Skip to main content

ideaalmees

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 188 total)
  • Autor
    Postitused
    painkiller
    Member

ma respekteerin nii A.Einsteini ja R.Colemani, kuna mõlemad on rasket tööd teinud et jõuda sinna kuhu on jõudnud. Üks siis mitmekordne Mr.Olympia ja teine relatiivsus teooria “valmistaja”.

QWE8
    Member

Üsna ebaõnnestunud võrdlus, sest kumbki ei esinda ligilähedaselt seda ideaali, mida sa ilmselt silmas pidasid (intelligents vs ilu). Kohasem võrdlus oleks Albert Einstein vs David Beckham. Pealegi ei räägi me siin ju üldsegi mitte austusest. 99% naistest austaks enam Albertit, aga põhku poeks koos Davidiga. Meeste puhul sama lugu – kõigil on sügav respekt Tarja Haloneni vastu, aga kargaks nad hea meelega hoopis Maria Sharapovat.

Kui sina eelistad (austad?) Einsteini, siis minu lugupidamine selles osas!

1)Ei no seda muidugi.

2)Aga kuna ma olen meessoost siis ma ei sa ju tuua võrdlust kummaga ma ennem põhku poeks.

3)Albet Einstein oli kah omal ajal väga suur naistemees.

Ja see on ju avalik saldus, et kõik maailma tippkulturistid kaasaarvatud ka Coleman on steroididega sina peal.

Mis siis, et nad kõik seda eitava.

QWE8
    Member

Ja ma tahtsi tuu näidet Tarkus hindamine VS Jõu hindamine.

lili
    Member

Ega polegi üheseid kriteeriume. Kui tekib see eriline energeetiline side, kui on olemas see tajutav “miski” siis ongi ideaalne. Mingiks ajaks. Arusaamised, inimesed jm. on ju pidevas muutumises.

Täiuslikke pole. Ikka tuleb milllegagi leppida. Või veab, et olemasolevad puudused pole sinu jaoks märgatavad-olulised.

Üldiselt võiks selle asjaga siin otsad kokku tõmmata, sest mõelge nüüd hetkeks teema pealkirjale ja püüdke defineerida mõistet ideaalne. Ei hakka ma siinkohal kusagilt targast raamatust täpset definitsiooni otsima, aga selge on see, et ideaal on parim võimalikest. Mida see siis tähendab? Laias laastus seda, et tegu on igakülgselt (antud juhul kehalised + vaimsed omadused) parimaga. Kõik muud variandid on mingi kindla üksikomaduse eelistamine ja ideaalist ei saa sellisel puhul rääkida.

Järeldus! Ideaal on seega: tuumafüüsikust krimikirjanik, kelle hobideks on fitness, kehaarendamine ja fotomodellindus, kes on truult abielus ja hea isa oma viiele lapsele, kes on vapper, sihikindel, aus jne jne. Nii et jaksu selle poole püüdlemisel! Midagi sarnast võiks muidugi kirja panna ka naiste kohta.

Edasine diskussioon ideaali teemadel on üsna mõttetu!

ROtter
    Member

Midagi sarnast võiks muidugi kirja panna ka naiste kohta.

Edasine diskussioon ideaali teemadel on üsna mõttetu!

OldMan paneb i-le punkti:

Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s.

ranger
    Member

Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s. :eek:

Vot see on õige :lol::ph34r:

Ja ma tahtsi tuu näidet Tarkus hindamine VS Jõu hindamine.

Kust otsast sa seda tarkust näed, kui Bushi vaatad? Kunagi sai kuskilt loetud, et Bushi IQ on vaid 91, mis on alla keskmise. Võib-olla Sinuga võrreldes on ta tõesti tark :ph34r:

Muide gorilla IQ on 70-95…kaalu enne hoolikalt, kui Bushi tarkusevooruseks tembeldad :eek:

QWE8
    Member

Kust otsast sa seda tarkust näed, kui Bushi vaatad? Kunagi sai kuskilt loetud, et Bushi IQ on vaid 91, mis on alla keskmise. Võib-olla Sinuga võrreldes on ta tõesti tark :lol:

Muide gorilla IQ on 70-95…kaalu enne hoolikalt, kui Bushi tarkusevooruseks tembeldad :eek:

Võimekus- ja intelligentsustestid ei ennusta:

tööalast edukust;

häid tööoskusi;

kompetentsust;

õppimisvõimet;

õnnelikku elu.

IQ test on inimese matemaatilis-loogilis intelligentsuse kiirusel põhinev test, mis näitab enamasti inimese kiiret mõtlemist.

Loomadele tehtavad IQ testid on hoopis teine asi. :ph34r:

Ja inimene, kes suudab pürgida USA presidentikd peab lihtsalt tark olema.

jrx
    Member

Kuulge palun ärge rääkige IQ’st kui te midagi ei tea sellest…

Aga OldMani ütluse kohta öeldakse veel seda, et paraku on päriselus naine tihti köögis daam, voodis kokk ja seltskonnas l…s

Ja inimene, kes suudab pürgida USA presidentikd peab lihtsalt tark olema.

Mida tarka on Bush enda ametiajal korda saatnud, et Sa teda kohe nii targaks pead?

ROtter
    Member

Kuulge palun ärge rääkige IQ’st kui te midagi ei tea sellest…

Aga OldMani ütluse kohta öeldakse veel seda, et paraku on päriselus naine tihti köögis daam, voodis kokk ja seltskonnas l…s :eek:

Vötame siis selle terviseks, et meie unistused päriselu naisest ei täituks! :ph34r:

jrx
    Member

Vötame siis selle terviseks, et meie unistused päriselu naisest ei täituks!
    Vägivaldur
    Member

Paljud siin olijatest elavad oma kitsas “fitness.ee maailmas”, kus elu põhi prioriteediks on treenitu keha. Muidugi ma saan aru, et kui inimene on tõeline kõrend, et võiks trenni teha, aga, et keha järgi otsustada keda austada ja keda mitte näitab juba madalalaubalisust.

Kõik inmesed võiks ju muidugi spordiga tegeleda, aga see pole ju esma tähtis.

Kumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?

Hea võrdlus. :ph34r: Isiklikult ei austa eriti kumbagi.

Ideaalne naine on seltskonnas kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui l..s. :eek:

Vat ei tea. Oled sa mõne litsiga voodis olnud? Daamid on üldiselt paremad… :lol:

Ikkreh
    Member

aga jah, kondikubu jaab klubis seina aarde seisma.

Ega on ka jah selliseid

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.