan kolmanada koha. Võidu rõõm on tegelikult ääretult suur.
Võistluspäev oli minu jaoks päris raske. Olin vähem kui 3 tundi maganud ja sõitsin ise Riiga ja tagasi. Tundsin, et olen pinges kohale jõudes. MItte et lavanärv oleks, aga kuidagi polnud hea tunne. Olin veidi rahulolematu. Magamatusest oli stress. Kairit hoidis tuju üleval ja muidugi tegi ka kauniks:) Meeleolu muutus kohe kui bikiinid selga sain:) niipea kui “võistlusdress” seljas- olen valmis võistluseks. Ma pole nõus olukorraga kus näen meeletult vaeva trennide ja dieediga ja siis lasen naiselikel tuju kõikumistel lavasära rikkuda:)
Vägev on hooaega I kohaga alutsada!!! Olen valmis MMiks:)
september 30, 2012 at 9:12 p.l. #325717BRIKI
MemberJulgen siinkohal visata kivi Aire kapsaaeda – kuidas saab IFBB kohtunik anda vihjeid, nagu oleks esikolmik lisaks treeningutele ja tavalisetele toidulisanditele tarvitanud ka keelatud “supplemente”? On Sul selle kohta tõendeid, Aire? Vaadates neid pilte, tundub mulle kohtade jaotus õiglane – ja ka esimesed 3 ei olnud teab mis ulmevormi teinud, selline keskmine, ütleks. Üsna kindel, et meie oma Katrin Kimber, Annika Summel, Christina Alev, Laura Reisalu, kui nad veel Eestis treeniks ja võistleks (va Annika siis, kes tänasel päeval teeb vaid kergelt trenni), võidaks oma võistlusvormiga kõiki neid esikolmiku naisi. Oleks lihtsalt aus tunnistada, et jah, meie tüdrukud olid selgelt nõrgemad ja kahjuks ei olnud neil seekord esikolmikusse asja. Senikaua, kui trennis ei keskenduta kolmele põhilisele lihasgrupile, mis BF on esmatähtsad – selg, õlavöö ja jalad, tulemusi ei tule. Raske kulturismitreening BF suunitlusega on see, mis toob tulemused. Võibolla tegin ma kellelegi liiga, kuid pilte vaadates (Vene ja Leedu tüdrukuid nägin esimest korda), siis minu silmad olulist edasiminekut meie BF võistlejate seas ei märganud.
Vahemärkuse korras – 2010 aasta talvel mainis mulle isiklikult üks Eesti BF võistleja, et tarvitab clenbuteroli (ja kindlasti ei ole juttu ühestki eelpoolmainitud sportlasest). Aga selle kohta on venelastel üks hea vanasõna – “Ne poiman, ne vor” ehk siis ” Kui pole vahele jäänud, siis pole varas”.
Leedu võistlejad on väga tuntud ning BF kohta on neil ideaalsed vormid, nende puhtuses pole ma mingeid kahtluseid ka kirjeldanud. Said minu lausest valesti aru.
IFBB on pühendunud dopingu vaba spordi edendamisele ning kes sellega leppida ei suuda võib valida võistemiseks teise liiga. Täna olen ma kohtunik, kuid homme võin olla võistleja. Olenemata rollist võib iga IFBB-ga seotud inimene oma kahtlustest teada anda ja selle ka välja öelda.
Miski pärast vaadatakse dopingu teemaid ainult sellelt küljelt, et kedagi kahtlustatakse ja peetakse patuseks ning kui seda ei tõestata siis saab ütleja suu pihta.
Mina vaatan aga asja teise pilguga. Kui sportlast peetakse patuseks siis peaks ta pigem ise tõestama, et ta pole seda teinud ja näitama oma pühendumust ausale spordile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et suutsin ennast arusaadavalt väljendada.
oktoober 1, 2012 at 5:25 e.l. #325718oktoober 1, 2012 at 7:24 e.l. #325722lkv
Memberoktoober 1, 2012 at 5:03 p.l. #325744lkv
MemberVideosid lastest
oktoober 1, 2012 at 5:03 p.l. #325745lkv
Memberoktoober 1, 2012 at 5:04 p.l. #325746lkv
MemberMulle endale meeldis see (mitte, et ma kõiki oleksin näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)oktoober 3, 2012 at 10:06 e.l. #325895lkv
Memberoktoober 3, 2012 at 10:37 e.l. #325898vend vähk
ModeratorKus nüüd hakkas videosid tulema! Igal juhul tänud operaatoritele ja kõigile asjaosalistele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2012 at 4:42 p.l. #325932lkv
MemberLühema bikini kategooria pikem video
oktoober 3, 2012 at 5:58 p.l. #325936Patella
MemberKuidas ennustusvõistlus lõppes?
oktoober 3, 2012 at 5:59 p.l. #325937Ott Kiivikas
MemberKuidas ennustusvõistlus lõppes?
Aeg on kokku võtta jah – tänud meelde tuletamast. Paneme kohe uue ka käima teises MM teemas, kolm sportlast ju võistlustules.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2012 at 6:18 p.l. #325939Ott Kiivikas
MemberKuna ennustjaid oli vähe, ei taha inimesed teenida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis tulemused sellised:Mr815 – 12 punkti võtab jällegi võidu ja 500fitti
Draakon40 – 14 punkti ja 300 fitti
Võrdselt 200 fitti läheb Triin Kõrge – 15
Eliviielo – 15 punkti
Palju õnne ja uus ennustus juba käimas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtan kokku ka Olümpia ennustusvõistluse. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.