ideaalmees
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees
- This topic has 187 replies, 64 voices, and was last updated 19 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2006 at 9:42 e.l. #97053
matti
MemberKahju kui mõni tõesti nii arvab, kõigil lihtsalt ei ole geneetiliselt soodumust kasvada. Samas võib ta aga olla geniaalne mõnel muul alal. Iga inimene on erinev ja ei tohiks teha üldistusi mingite füüsiliste näitajate järgi.usun siiski,et tugevaks võib saada igaüks,kui ta vaid seda tahab ja püüab.Mehel peab siiski jõudu olema,muidu pole ikke peris miis.Mes miis too on kui palki tõsta ei jaksa…..
detsember 3, 2006 at 9:51 e.l. #97058Angel-liis
Membermaitseid on sama palju kui inimesi;P
detsember 3, 2006 at 10:11 e.l. #97059jasmiini
MemberMa saan su pointist aru, aga kui hästi sa tunned Mick Jaggerit ja Keith Richardsit
? Kas sa vähemalt nende biograafiaid oled lugenud? Respect (teatud mõttes) muidugi Jaggerile, kellel on (ametlikult) seitse last nelja erineva naisega (see on ikka saavutus… iseasi kui hästi see ja fakt, et mõned naised on poole nooremad kui tema teistele naistele meeldib) ja eriti tõsine respekt Richardsile, kes tuli välja heroiinisõltuvusest (ja see on ikka quite a feature, kuigi parem on mitte narkar olla in the first place). Aga ma ei usu, et kui nad oleksid staarid mingil muul alal kui muusika (edukad ärimehed näiteks), siis neid väga vahvateks inimesteks peetaks… eriti nende 20-40 eluaastat perioodis.Just nimelt respect selliste inimeste/meest ees, kes suudavad lahti öelda mis iganes halvast sõltuvusest – imetlen tahtejõulisi mehi!. Mõni ei suuda kommi söömisestki lahti öelda
. See, et Jaggeril on iga ilmakaare peal naisi, näitabki just seda, et vaatamata oma koledusele on ta ka tohutult ilus
. Oot, mis see vanus siia puutub? Elukogemus, mis kaasneb paratamatult vanusega teebki mehest mehe ja see maksab!detsember 3, 2006 at 10:11 e.l. #97060SHOXi
MemberMa saan su pointist aru, aga kui hästi sa tunned Mick Jaggerit ja Keith Richardsit
? Kas sa vähemalt nende biograafiaid oled lugenud? Respect (teatud mõttes) muidugi Jaggerile, kellel on (ametlikult) seitse last nelja erineva naisega (see on ikka saavutus… iseasi kui hästi see ja fakt, et mõned naised on poole nooremad kui tema teistele naistele meeldib) ja eriti tõsine respekt Richardsile, kes tuli välja heroiinisõltuvusest (ja see on ikka quite a feature, kuigi parem on mitte narkar olla in the first place). Aga ma ei usu, et kui nad oleksid staarid mingil muul alal kui muusika (edukad ärimehed näiteks), siis neid väga vahvateks inimesteks peetaks… eriti nende 20-40 eluaastat perioodis.väga hästi öeldud
Ikka koondub asi sellele, et inimest otsitakse/vaadatakse välimiste ilude järgi. See ei pea tingimata olema lihased on ka muid nagu siin välja tuli.detsember 3, 2006 at 10:45 e.l. #97063jrx
MemberJust nimelt respect selliste inimeste/meest ees, kes suudavad lahti öelda mis iganes halvast sõltuvusest – imetlen tahtejõulisi mehi!. Mõni ei suuda kommi söömisestki lahti öelda
. See, et Jaggeril on iga ilmakaare peal naisi, näitabki just seda, et vaatamata oma koledusele on ta ka tohutult ilus
. Oot, mis see vanus siia puutub? Elukogemus, mis kaasneb paratamatult vanusega teebki mehest mehe ja see maksab!Tohutult ilus, aga samas ka täiesti võimetu ennast tõsisemalt siduma – kas see tõesti on mõne naise ideaalmees – kui see nii on, siis ma peaks vist oma käitumist muutma

Vanus puutub siia selles suhtes, et ma arvan, et 20-40 vanuses nad olid parajad sead ikka
See et nad nüüd vanemad ja rahulikumad on natuke see tuleneb mitmetest asjadest.detsember 3, 2006 at 11:16 e.l. #97068jasmiini
MemberTohutult ilus, aga samas ka täiesti võimetu ennast tõsisemalt siduma – kas see tõesti on mõne naise ideaalmees – kui see nii on, siis ma peaks vist oma käitumist muutma
Vanus puutub siia selles suhtes, et ma arvan, et 20-40 vanuses nad olid parajad sead ikka
See et nad nüüd vanemad ja rahulikumad on natuke see tuleneb mitmetest asjadest.
Vaata, ideaalmees on midagi sellist, mis elab naise unistustes, aga reaalsuses loome me pere või seome end tihtilugu – õnnekv või kahjuks mitte unistustemehega
!detsember 3, 2006 at 11:18 e.l. #97069SHOXi
Memberja siit tulebki järeldus, et igalühel oma ideaalmees.
detsember 3, 2006 at 11:23 e.l. #97070jrx
Member
Vaata, ideaalmees on midagi sellist, mis elab naise unistustes, aga reaalsuses loome me pere või seome end tihtilugu – õnnekv või kahjuks mitte unistustemehega
!Sellisel juhul on minu meelest ideaal midagi, mis ainult tekitab pingeid ja stressi. Kui ei suudeta viia reaalsust vastavusse ideaaliga, siis tuleb ideaal viia vastavusse reaalsusega. Ja kõige parem on see, kui neid mõlemaid liigutatakse teineteise suunas. Ja kõik on õnnelikumad
detsember 3, 2006 at 11:43 e.l. #97071jasmiini
MemberSellisel juhul on minu meelest ideaal midagi, mis ainult tekitab pingeid ja stressi. Kui ei suudeta viia reaalsust vastavusse ideaaliga, siis tuleb ideaal viia vastavusse reaalsusega. Ja kõige parem on see, kui neid mõlemaid liigutatakse teineteise suunas. Ja kõik on õnnelikumad
Kuldsed sõnad!

Edu!
detsember 3, 2006 at 1:22 p.l. #97078kiirus
Memberjälle on geenid kõiges süüdi …neid ju lihtne süüdistada need ei saa ju ennast kaitsta … fakt on see et kui trenni ei tee siis ei kasva ka … ja jäädki pisikeseks … olenemata geenidest … ja võibolla sa tõesti nii ei mõtle kuid olen suht kindel et kui seisavad rannas või klubis või kus iganes kõrvuti treenitud hoolitsetud mees ja kõhnuke kondikubu siis enamus mehi mõtlevad nii et wow … respect ….. naised aga mõtlevad et hmm … täitsa pandav mees … igatahes sobib mulle … ja seda kondikubu märkavad ainult need kes arvavad et pole piisavalt head selle treenitud hoolitsetud alfa-mehe jaoks … sama kehtib ka hoolitsetud ilusate naiste kohta ….QWE8<--- sulle siis niipalju et inimese üle otsustatakse välimuse järgi ... seda teevad kui mitte kõik siis valdav enamus .... sisemust sa ju ei näe ... ja kui inimene näeb antipaatne välja siis sa ei uurigi mis sees on ... seega välimus on tänapäeval suht tähtis ...
detsember 3, 2006 at 2:07 p.l. #97082QWE8
MemberPaljud siin olijatest elavad oma kitsas “fitness.ee maailmas”, kus elu põhi prioriteediks on treenitu keha. Muidugi ma saan aru, et kui inimene on tõeline kõrend, et võiks trenni teha, aga, et keha järgi otsustada keda austada ja keda mitte näitab juba madalalaubalisust.
Kõik inmesed võiks ju muidugi spordiga tegeleda, aga see pole ju esma tähtis.
Kumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?
detsember 3, 2006 at 2:11 p.l. #97083MuskulaarKobras
MemberKumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?Pigem Colemani (ment ja üldse vahva sell), sest Bush on arengupeetusega (nii vaimselt kui füüsiliselt)
detsember 3, 2006 at 2:20 p.l. #97086jrx
MemberKumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?Nii halba näidet annab otsida
detsember 3, 2006 at 3:02 p.l. #97092QWE8
MemberPigem Colemani (ment ja üldse vahva sell), sest Bush on arengupeetusega (nii vaimselt kui füüsiliselt)
Arene natuke.
Nii halba näidet annab otsida
Aga pmst respekteerin Colemani… arvan, et ta on rohkem vaeva näinud oma eesmärkide saavutamiseks ning selle juures vähem inimestele halba teinud.
Võibolla tõesti halb näide.
Ütleme siis nii, et kumba te rohkem respecteerite kas Albert Einsteini või Ronnie Colemani.
detsember 3, 2006 at 3:13 p.l. #97097rambo vennapoeg
MemberKumba te rohkem respecteerite, kas Gerog W. Bushi või Ronnie Colemani?Üsna ebaõnnestunud võrdlus, sest kumbki ei esinda ligilähedaselt seda ideaali, mida sa ilmselt silmas pidasid (intelligents vs ilu). Kohasem võrdlus oleks Albert Einstein vs David Beckham. Pealegi ei räägi me siin ju üldsegi mitte austusest. 99% naistest austaks enam Albertit, aga põhku poeks koos Davidiga. Meeste puhul sama lugu – kõigil on sügav respekt Tarja Haloneni vastu, aga kargaks nad hea meelega hoopis Maria Sharapovat.
Kui sina eelistad (austad?) Einsteini, siis minu lugupidamine selles osas!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.