ideaalmees
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ideaalmees
- This topic has 187 replies, 64 voices, and was last updated 19 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2007 at 10:11 p.l. #104339
Andreaz
MemberMeeste jutt v6rd6iguslusest tundub Eestis nagu vabandus olla saamatu, vabandus olla rumal, vabandus olla mitteettev6tlik jne. Vabandus, et mitte vastutada mittemillegi eest.mina olen kuulnud et naised tahavad mingit võrd õiguslikkust mitte meeste jutt see pole?mina olen aru saand et mõned naised tahavad meestega võrdsed olla nigu
ajuvaba teema
jaanuar 29, 2007 at 6:30 e.l. #104354Aile
Membermina olen kuulnud et naised tahavad mingit võrd õiguslikkust mitte meeste jutt see pole?mina olen aru saand et mõned naised tahavad meestega võrdsed olla niguajuvaba teema
V6rdsus ja v6rd6iguslikkus on kaks erinevat asja.
jaanuar 29, 2007 at 7:07 e.l. #104361matti
MemberV6rdsus ja v6rd6iguslikkus on kaks erinevat asja.Võrdõiguslikus on teoreetiliselt võimalik,aga võrdsus mitte.
jaanuar 29, 2007 at 8:13 e.l. #104370hehee
MemberVõrdõiguslikus on teoreetiliselt võimalik,aga võrdsus mitte.Mis ongi tore.
jaanuar 29, 2007 at 12:04 p.l. #104407daemonium
MemberMis ongi tore.Ja eriti tore, et praktikas on nii võrdõiguslikkus kui võrdsus saavutamatud,
jaanuar 29, 2007 at 12:13 p.l. #104408hehee
MemberJa eriti tore, et praktikas on nii võrdõiguslikkus kui võrdsus saavutamatud,
Jumal tänatud, sest minu arust võiks ikka mehed meheks ja naised naiseks jääda. Ma saan aru sellest, et võrdse töö eest tuleks maksta võrdset palka (seda järgitakse vist aga küll ainult õpetajatöö puhul, mistõttu seal nii vähe mehi ongi), aga muus osas võiks sood kenasti eristatavad olla. Aga see on ainult minu arvamus.
jaanuar 29, 2007 at 3:57 p.l. #104437fighter
MemberSee feministide teema läheb tihti oma soovidega liiale.
Näitena võib võtta Norra riigi. Seal peab olema firmades juhtivatel kohtadel vähemalt 40% naisi! Seega kui on 10 kompetentset meest juhtivale kohale ning naised ei sobi vastavale alale, siis peab ikkagi 4 meest minema saatma ja võtma naised tööle. Sama lugu on ka parlamendis. Teisest küljest riigis sündivus väheneb pidevalt traditsioonilise peremudeli hävimise tõttu ning riiki tuuakse seetõttu meeletult immigrante pakistanist, iraagist, indiast ja mujalt moslemimaadest. Hetkel riigi pealinnas Oslos on vastavate immigrantide koguaerv juba 22% ning kasvab pidevalt.
jaanuar 29, 2007 at 4:25 p.l. #104441Kuup
MemberIQ ei näita inimese kiiret mõtlemist. Näitab nii loogilise kui ka intuitiivse mõtlemise taset, lühiajalise mälu võimekust, heurismide loomise võimekust jne. Muidugi s.o offtopic teema.Misasja, näitab ikka küll. Olen igalpool netis ja päriselus iq teste lahendanud, nad on ju ajaliselt piiratud! Ise tundsin küll kuidas ajahammas hakkas peale. Kui saaks kauem mõelda, siis ilmselt tuleb skoor üpris kõrge!
jaanuar 29, 2007 at 5:58 p.l. #104470Capricorn
MemberSee feministide teema läheb tihti oma soovidega liiale.Näitena võib võtta Norra riigi. Seal peab olema firmades juhtivatel kohtadel vähemalt 40% naisi!
Vaata kuidas diskrimineeritakse naisi, ainult 40%.

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2007 at 6:16 p.l. #104474Sir
MemberÜtlen siis ise mõne kriitilisema sõna.Kevin Levrone pole ideaalne – biitsepsid on lamedad topeltbiitsepsi poosis.
Markus Ruhl – liiga palju syntholit õlgades ja biitsepsis – üldse väga kahtlane kehaehitus.
Schwarzenegger – jalad ikkagi peenikesed tänu pikkusele.
Kõige lähemale ideaalile oli Flex 93 Mr. Olympial.
Praegast näiteks Darren Charles ja ka Alexey Shabunyal on suht raske mingit viga leida.
Igatahes ideaalse mehe saame kui võtta Ron Coleman:
* vahetada kõhulihased Ahmad Haidariga
* Jay Cutleri reie nelipealihase
* näiteks Kevin Levrone triitsepsi
* ja Arnold Schwarzeneggeri nahavärvi
Aga teisalt miks just naiste arvamus peaks huvitama?
Kas siis mehe enda arvamus milline ta olla tahab ei olegi tähtis?
Mina leian, et mees peaks olema TA ISE mitte ebakindel tossike, kes otsib võimalust teistele meeldimiseks.
eks enamus meesterahvaid kes end steroide täis söövad ongi ideaalmehed (Y) nagu ka steroide söövad naised….on ideaalmehed:) Tõesti, tõesti
jaanuar 29, 2007 at 11:52 p.l. #104530QWE8
MemberMisasja, näitab ikka küll. Olen igalpool netis ja päriselus iq teste lahendanud, nad on ju ajaliselt piiratud! Ise tundsin küll kuidas ajahammas hakkas peale. Kui saaks kauem mõelda, siis ilmselt tuleb skoor üpris kõrge!Inimese aju on väga keerulise ehitusega ja seal ei ole eriti seoseid. IQ test näitab inimese loogilise taibu mõtlemise kiirust, kuid samas ei saa sellest järeldada, et kõrgema IQ-ga inimene lahendab aega nõudav keerulise mõtlemis ülesande edukamalt, kui madalama IQ-ga inimene.
Lisainfoks veel, et Albert Enstein oli koolis halb õpilana, eriti veel reaalainetes ja eeldatakse, et ta tegelik IQ oli suht madal.
Aga valemite välja töötamisek ja geniaalsete avastuste tegemiseks, kus aega oli piiramatult oli ta aju perfektne.
jaanuar 29, 2007 at 11:55 p.l. #104531QWE8
MemberIgatahes ideaalse mehe saame kui võtta Ron Coleman:* ja Arnold Schwarzeneggeri nahavärvi
Saa pole üldse rassist.
jaanuar 30, 2007 at 12:04 e.l. #104532Alexander Andrusenko
ModeratorQWE8: Kust see Einsteini jutt pärineb? Millisest allikast? Minul on teistsugused andmed.
Einsteini töö ei seisnenud selles, et “valemeid välja töötada”.
jaanuar 30, 2007 at 7:02 e.l. #104534matti
MemberQWE8: Kust see Einsteini jutt pärineb? Millisest allikast? Minul on teistsugused andmed.Einsteini töö ei seisnenud selles, et “valemeid välja töötada”.
Minu mäletamise järgi oli tema IQ kuskil 130-135.Nii ,et polnud madal midagi.
jaanuar 30, 2007 at 7:03 e.l. #104536matti
MemberMinu arust on Ronnie Colemanil ideaalne keha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.