IFBB Latvian cup “Riga Pearl 2012” VIDEO!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB Latvian cup “Riga Pearl 2012” VIDEO!
- This topic has 59 replies, 20 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2012 at 4:47 p.l. #325569
Kristjan-Johannes Konsap
MemberFacebookist võetud:
“Pearl 2012 Bikini fitness võitja on… Egle Eller-Nabi! Meie täname.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“september 29, 2012 at 5:08 p.l. #325570lkv
MemberEgle I KOHT!!! Meie ainus medal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Bodyfitnessis mina neljas, Vitalya viies. Rohkem hetkel ei oska öelda. Väga super, nüüd sööma!!!
september 29, 2012 at 5:09 p.l. #325571Kristjan-Johannes Konsap
Memberseptember 29, 2012 at 5:16 p.l. #325572batmannu
MemberPALJU ÕNNE!
september 29, 2012 at 5:17 p.l. #325573AnneP
MemberCongratulations to the whole team and specially for you Egle ! Now that was a great kick for the Women’s Worlds !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2012 at 5:18 p.l. #325574Ott Kiivikas
MemberJaa Egle tõestas veelkord, et hetkel on ta nr. 1 Bikiini ja kedagi teist ei näe ma ka ligilähedal….Liisule õnnitlused, sest ka Vitalia edestamine on tõenäoliselt sinu suurim võit. Vitaliast on seepärast kahju ,et ta oli viimasel nädalal angiinis ja see jättis kindlasti ka võistlustulemusse oma jälje, kuid loodetavasti on MM -ks minek parem ja tervis samuti. Igal juhul hooajale on antud korralik avapauk ja eks homseks on paremini selge kus mis ja kes platseerus.
september 29, 2012 at 5:24 p.l. #325575Draakon40
MemberPalju õnne, Egle!
Teised kah tublid!
september 29, 2012 at 6:11 p.l. #325583Arnold
MemberVäga tublid olite tüdrukud, kõik eranditult!
september 29, 2012 at 6:14 p.l. #325585tarmop
MemberPalju õnne Eglele ja tema treeneritele!
september 29, 2012 at 9:17 p.l. #325604lkv
MemberVäsinud ja õnnelikud neiud koduteel

september 30, 2012 at 9:00 e.l. #325627september 30, 2012 at 9:02 e.l. #325628lkv
Member

september 30, 2012 at 9:03 e.l. #325629lkv
Member

Bodyfitnessi esikolmik
september 30, 2012 at 9:05 e.l. #325631vend vähk
ModeratorÕnnitlused Eglele ja kõikidele asjaosalistele sellise vägeva võidu puhul! Teistele koondislastele ütlen, et kuigi te ei võitnud, te kindlasti hirmutasite konkurente ja igal juhul olete Eesti parimad ning see oli hea proovikivi enne Eesti meistrivõistluseid! Nüüd saate teha veel kiire analüüsi ning nendel sporialadel, millega me tegeleme, on väga oluline koht praktikal ja kogemustel. Tublid olite kõik!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2012 at 10:29 e.l. #325641BRIKI
MemberTere hommikust ka minu pool!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna eile olin arvatavasti mina viimane, kes koju sai siis ei jaksanud enam midagi omalt poolt lisada siia.
Täna aga olen ilusti puhanud ning tahan ka mõned kommentaarid öelda, just kohtuniku silma läbi. Usu, et iga sportlane tahab alati teada miks ta kuskile kohale platseerus ning olen arvamusel, et kohtunike paneel peab oskama seda seletada.
Mis ma siis nägin ja mida tahan välja tuua!
Bodyfitness:
Kuna vastasteks olid 2 leedukat ja venelanna, kes oma vormi kindlasti puhtalt trenniga saavutanud polnud olid meie Liisu ja Vitaliya väga tublid.
Ma ei oska öelda täpset punktivahet kuid usun, et omavahelises võitluses oli see minimaalne. Vitaliya kõnnakust ja lavaolekust paistis väsimus ning minu kõrval istunud kohtunik märkis, et värvilised bikiinid ei istunud hästi seljas.
Liisu andis endast kindlasti 100 %, kuid asi mida parandama peab on “nö” kohtunikega suhtlemise. Mõtlen selle all siis silmside loomist kohtunike paneeliga. See on väga tähtis asi!
Bikini -168 cm
Jekaterina oli oma kohta sel korral väga hea vormi teinud. Tubli 5-es koht talle selle eest. Kindlasti oleks ta suutnud võistlustelt medaliga koju tulla, kuid lavaline liikumine on tema nõrk külg. Naeratus puudus!!!!
Teine finalist ehk 6 koht lühemas katis kuulus Juliale, kes kevadel võitis Lätis pronksi. Tema koht sõltub alati vormist. Eile polnud see just kõige parem.
Tatjana jäi esimesena välja finaalist ning platseerus seitsmendana. Vorm oli kindlasti halvem võrreldes kevadega, kuid mis häiris kõige rohkem silma oli liikumine. Bikini on särtsakas ala ning T-walki ajal jäi tema etteaste teiste kõrval väga varju. Liikumine oli väga aeglane ja igav. Rohkem särtsu ja iseloomu on vaja laval näidata.
Bikini +168 cm
Kindlasti kõige kõvem kategooria võistlustel oli bikini +168 cm!
Nagu ikka, seadis Egle selle lati veel kõrgemale ja usun, et ka kohtunikud olid tema võidus üksmeelsed. Raske on öelda hetkel, kas midagi oleks vaja muuta kuna õiged vastased ootavad alles järgmisel nädalal Poolas.
Kahjuks rohkem keegi meie omadest finaali selles kategoorias ei jõudnud.
Olga oli oma vormi natukene parandanud võrreldes kevadega. Kahjuks jäi puudu lihastest, mis on bikinis väga tähtis. Lavaline liikumine on muidu väga hea
Aleksandra vormil jääb samuti puudu lihastest!
Ma tänan kogu meie teami omalt poolt ja loodan, et nii mõnigi minu kommentaar pakub mõtlemisainet ning aitab järgnevatel võistlustel tulemusi parandada!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.