Ideaalne eine enne magamaminekut
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Ideaalne eine enne magamaminekut
- This topic has 42 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
MõmmiLiis.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2009 at 6:20 e.l. #238524
PT London
Memberminu uinumis toit on, ahjukartul(~150g), rasvane kodujuust ja vahel ka keedupeeti, selle toiduga pole mul une vastu võimalustki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellele toidukorrale eelneb nt. veiseliha, kana, kala koos kartulite ja juurviljadega, mis on u 4 h ennem. Kasutan ka palderjani ning mg, vahetult enne uinumist, kuid mitte iga päev.detsember 1, 2009 at 6:26 e.l. #238525Raivo Piiber
MemberTundub, et ma olen üks õnnelik inimene, kellel kunagi pole unega probleemi ning (enamasti) ka ärkamisega mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga vahel, kui kõht läheb väga tühjaks (viimane söömine ca 19.30 – 20.00), siis ca 23 paiku söön paar leiba meega ning joon kruusi piima kõrvale.detsember 1, 2009 at 3:33 p.l. #238668ROtter
MemberTäna (esmaspäeval) alusasin treeningut kell 18.15. Lõpetasin kell 19.30.Pärast trenni võtsin HT-R-i. Pärast seda kell 21.30 sõin tatart, juustu kukleid, leiba, vasika liha ja hapukapsaid kreekapähkli õliga. Sõin suhteliselt kaua. Lõpetasin vist kell 22.30. Pärast seda tekkis väike nälg ja sõin 3 meesaia ja jõin ära tassitäie piima. Siin ma istun nüüd, unetult. Mida ma valesti tegin?
Põhjuseid, miks õhtul und ei ole, on mitmeid – päeval magamine mõjutab ka seda.
detsember 1, 2009 at 3:39 p.l. #238671LaurL
MemberPõhjuseid, miks õhtul und ei ole, on mitmeid – päeval magamine mõjutab ka seda.Päeval on hea magada, kuid õhtul tõesti magama siis ei saa.. Passin teinekord 2tundi voodis tühja und ei tule kui päeval olen maganud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2009 at 3:42 p.l. #238674rinaldo
MemberPäeval ma ei maga, aga unetsükkel on küll selline et magan kella kolmest öösel kuni kella 11-12ni lõunal.
detsember 1, 2009 at 4:57 p.l. #238699Annika Pärtel
MemberPõhjuseid, miks õhtul und ei ole, on mitmeid – päeval magamine mõjutab ka seda.Kui öösiti tööl näiteks käia, siis polegi teist varianti kui päeval magada. Mina üldjuhul ikka peale lõunat ajan end üles, söök sisse ja trenni, siis tuleb ka õhtul norm ajal uni kenasti. Kui olen mitu ööd järjest tööl olnud (tavaliselt ongi 2 ööd järjest, päev vahepeal vaba), siis veits keerulisem rezhiimist kinni pidada, aga tähtis on ikkagi, et ülestõusmine oleks umbes samal ajal, et saaks toidurezhiimi pidada, ning jõuaks ka trenni.
Samas on see magamajäämise tsükkel nihkunud ka vabadel päevadel sinna kella 1-2 kanti öösel- niikaua kuni telkust midagi huvitavat tuleb, niikaua mina teki all telku ees pean ka vedelema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainuke asi, mida tunnen seoses öösel ülevalolekuga (tööl olles), et söögiisu kaob. Siin on tähtis ka jällegi oma tavakogusest ja kellaajast kinni pidada, siis ei juhtu midagi hullu.
detsember 1, 2009 at 5:32 p.l. #238707.ep
MemberTäna (esmaspäeval) alusasin treeningut kell 18.15. Lõpetasin kell 19.30.Pärast trenni võtsin HT-R-i. Pärast seda kell 21.30 sõin tatart, juustu kukleid, leiba, vasika liha ja hapukapsaid kreekapähkli õliga. Sõin suhteliselt kaua. Lõpetasin vist kell 22.30. Pärast seda tekkis väike nälg ja sõin 3 meesaia ja jõin ära tassitäie piima. Siin ma istun nüüd, unetult. Mida ma valesti tegin?
sööd õhtul sellisel kellaajal nii palju ning siis natukene hiljem juba tühjakõhu tunne? toituks ma ka niimoodi, oleksin raskelt ülekaaluline valmis. mis sa päeva jooksul muud sööd, hommikul, lõunal ja enne trenni?
detsember 1, 2009 at 5:55 p.l. #238713rinaldo
Membersööd õhtul sellisel kellaajal nii palju ning siis natukene hiljem juba tühjakõhu tunne? toituks ma ka niimoodi, oleksin raskelt ülekaaluline valmis. mis sa päeva jooksul muud sööd, hommikul, lõunal ja enne trenni?Ülekaaluga mul probleeme pole. Suudan keha koostisega päris hästi mängida. Lihtsalt uneprobleemid on.
detsember 1, 2009 at 6:04 p.l. #238715PT London
Membersai, mesi ja piim ennem uinumist?! No mida veel, jäätist äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2009 at 6:05 p.l. #238716rinaldo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovisin kella 3 ajal šokolaadi ka. Nothing..
detsember 1, 2009 at 6:05 p.l. #238718LaurL
Memberpole ime et sa siis und korralikult ei saa kui sa nii hilja igapäev ärkad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2009 at 6:07 p.l. #238719Arx07
MemberAga kui äratuskella abiga ärgata nüüd kell 9 üles nagu kord ja kohus ning siis proovida magama minna samavõrra varem?
Ja unetabletid ei tohiks ka miskit hullu ju olla, et esialgu reziimi paika saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2009 at 6:11 p.l. #238720rinaldo
Memberpole ime et sa siis und korralikult ei saa kui sa nii hilja igapäev ärkad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ärkamist on raske nihutada. Võin äratuse 9 või 10 peale panna, aga magama jään ikka 2-3 ajal, kui mitte hiljem.
Aga kui äratuskella abiga ärgata nüüd kell 9 üles nagu kord ja kohus ning siis proovida magama minna samavõrra varem?Ja unetabletid ei tohiks ka miskit hullu ju olla, et esialgu reziimi paika saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Proovida varem magama minna” minu puhul ei tööta. Tulemus on loodetust vastupidine. Unetabletid.. Mingit serotoniini sisaldavat rohtu võiks vist isegi proovida..
Proovin äratuskella ja süsivesikutega mängida..
detsember 1, 2009 at 6:17 p.l. #238730ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nisuvalgu ja piimavalgu kasutamisel samal toidukorral tekib seedimise käigus morfiinisarnase toimega aine – eksorfiin. See aine moodustub umbes 1-2 tundi pärast sööki.
detsember 1, 2009 at 6:31 p.l. #238735PT London
MemberNisuvalgu ja piimavalgu kasutamisel samal toidukorral tekib seedimise käigus morfiinisarnase toimega aine – eksorfiin. See aine moodustub umbes 1-2 tundi pärast sööki.Las ta tekib, mul selline toidukord teex uinumise raskeks ja ärkaksin kiiresti! Jään oma soovituse juurde, sest see toimib:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.