Skip to main content

Hy-Pro (750g) – All-Stars

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Hy-Pro (750g) – All-Stars

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Oleg109
    Member

Rääkige inimesed midagi sellise aine kohta nagu Hy-Pro (750g) – All-Stars kas on hea ja tõhus ka see aine???Kõikide arvamused ja kogemused on oodatud!!!!tegu on proteiiniga.

hugo boss
    Member

mõtetu teema ju. sesmõttes et ainult 750g ja niiii kallis. isegi nitrotech on odavam. võinäit iss completewhey. need hinna kvaliteedi suhtes iga kell etemad. vot see on tõsine ülemakstus.

Oleg109
    Member

kas sa räägid hinnast või räägid selle kvaliteedist?? Minu meelest oleks ikkagist mõtekam rääkida siinkohal kvaliteedist mitte hinnast <_<“> veits mõttetu oleks ju osta midagi mis on odav aga sitt või siis osta seda mis on kvaliteetne ja kallis..muidugi kui sa mõtled seda ka siin et Hy-Pro (750g) – All-Stars on hea kuid et ta on kallis kuid on võimalik odavama hinna eest saada kas midagi paremat või siis midagi sarnast!?

Anonüümne
    Guest

Sa küsid siin iga toidulisandi kohta(foorumis ma mõtlen)?

Sa tahad üleöö lihastesse ja arvad, et saad sellega hakkama?

Sa võid osta ükskõik mida aga kui sa oma toitumist ja treeningut ning puhkust paika ei saa, siis ei tule sulle midagi peale võlanõuete ka.

Usu mind.

Sa palusid, rääkida kogemustest(ma arvan ,et need, kes seda on tarvitanud teavad ikka millega tegu oli).

Ei tea kas see räuskamine siin ükskord lõppeb või ma pean endale uue foorumi otsima, kus teisi aidata ja ennast harida? <_<“>

Oleg109
    Member

Kus ma siis pean kysima selliste asjade kohta??

Kui sa ytled et tahad teisi aidata ja ise ennast harida siis see ei vasta ju tõele!!!

Ma tahan näiteks et teised aitaksid mind(kasvõi sina!).

Ma küsin igasuguste proteiinide kohta seepärast et tahan teada mis on halb ja mis on hea mida kasutada ja mida mitte!!!

Keegi pole öelnud et tahan saada yleöö lihastesse pole unistanutki tean et ei tule yleöö aga kui ma tean palju sellest kuidas saada siis ehk saangi paari aastaga aga kui sinusugune ei aita ja lihtsalt paugub arvab et on tark ja ytleb et olen loll ja saamatu siis jah…

Kui tahad foorumit vahetada siis vaheta keegi ei keela kui ma sind sega siis ära vaata mu postitusi..lihtne..

ei taha olla sulle mingi vihavaenlane aga ehk võtaksid ise assja rahulikumalt ja loeksid veelkord mis siin kysitud oli ja mis inimene vastas!!!

Oleg109
    Member

ja muideks ta ei ole öelnud et ta on seda ainet kasutanud ta ütles et see on mõttetu teema ja rääkis siin teistest ainetest aga ei mingit infot mida ta kasutanud on…….ole hoolsam DEV.!!!

Anonüümne
    Guest

Oi mees.Vaata oma teisi teemasi ka ja siis saad aru, miks ma nokkima hakkasin

Nb devilil võis olla täna paha päev aga ilma asjata ta ka ei mõlise

Su suhtumine kutsub sellist reaksiooni esile, anna andeks

Oleg109
    Member

Anna andeks Dev. et ma tahan liiga palju teada äkki hiljem ma enam neid kysimusi ei esita kuna olen neile juba targad vastused saanud tänu sellele foorumile, selle asemel et kritiseerida siin kedagi võiksid sa parem kirjutada midagi tarka ka kui pole siis ära kirjuta aga see et sa räägid siin et ma sind närvi ajan on kyll nyyd jama jutt. Kui sulle ei meeldi mu kysimused siis on on see ainult sinu syuy mitte minu. Mina näiteks ei tea äkki vägagist palju ja millest ma veel ei tea seda ma kysingi siin foorumis milleks see siis tehtud on!?Tahan teada piisavalt palju iga myydava aine kohta, toitumise ja treeningute kohta. Et siis midagi valesti ei teeks..

Ott Kiivikas
    Member

Ei ole kahjuks õnnestunud proovida, üldjuhul annab toote hind märku sellest millisesse kvaliteedigruppi toode kuulub. Võite osta imeodava valgu ja Teile öeldakse ka et see on kõige parem, kuid tegelikkus on see, et valgutoorainel on maailmaturul ühtsed hinnad, loomulikult sõltub hind valgusordist, kuid odav toode ei saa toimida sama moodi kui kallim toode, elu on seda näidanud. Jutu mõte on see, et mitte kõige kallim toode pole alati parim, vaid toode peab vastama mingile hinnatasemele vastasel juhul on seal kasutatud imeodavat toorainet mis ei ole kvaliteetne.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.