ideaalmees
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees
- This topic has 187 replies, 64 voices, and was last updated 19 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2006 at 3:13 p.l. #97098
painkiller
Memberma respekteerin nii A.Einsteini ja R.Colemani, kuna mõlemad on rasket tööd teinud et jõuda sinna kuhu on jõudnud. Üks siis mitmekordne Mr.Olympia ja teine relatiivsus teooria “valmistaja”.
detsember 3, 2006 at 3:23 p.l. #97099QWE8
MemberÜsna ebaõnnestunud võrdlus, sest kumbki ei esinda ligilähedaselt seda ideaali, mida sa ilmselt silmas pidasid (intelligents vs ilu). Kohasem võrdlus oleks Albert Einstein vs David Beckham. Pealegi ei räägi me siin ju üldsegi mitte austusest. 99% naistest austaks enam Albertit, aga põhku poeks koos Davidiga. Meeste puhul sama lugu – kõigil on sügav respekt Tarja Haloneni vastu, aga kargaks nad hea meelega hoopis Maria Sharapovat.Kui sina eelistad (austad?) Einsteini, siis minu lugupidamine selles osas!
1)Ei no seda muidugi.
2)Aga kuna ma olen meessoost siis ma ei sa ju tuua võrdlust kummaga ma ennem põhku poeks.
3)Albet Einstein oli kah omal ajal väga suur naistemees.
Ja see on ju avalik saldus, et kõik maailma tippkulturistid kaasaarvatud ka Coleman on steroididega sina peal.
Mis siis, et nad kõik seda eitava.
detsember 3, 2006 at 3:34 p.l. #97100QWE8
MemberJa ma tahtsi tuu näidet Tarkus hindamine VS Jõu hindamine.
detsember 3, 2006 at 3:36 p.l. #97101lili
MemberEga polegi üheseid kriteeriume. Kui tekib see eriline energeetiline side, kui on olemas see tajutav “miski” siis ongi ideaalne. Mingiks ajaks. Arusaamised, inimesed jm. on ju pidevas muutumises.
Täiuslikke pole. Ikka tuleb milllegagi leppida. Või veab, et olemasolevad puudused pole sinu jaoks märgatavad-olulised.
detsember 3, 2006 at 3:37 p.l. #97102rambo vennapoeg
MemberÜldiselt võiks selle asjaga siin otsad kokku tõmmata, sest mõelge nüüd hetkeks teema pealkirjale ja püüdke defineerida mõistet ideaalne. Ei hakka ma siinkohal kusagilt targast raamatust täpset definitsiooni otsima, aga selge on see, et ideaal on parim võimalikest. Mida see siis tähendab? Laias laastus seda, et tegu on igakülgselt (antud juhul kehalised + vaimsed omadused) parimaga. Kõik muud variandid on mingi kindla üksikomaduse eelistamine ja ideaalist ei saa sellisel puhul rääkida.
Järeldus! Ideaal on seega: tuumafüüsikust krimikirjanik, kelle hobideks on fitness, kehaarendamine ja fotomodellindus, kes on truult abielus ja hea isa oma viiele lapsele, kes on vapper, sihikindel, aus jne jne. Nii et jaksu selle poole püüdlemisel! Midagi sarnast võiks muidugi kirja panna ka naiste kohta.
Edasine diskussioon ideaali teemadel on üsna mõttetu!
detsember 3, 2006 at 4:09 p.l. #97107ROtter
MemberMidagi sarnast võiks muidugi kirja panna ka naiste kohta.Edasine diskussioon ideaali teemadel on üsna mõttetu!
OldMan paneb i-le punkti:
Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s.
detsember 3, 2006 at 4:21 p.l. #97108ranger
MemberOldMan paneb i-le punkti:Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s.

Vot see on õige

detsember 3, 2006 at 5:26 p.l. #97122MuskulaarKobras
MemberJa ma tahtsi tuu näidet Tarkus hindamine VS Jõu hindamine.Kust otsast sa seda tarkust näed, kui Bushi vaatad? Kunagi sai kuskilt loetud, et Bushi IQ on vaid 91, mis on alla keskmise. Võib-olla Sinuga võrreldes on ta tõesti tark

Muide gorilla IQ on 70-95…kaalu enne hoolikalt, kui Bushi tarkusevooruseks tembeldad
detsember 3, 2006 at 6:08 p.l. #97127QWE8
MemberKust otsast sa seda tarkust näed, kui Bushi vaatad? Kunagi sai kuskilt loetud, et Bushi IQ on vaid 91, mis on alla keskmise. Võib-olla Sinuga võrreldes on ta tõesti tark
Muide gorilla IQ on 70-95…kaalu enne hoolikalt, kui Bushi tarkusevooruseks tembeldad

Võimekus- ja intelligentsustestid ei ennusta:
tööalast edukust;
häid tööoskusi;
kompetentsust;
õppimisvõimet;
õnnelikku elu.
IQ test on inimese matemaatilis-loogilis intelligentsuse kiirusel põhinev test, mis näitab enamasti inimese kiiret mõtlemist.
Loomadele tehtavad IQ testid on hoopis teine asi.

Ja inimene, kes suudab pürgida USA presidentikd peab lihtsalt tark olema.
detsember 3, 2006 at 6:14 p.l. #97130jrx
MemberKuulge palun ärge rääkige IQ’st kui te midagi ei tea sellest…
Aga OldMani ütluse kohta öeldakse veel seda, et paraku on päriselus naine tihti köögis daam, voodis kokk ja seltskonnas l…s
detsember 3, 2006 at 6:18 p.l. #97135MuskulaarKobras
MemberJa inimene, kes suudab pürgida USA presidentikd peab lihtsalt tark olema.Mida tarka on Bush enda ametiajal korda saatnud, et Sa teda kohe nii targaks pead?
detsember 3, 2006 at 6:57 p.l. #97137ROtter
MemberKuulge palun ärge rääkige IQ’st kui te midagi ei tea sellest…Aga OldMani ütluse kohta öeldakse veel seda, et paraku on päriselus naine tihti köögis daam, voodis kokk ja seltskonnas l…s

Vötame siis selle terviseks, et meie unistused päriselu naisest ei täituks!
detsember 3, 2006 at 9:01 p.l. #97158jrx
MemberVötame siis selle terviseks, et meie unistused päriselu naisest ei täituks!
detsember 3, 2006 at 9:30 p.l. #97161Vägivaldur
MemberPaljud siin olijatest elavad oma kitsas “fitness.ee maailmas”, kus elu põhi prioriteediks on treenitu keha. Muidugi ma saan aru, et kui inimene on tõeline kõrend, et võiks trenni teha, aga, et keha järgi otsustada keda austada ja keda mitte näitab juba madalalaubalisust.Kõik inmesed võiks ju muidugi spordiga tegeleda, aga see pole ju esma tähtis.
Kumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?
Hea võrdlus.
Isiklikult ei austa eriti kumbagi.OldMan paneb i-le punkti:Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s.

Vat ei tea. Oled sa mõne litsiga voodis olnud? Daamid on üldiselt paremad…
detsember 3, 2006 at 10:19 p.l. #97163