ideaalmees
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees
- This topic has 187 replies, 64 voices, and was last updated 19 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2007 at 2:00 p.l. #102281
hehee
Member………..Ole valvel: kui naisterahvas ruumi siseneb või ruumist väljub, tõuse alati püsti. See reegel on mõneti leebem ses mõttes, et sa võid tõusta püsti peale naisterahva ruumi sisenemist, kuid jääda istuma, kui naisterahvas ruumist lahkub. Sellegipoolest, võiksid tõusta mõlemal korral…
KUJUTAGE NÜÜD ETTE, ET HAKKATE OMAS SELTSKONNAS KUS TE KA EI OLEKS JA KES TE KA EI OLEKS NII KÄITUMA. ENAMIKULE MEIST KUTSUKS SÕBRAD HULLUARSTI, VÕI SOOVITAKSID ENDA KUPLIALUST KONTROLLIMA MINNA.
Kõik oleneb inimesest, kui selline käitumine on tal sees ja talle loomulik, siis see paistab ka teistele loomulik, ei tekita ebamugavust ega tundu imelik.
jaanuar 16, 2007 at 2:12 p.l. #102283matti
MemberEdu Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitüma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 2:14 p.l. #102284TANK
Member1. naine ei ole invaliid et ei saa ise ust lahti või mantlit seljast
2. naised on põhiliselt siiski raha peal välja rohkem kui välimuse
jaanuar 16, 2007 at 2:22 p.l. #102289greenu
Member1. naine ei ole invaliid et ei saa ise ust lahti või mantlit seljast2. naised on põhiliselt siiski raha peal välja rohkem kui välimuse
2. sul läks natuke punkt 2 mööda sest ….naised oskavad ikka meest ka hinnata … need kes raha peale väljas on need on li*sid ja neil on ka tunnitasu …
jaanuar 16, 2007 at 2:34 p.l. #102294Birdy
Member1. naine ei ole invaliid et ei saa ise ust lahti või mantlit seljast2. naised on põhiliselt siiski raha peal välja rohkem kui välimuse
Nr 1 olen sinuga täiesti nõus
Nr 2 mul on sinust lihtsalt kahju
jaanuar 16, 2007 at 2:43 p.l. #102301Annika Pärtel
1. mina teen tööl olles hoopis meestele uksi lahti ja aitan mantlit selga; samas olles oma töökaaslaste jaoks ainus naisterahvas seal, siis teevad nemad mulle ka uksi lahti ja aitavad mantlit selga–ja ma ei suhtu sellesse küll imestavalt või halvustavalt, sest need olukorrad on ainsad, kus mind nö enam hoitakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2. kui ma oleks raha peal väljas, siis ma oma aega töö peale ei raiskaks ja vaataks mingi rikka vanamehe, keda paljaks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enamus naisi tahab siiski iseseisvad olla ja mehest mitte otseselt sõltuda.jaanuar 16, 2007 at 2:44 p.l. #102303TANK
MemberMa ütlesin PÕHILISELT – mitte ALATI. See tähendab et leidub ka ERANDEID.
Samuti oleneb ka kõik mehe jõukusest ja sellest palju ta naise peale on valmis kulutama.
Ja ma ei öelnud sõnagi sisemusest. Sisemuse jätame hetkel kõrvale.
MEHE VÄLIMUS vs MEHE RAHA
Tean ise paari juhtumit kus n.ö. kus moraalijüngrist naine on vahetanud kena mehe rikkama mehe vastu.
Minu jaoks vahet ei ole kuna otsustasin oma raha mitte naiste peale kulutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub Aktivist ütlusesse, et naine tahab olla täiesti sõltumatu on väga õige.
Kooselu puhul eelistavad naised oma raha kulutada endale ja eelistavad et mees maksab maksud + ostab söögi.
Kuna see on n.ö. kaduv raha ja sellest ei jää midagi. Aga kui ostad kingad või riideid, siis need on jäävad… vähemalt mõneks ajaks.
Ja kui ongi ees näiteks lahutus siis jagatakse vara (maja, korter, auto jne.) aga see on ju loomulik et naine jätab endale kogu garderoobi. Ja pärast on mees laostunud kuna tema raha on kulutatud jooksvate kulude peale naine on aga varunud endale n.ö. kaasavara.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 3:00 p.l. #102313painkiller
MemberIse jälgin põhimõtteliselt ka neid “reegleid”. Ainult püstitõusmist ei “harrasta”.
Tank, huvitav mõttekäik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 3:10 p.l. #102318inside14
MemberJa tänapäeva neiud ka väga “daamid” ei ole ausalt öeldes. Peab ikka vahet tegema, kas neiu on daam või “eit”, nagu siin rääkis keegi. Paljudest nimetatud reeglitest nad ei saagi aru või naeravad välja. Seega peab erinevates kohtades käituma vastavalt situatsioonile. Ust peab muidugi igal pool daami ees avama.Sellekohapealt kohe kindlasti õigus ega kõik need naised ka nii korralikud pole vähemalt osad nooremad “nii öelda naised” osadel on suu poole ropum kui mõnel mehel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mis pole üldse tore kuulata.jaanuar 16, 2007 at 4:23 p.l. #102339jrx
MemberNr 1 olen sinuga täiesti nõusNr 2 mul on sinust lihtsalt kahju
Loomulikult ei ole naine invaliid… aga väike tähelepanu never hurt anyone… See on lihtsalt üks väikestest viisidest, kuidas seda näidata.
jaanuar 16, 2007 at 4:41 p.l. #102342Alexander Andrusenko
ModeratorAga on ka selliseid “daame”, kes just niimoodi ütlevadki: “Ma ei ole invaliid ja suudan ise ust avada”, kui sa aidata üritad. Ka ebameeldiv kogemus.
jaanuar 16, 2007 at 4:42 p.l. #102343Bonsuna
MemberMa ütlesin PÕHILISELT – mitte ALATI. See tähendab et leidub ka ERANDEID.Samuti oleneb ka kõik mehe jõukusest ja sellest palju ta naise peale on valmis kulutama.
Tean ise paari juhtumit kus n.ö. kus moraalijüngrist naine on vahetanud kena mehe rikkama mehe vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub Aktivist ütlusesse, et naine tahab olla täiesti sõltumatu on väga õige.
Kooselu puhul eelistavad naised oma raha kulutada endale ja eelistavad et mees maksab maksud + ostab söögi.
Kuna see on n.ö. kaduv raha ja sellest ei jää midagi. Aga kui ostad kingad või riideid, siis need on jäävad… vähemalt mõneks ajaks.
Ja kui ongi ees näiteks lahutus siis jagatakse vara (maja, korter, auto jne.) aga see on ju loomulik et naine jätab endale kogu garderoobi. Ja pärast on mees laostunud kuna tema raha on kulutatud jooksvate kulude peale naine on aga varunud endale n.ö. kaasavara.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja muudkui kraaksutakse võrdõiguslikkusest. HAHAAA…… Naiste ARUSAAMINE SELLEST, KÕIGEPEALT SÖÖME SINU TOIDUKOTI TÜHJAKS JA SIIS IGAÜKS ENDA OMA.)))
TUNDKE NÜÜD KÕIK KAASA MULLE.))
jaanuar 16, 2007 at 4:51 p.l. #102346Alexander Andrusenko
ModeratorMa ütlesin PÕHILISELT – mitte ALATI. See tähendab et leidub ka ERANDEID.Samuti oleneb ka kõik mehe jõukusest ja sellest palju ta naise peale on valmis kulutama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub Aktivist ütlusesse, et naine tahab olla täiesti sõltumatu on väga õige.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja saab veel lisaks pool korterit, pool autot ja pool kappi ka endale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 7:12 p.l. #102397TANK
MemberOn olemas ütlus:
Kui mees peab kahte naist, siis on tal 2 väljaminekut.
Kui naine peab kahte meest, siis on tal 2 sissetulekut.
Võib jääda mulje, et ma võtan antud teemat veidi isiklikult aga.
Mul on paar sõpra kes on oma naiste (naiste peale kulutatud raha) pärast võlgades.
Ja siis kui keegi neist ilmub ukse taha ja hakkab ajama teemat et anna paar sotti ma tahan minna oma naisega õhtul välja aga palgapäev on alles nädalapärast siis vihastab küll. Ise on veel mulle võlgu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen üritanud neile selgeks teha et naised kasutavad ära aga tulutult.
jaanuar 17, 2007 at 9:08 e.l. #102477Birdy
MemberOn olemas ütlus:Kui mees peab kahte naist, siis on tal 2 väljaminekut.
Kui naine peab kahte meest, siis on tal 2 sissetulekut.
Võib jääda mulje, et ma võtan antud teemat veidi isiklikult aga.
Mul on paar sõpra kes on oma naiste (naiste peale kulutatud raha) pärast võlgades.
Ja siis kui keegi neist ilmub ukse taha ja hakkab ajama teemat et anna paar sotti ma tahan minna oma naisega õhtul välja aga palgapäev on alles nädalapärast siis vihastab küll. Ise on veel mulle võlgu
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.