IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures
- This topic has 128 replies, 22 voices, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2011 at 12:29 p.l. #294793
Ott Kiivikas
MemberMis muud kui edu teile, kerge olema ei saa, kuid parem võistleda tugevas konkurentsis, millest pärast saab midagi järeldada kui võistleda ilma konkurentideta.
november 26, 2011 at 5:38 p.l. #294667Ott Kiivikas
MemberNii vähe võistluseelseid pilte ei mäleta pikka aega. Kui Janikat ka ei oleks, siis poleks ühtegi pilti, olen vaadanud eri saite ja ka goglet kuid ei midagi….Praegu käib võistlus, siis on arusaadav , et ei ole pilte kuid tavaliselt saab nii vormipilte kui melu juba enne võistlust. Eastlabs on ka täiesti out seekord – võib olla on netiga probleem, kui see funka siis ei ole midagi teha.
november 26, 2011 at 6:58 p.l. #294639AnneP
MemberThe only photos I have found are norwegian websites.. and just a few from stage.
Treningsforum has coverage here – http://www.treningsf…art.php?id=1914
Iform here – http://www.iform.no/…art.php?id=2411
november 26, 2011 at 7:07 p.l. #294634rennosport
Membersee poiss tuli juunioride maailmameistriks?
november 26, 2011 at 7:14 p.l. #294632Ott Kiivikas
MemberSee peaks olema vanuseklass 50 – 59 võitja Austria kulturismiliidu president.
november 26, 2011 at 7:43 p.l. #294622BRIKI
MemberNii palju kui ma googeldan, kajastavad kõik välisriikide foorumid Janika tehtud pilte. Tundub, et ta on tõesti ainus, kes üldse midagi edastab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 8:03 p.l. #294616Janika Aavamägi
MemberVõistlused-võistlused-võistlused
Jaa, pilte pole eriti kusagil, siin on terves hotellis WIFI katki, meie tuppa ulatub õnneks linnawifi, mis tasuta, kuid see kaob ka kogu aeg ära ja üldse on aeglane. Võistluspaigas pole internetti.
Võistlustest:
Võistluspaik on klaasist hall, lava on uhke ja suur, võistlejaid palju. Bussiühendus hotelli ja Venue vahel oli kiire ja asjalik, mitte nagu võistlus ise, mis venis ja venis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristina sai lavale 5 asemel pool 7, oli 6-s võistleja. Teisi võistlejaid ma ise ei vaadanud, olin abiks Kristinale nii grimmi ja õliga kui ka moraalselt. Kristina vabakavast on mul ka video, kohustuslikest poosidest pildid.
Huvitav oli see, et meeste fitnessi polnud, naiste fitnessis oli võistlejaid 7 ja 7(fitnessi tase oli väga kõrge). Bikini fitnessis 4 (tase oli madal). Mastersite kulturismikategoorias oli üldse 21 meest….

Ja mina tean ka, kuidas oli dopinguga.. nii põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 8:07 p.l. #294597Janika Aavamägi
MemberTuli ka teade, et Kristina Koroljak ei pääsenud finaali
??:”> Tase oli tõesti kõrge!
november 26, 2011 at 8:30 p.l. #294595Janika Aavamägi
MemberUus reegel:
Kui kategoorias on 6 või vähem võistlejat, toimub finaal kohe esimesel päeval. Seda oli täna ka palju, enamus autasustamisi oli juba täna ära. Samas on see hea, sportlased saavad mõnusid nautima hakata juba päev varem.
Fitnessi soojendus
Kristina Koroljak ESTONIA
Kristina’s number
Fitness Junior from Ukraine
Kristina Koroljak and Natalia Nazarenko Kiivikas – backstage
Backstage:
Backstage: Competitor from Hungary- Winner in Junior bodybuilding up tp 75kg. He had also some problems with his heart. But he stood up and said that everything is okay. Let’s hope so!
Evening he was enjoying his dinner – big big dinner
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Backstage- resting corner:
Backstage: Ukraine’ competitors
november 26, 2011 at 8:31 p.l. #294581Ott Kiivikas
MemberJah kui 7 võistlejast jäi Kristiina 7 – ks siis pidi tõesti tugev tase olema, sest teame ju keda Kristiina nädal tagasi edestas ja ei usu, et ka vormiga midagi selle nädalaga juhtus. Esimene ots kõik on ju naisteklassiski saanud väga kõrgeid kohti. Ega midagi hullu lahti ei ole, sest tegemist ju esimese suurvõistlusega – ja potensiaal on tegelikult kõva, sest korraliku treeneri juhendamisel trenni on tehtud pool aastat…seega kõik on alles ees.
november 26, 2011 at 8:35 p.l. #294573Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 8:38 p.l. #294567Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 8:41 p.l. #294558Janika Aavamägi
Membernovember 26, 2011 at 8:44 p.l. #294551Ott Kiivikas
MemberPaistab ,et Gook ja Ushakova ei käinud seekord kollitmas, andsid teistele ka võimaluse. Krisjuu paistab olevat jätkuvalt vormis nagu ma ka eeldsin tema kehatüüpi arvestades, seega ei kujuta ette mis seal täna siis konkurentide näol tegemist oli….
november 26, 2011 at 8:49 p.l. #294548Ott Kiivikas
MemberEi saa võrdluspiltide järgi küll kuskilt otsast aru, mismoodi teda kehavoorus seal osad said edastada…kül on lühikeste jalgade ja ebaproportsionaalseid tegelasi kõrval, aga noh ise kohal ei olnud ja tean ,et saalist paistab asi tihti teistmoodi kui pildilt. Pikka järeldust sellest ühest võistlusest teha igaljuhul ei saa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.