ideaalmees
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees
- This topic has 187 replies, 64 voices, and was last updated 19 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2006 at 2:55 p.l. #94280
katsi
MemberGannibal võiks olla Katsile sobilik
Aga trenn jääks kole kaugele …Pole hullu, eks ma kolin Pärnusse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2006 at 2:59 p.l. #94281Raivo Piiber
MemberPole hullu, eks ma kolin Pärnusse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, see asi on siis korras ja lahendatud
november 16, 2006 at 9:02 p.l. #95335BrigitteXoXo
Memberaga mulle meeldivad suured mehed… siis on nendega hea kakelda kodus… ic… pealegi tekitavad nad turvatunnet ja väljas käies ju hea kui turvamees omast käest võtta… ei tule igasugused tülitama… (liiga palju väljas käies kaklema pidanud)
niikaua kui keha on selline,mis ei laineta ja lihaseid ka siis võib rahul olla…
november 16, 2006 at 9:11 p.l. #95339rapur
Memberrahu mehed;)
jääge iseendaks;)
november 16, 2006 at 9:46 p.l. #95349Corrosion
Memberhomo ma pole ja naine ka mitte … kuid lahterdan meesoost indiviide nii et kui on pisike, kõhn, nõrguke siis on olenemata vanusest poisike …. kui on näha et on teinud trenni ja “hoolitseb” oma keha eest siis on mees ja respect …Kahju kui mõni tõesti nii arvab, kõigil lihtsalt ei ole geneetiliselt soodumust kasvada. Samas võib ta aga olla geniaalne mõnel muul alal. Iga inimene on erinev ja ei tohiks teha üldistusi mingite füüsiliste näitajate järgi.
november 16, 2006 at 10:11 p.l. #95353Annika Pärtel
MemberVarem mõtlesin, et no ei ole oluline, et mees musklis oleks….Aga näe, Joker ajas nö lati kõrgele. Vaadake tema pilti ja saate teada, milline on minu ideaalmees!
november 16, 2006 at 11:48 p.l. #95368QWE8
Memberhomo ma pole ja naine ka mitte … kuid lahterdan meesoost indiviide nii et kui on pisike, kõhn, nõrguke siis on olenemata vanusest poisike …. kui on näha et on teinud trenni ja “hoolitseb” oma keha eest siis on mees ja respect …Kuule ole normaalne.
Kas see on normaalne, kui meest respecteerida puhtalt tema keha järgi. Siin foorumis kohtab palju sellist suhtumist muideks.
november 17, 2006 at 8:31 e.l. #95354greenu
MemberKahju kui mõni tõesti nii arvab, kõigil lihtsalt ei ole geneetiliselt soodumust kasvada. Samas võib ta aga olla geniaalne mõnel muul alal. Iga inimene on erinev ja ei tohiks teha üldistusi mingite füüsiliste näitajate järgi.jälle on geenid kõiges süüdi …neid ju lihtne süüdistada need ei saa ju ennast kaitsta … fakt on see et kui trenni ei tee siis ei kasva ka … ja jäädki pisikeseks … olenemata geenidest … ja võibolla sa tõesti nii ei mõtle kuid olen suht kindel et kui seisavad rannas või klubis või kus iganes kõrvuti treenitud hoolitsetud mees ja kõhnuke kondikubu siis enamus mehi mõtlevad nii et wow … respect ….. naised aga mõtlevad et hmm … täitsa pandav mees … igatahes sobib mulle … ja seda kondikubu märkavad ainult need kes arvavad et pole piisavalt head selle treenitud hoolitsetud alfa-mehe jaoks … sama kehtib ka hoolitsetud ilusate naiste kohta ….
QWE8<--- sulle siis niipalju et inimese üle otsustatakse välimuse järgi ... seda teevad kui mitte kõik siis valdav enamus .... sisemust sa ju ei näe ... ja kui inimene näeb antipaatne välja siis sa ei uurigi mis sees on ... seega välimus on tänapäeval suht tähtis ...
november 17, 2006 at 8:46 e.l. #95390BrigitteXoXo
Membergeenidest nii palju,et mõnel mehel lihtsalt võtab kõvasti rohkem aega,et lihast kasvatada kui mõnel teisel…küsimus siiski rohkem püsivuses ja korralikus, läbimõeldud treening- ja toitumiskavas. samas aga lohutuseks neile,kellel ei ole püsivust või tahtmist ennast “kasvatada” see, et naiste maitse on erinev… ühele sõbrannale meeldivad hoopiski sellised kõhukad noormehed…lihtsalt see on tema maitse ja kui panna mõni alfaisane ja kõhukas nunnuke kõrvuti siis ta valiks just viimase mainitu!
november 17, 2006 at 9:53 e.l. #95411mck
Membermees peab olema mehe välimusega. massi ja jôudu! mingeid hernekeppe ja silutud poisikesi ei kannata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
november 18, 2006 at 2:26 p.l. #95526Corrosion
Memberolen suht kindel et kui seisavad rannas või klubis või kus iganes kõrvuti treenitud hoolitsetud mees ja kõhnuke kondikubu siis enamus mehi mõtlevad nii et wow … respect ….. naised aga mõtlevad et hmm … täitsa pandav mees … igatahes sobib mulle … ja seda kondikubu märkavad ainult need kes arvavad et pole piisavalt head selle treenitud hoolitsetud alfa-mehe jaoksKogu su jutt koondub ikka ja jälle välimusele. Üldse jääb mul mulje, et siin teemas on esmatähtis mingi biitsepsi või jumal teab mille suurus. Ise näen sittamoodi vaeva saalis käimisega, ent ikkagi ei võta ma teisi inimesi sama mõõdupuu järgi ala”kui x kilo ei suru, siis pole tegija” jne.
No tore on olla “kapi välimusega” aga isiklikult arvan ,et inimese headust ainult selle järgi määrata on äärmiselt ebaõiglane. Loodan ,et sa ei pahanda aga sain silme ette kindla visooni treenitud välimusest tänu sellele pildile.
http://www.rate.ee/show.php?id=7252568 Järjekordne näide kuidas kaudselt mõnitatakse oma veidi kõhnemat sõpra stiilis “kes jääb peale”? Vastus on ju teada aga ikkagi on ju vaja teistest üle olla, kasvõi põhimõtte pärast.
november 20, 2006 at 7:51 e.l. #95709greenu
MemberKogu su jutt koondub ikka ja jälle välimusele. Üldse jääb mul mulje, et siin teemas on esmatähtis mingi biitsepsi või jumal teab mille suurus. Ise näen sittamoodi vaeva saalis käimisega, ent ikkagi ei võta ma teisi inimesi sama mõõdupuu järgi ala”kui x kilo ei suru, siis pole tegija” jne.No tore on olla “kapi välimusega” aga isiklikult arvan ,et inimese headust ainult selle järgi määrata on äärmiselt ebaõiglane. Loodan ,et sa ei pahanda aga sain silme ette kindla visooni treenitud välimusest tänu sellele pildile.
http://www.rate.ee/show.php?id=7252568 Järjekordne näide kuidas kaudselt mõnitatakse oma veidi kõhnemat sõpra stiilis “kes jääb peale”? Vastus on ju teada aga ikkagi on ju vaja teistest üle olla, kasvõi põhimõtte pärast.
detsember 3, 2006 at 1:28 e.l. #97042QWE8
Memberjälle on geenid kõiges süüdi …neid ju lihtne süüdistada need ei saa ju ennast kaitsta … fakt on see et kui trenni ei tee siis ei kasva ka … ja jäädki pisikeseks … olenemata geenidest … ja võibolla sa tõesti nii ei mõtle kuid olen suht kindel et kui seisavad rannas või klubis või kus iganes kõrvuti treenitud hoolitsetud mees ja kõhnuke kondikubu siis enamus mehi mõtlevad nii et wow … respect ….. naised aga mõtlevad et hmm … täitsa pandav mees … igatahes sobib mulle … ja seda kondikubu märkavad ainult need kes arvavad et pole piisavalt head selle treenitud hoolitsetud alfa-mehe jaoks … sama kehtib ka hoolitsetud ilusate naiste kohta ….QWE8<--- sulle siis niipalju et inimese üle otsustatakse välimuse järgi ... seda teevad kui mitte kõik siis valdav enamus .... sisemust sa ju ei näe ... ja kui inimene näeb antipaatne välja siis sa ei uurigi mis sees on ... seega välimus on tänapäeval suht tähtis ...
No mehi ma küll välimuse järgi ei vaata.
detsember 3, 2006 at 8:57 e.l. #97048jasmiini
MemberSupermehed, kes mind täiega erutavad on sellised nt Mick Jagger või Keith Richards, lihvitud teemandid – mis ei kaota kunagi oma sära ja energiat! Ideaalmees on selline, kelles näen tohutut sisemist jõudu, eluenergiat, empaatiat jms väärtused. Lihased ei puutu absoluutselt asjasse – mida ma peale hakkan lihaste hunnikuga, kes pisemagi ebaõnnetumise tõttu nutma puhkeb
või oma ebaõnnestumistes ainult teistes süüd näeb
?detsember 3, 2006 at 9:37 e.l. #97051jrx
MemberSupermehed, kes mind täiega erutavad on sellised nt Mick Jagger või Keith Richards, lihvitud teemandid – mis ei kaota kunagi oma sära ja energiat! Ideaalmees on selline, kelles näen tohutut sisemist jõudu, eluenergiat, empaatiat jms väärtused. Lihased ei puutu absoluutselt asjasse – mida ma peale hakkan lihaste hunnikuga, kes pisemagi ebaõnnetumise tõttu nutma puhkeb
või oma ebaõnnestumistes ainult teistes süüd näeb
?Ma saan su pointist aru, aga kui hästi sa tunned Mick Jaggerit ja Keith Richardsit
? Kas sa vähemalt nende biograafiaid oled lugenud? Respect (teatud mõttes) muidugi Jaggerile, kellel on (ametlikult) seitse last nelja erineva naisega (see on ikka saavutus… iseasi kui hästi see ja fakt, et mõned naised on poole nooremad kui tema teistele naistele meeldib) ja eriti tõsine respekt Richardsile, kes tuli välja heroiinisõltuvusest (ja see on ikka quite a feature, kuigi parem on mitte narkar olla in the first place). Aga ma ei usu, et kui nad oleksid staarid mingil muul alal kui muusika (edukad ärimehed näiteks), siis neid väga vahvateks inimesteks peetaks… eriti nende 20-40 eluaastat perioodis.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.