ideaalmees
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees
- This topic has 187 replies, 64 voices, and was last updated 19 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2007 at 12:10 p.l. #100858
shreku
MemberSuur probleem. Normaalne inimene peakski ju mõne raamatu läbi lugema aasta jooksul. Ja rumal olekski ainult ühes suunas areneda. Tõesti me ei ela enam ürgajal ja st., et me peame üha rohkem pingutama, et olla nö. “ideaalsed mehed”.
jaanuar 7, 2007 at 12:31 p.l. #100863daemonium
MemberSuur probleem. Normaalne inimene peakski ju mõne raamatu läbi lugema aasta jooksul.No ju siis on probleem,kui see grupil seltsimeestel
vere keema ajas,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga pole hullu.Artikli nad ju lugesid läbi – seega lugeda oskavad.
Aru said kah,et jutt käis neist …
no ei ole ju päris lootusetu,
jaanuar 7, 2007 at 12:34 p.l. #100865Capricorn
MemberIdeaalsed asjad on olemas vaid teoorias, tegelikkuses on alati võimalik paremini teha/parem olla jne.
jaanuar 7, 2007 at 12:40 p.l. #100869matti
MemberTegelikult ma mahun selle artikli autori raamidesse:Surun üle 100 kilo ja olen lugenud F:dostojevski ,,Idioot“-i.
jaanuar 7, 2007 at 12:51 p.l. #100874joey
MemberTeema algatajale teemakohast lugemist ja mõtteainest:(iseasi, millaljaykobeseda lugema satub, arvestades tema kasutajanime alt viimast sisselogimist).ma arvan, et see tüdruk on valede meeste peale sattunud ja talle tundubki olukord lootusetu. ei ole asi nii hull ühti. ei saa niimoodi lahterdada, et kui on mingi spordimees, siis seega ka tumba, kellega pole millestki rääkida. inimesi on erinevaid.
jaanuar 7, 2007 at 1:23 p.l. #100879Alexander Andrusenko
ModeratorMinupoolne suur austus selle neiu vastu. Tore, et selliseid on veel jäänud, kes peale ilusate kõhulihaste ja pika riista meestes midagi hindavad. Ja kogu selle jutuga, mis ta kirjutanud on, olen ma 100% päri. Mees peab olema mitmekülgselt arenenud (ja ka naine). Kui pühenduda vaid treeningutele, siis jääb vaimne pool tagaplaanile. Ja kokkuvõttes on poolik mees – treenitud keha olemas, aga mõistust ja intelligentsust mitte. Ja vastupidi.
Kuigi olen palju tegelenud spordiga, olen ka alati tundnud vajadust vaimse järele. Tunnen huvi kunsti, teatri, ilukirjanduse vastu. Käin klassikalise muusika kontserditel, muuseumides, kunstinäitustel. Loen ilukirjandust (ka F.M.Dostojevskit olen palju lugenud). Tunnen Piiblit. Praegu omandan kõrgharidust (infotehnoloogia erialal). Hobidest võiks veel nimetada kalapüüki, matemaatikat, füüsikat ja programmeerimist. Ja trenni maha jätta ei kavatse. Kõik peab olema tasakaalus.
Mitmekülgsed mehed ei ole tegelikult välja surnud – neid on veelgi. Kahju, et artikli autor neid kohanud ei ole.
jaanuar 7, 2007 at 3:24 p.l. #100902daemonium
MemberKuigi olen palju tegelenud spordiga, olen ka alati tundnud vajadust vaimse järele. Tunnen huvi kunsti, teatri, ilukirjanduse vastu. Käin klassikalise muusika kontserditel, muuseumides, kunstinäitustel. Loen ilukirjandust (ka F.M.Dostojevskit olen palju lugenud). Tunnen Piiblit. Praegu omandan kõrgharidust (infotehnoloogia erialal). Hobidest võiks veel nimetada kalapüüki, matemaatikat, füüsikat ja programmeerimist. Ja trenni maha jätta ei kavatse. Kõik peab olema tasakaalus.Tore.On meil ylej22nuil siis mille(6igemini kyll kelle) poole pyyelda,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitmekülgsed mehed ei ole tegelikult välja surnud – neid on veelgi. Kahju, et artikli autor neid kohanud ei ole.Ta ei saagi neid kohata.Paistab,et too tibi on t2pselt samasugune kui need,keda ta tymitab,anlt vastupidi:et kui inimene tegeleb spordiga=j2relikult idioot,
jaanuar 7, 2007 at 4:49 p.l. #100908Andreaz
MemberMinupoolne suur austus selle neiu vastu. Tore, et selliseid on veel jäänud, kes peale ilusate kõhulihaste ja pika riista meestes midagi hindavad. Ja kogu selle jutuga, mis ta kirjutanud on, olen ma 100% päri. Mees peab olema mitmekülgselt arenenud (ja ka naine). Kui pühenduda vaid treeningutele, siis jääb vaimne pool tagaplaanile. Ja kokkuvõttes on poolik mees – treenitud keha olemas, aga mõistust ja intelligentsust mitte. Ja vastupidi.Kuigi olen palju tegelenud spordiga, olen ka alati tundnud vajadust vaimse järele. Tunnen huvi kunsti, teatri, ilukirjanduse vastu. Käin klassikalise muusika kontserditel, muuseumides, kunstinäitustel. Loen ilukirjandust (ka F.M.Dostojevskit olen palju lugenud). Tunnen Piiblit. Praegu omandan kõrgharidust (infotehnoloogia erialal). Hobidest võiks veel nimetada kalapüüki, matemaatikat, füüsikat ja programmeerimist. Ja trenni maha jätta ei kavatse. Kõik peab olema tasakaalus.
Mitmekülgsed mehed ei ole tegelikult välja surnud – neid on veelgi. Kahju, et artikli autor neid kohanud ei ole.
ma arvan et kasulikum on mitte universaalne olla vaid olla pigem yhes asjas maksimaalselt hea- põhiliselt oma eriala ja huviga aind tegeleda-muu aind puhkusex
jaanuar 7, 2007 at 5:42 p.l. #100911Alexander Andrusenko
ModeratorLugedes seda artiklit, tundub, et siiski ei ole kasulikum
jaanuar 7, 2007 at 5:43 p.l. #100912painkiller
MemberMinu arvates oli see artikkel õige. Endal samad põhimõtted.
Kas sa Andreaz ei arva, et nii oled sa teistele inimestele igav.
jaanuar 7, 2007 at 5:45 p.l. #100913Andreaz
MemberLugedes seda artiklit, tundub, et siiski ei ole kasulikum
jaanuar 7, 2007 at 5:46 p.l. #100914Andreaz
MemberMinu arvates oli see artikkel õige. Endal samad põhimõtted.Kas sa Andreaz ei arva, et nii oled sa teistele inimestele igav.
ma arvan et olen kindlasti igav teistele jah. aga ei arva et peaxki huvitav olema. ei koti teiste arvamus mul tähtis vaid iseendale meeldida
jaanuar 7, 2007 at 7:31 p.l. #100918maximus89
Memberväga õige
jaanuar 8, 2007 at 4:08 p.l. #101004olli
Memberma arvan et kasulikum on mitte universaalne olla vaid olla pigem yhes asjas maksimaalselt hea- põhiliselt oma eriala ja huviga aind tegeleda-muu aind puhkusexNõus Andreazega, ühel ala võiks täiega särada, teistes valdkondades oleks lihtsalt normaalselt arenenud.
Kui kõike on keskpärasusega sarnasel tasemel, siis on tõesti vist igav.
jaanuar 8, 2007 at 4:12 p.l. #101006gmaster
Memberneed delfi naistekate/noorte artiklid ei kõlba kuskile
ideaalmeest pole olemas, aga kindlasti on igaühele olemas see tema jaoks ideaalne
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.