Huvitavad tähelepanekud.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Huvitavad tähelepanekud.
- This topic has 51 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
nyc.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2008 at 5:30 p.l. #172639
JamesC
Membersee on nagu pidu, kus alko tõmbab pea käima, ainult, et see on nüüd energiajook, mis tõmbab trenni käima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihtne ja loogiline..
Ummamuudu inemise küllh
november 28, 2008 at 6:34 p.l. #172646Bonsuna
MemberOlen hakanud enne trenni jooma red bulli, peab tõdema, et trenn tuleb märksa parem, samuti olen patustand kohviga..Kas peaks seda ikkagi piirama, kuna koffeiin häirib südame tegevust? Lugesin ka et herr. Kalmus ise joob ka enne trenni kohvi meega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks tass kangemat kohvi sisaldab kuni 60mg kofeiini, natuke rohkem siis kui 100g red bulli, ehk siis purk seda tiivajooki = kolme tassi kohviga, lisa sinna veel tauriin ja kui muidu suur kohvisõber pole siis hakkab süda puperdama küll. Samas on inimesed kofeiini suhtes erineva tundlikusega, mõni võib seda rahulikult enne magamaminekut juua, teine ei tohi seda vähemalt 5h enne ööund nautida, sest siis oled öökull valmis. Samuti pidevalt kohvi juues harjub organism sellega ja sama kogus kofeiini ergutavat efekti ei anna. Mina joon jah kohvi, aga ainult 1x päevas ja seda enne trenni 1h umbes. Selliselt ei harju organism ka selle koguse kofeiiniga ja ergutav toime toimib iga päev. Kindlasti jälle individuaalne nagu paljud asjad.
november 28, 2008 at 6:44 p.l. #172653kame
ModeratorHärrased kas olete maitsnud või nuusutanud mis joogiga on tegemist. Näiteks ise olen korduvalt pannud vett eri pudelitesse – on ette tulnud ka energiajoogi pudeleid.
Nii et enne hinnanguid veenduge alati faktides..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parimatega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 8:47 p.l. #172676Bonsuna
MemberNjah, ma lähen homme liitrise viski pudeliga saali, sörts toiduvärvi kollast sisse veele ja näis mis nägu inimesed teevad kui märkavad mida ma joon.
november 28, 2008 at 8:52 p.l. #172677timo116
MemberNjah, ma lähen homme liitrise viski pudeliga saali, sörts toiduvärvi kollast sisse veele ja näis mis nägu inimesed teevad kui märkavad mida ma joon.Tee ära ja räägi muljetest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 9:27 p.l. #172680T6nu69
MemberNjah, ma lähen homme liitrise viski pudeliga saali, sörts toiduvärvi kollast sisse veele ja näis mis nägu inimesed teevad kui märkavad mida ma joon.Juba arnold kasutas Jim Beam-i.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi mõjub.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 9:32 p.l. #172681legalfella
Membermr scubamonkey, mis teil TTÜ jõusaali vastu on? käin seal pidevalt, seega kärbikuteema on suht põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 12:53 e.l. #172700eintsius
MemberTekib küsimus – palju need kohvi sõbrad siis trennis ka pingutavad? Need, kellel on juba tõsiselt võetav spotlase füüsiline vorm väljaarendatud, peaksid suhteliselt kiiresti dehüdratsiooni kätte koolema, kui kohvi enne trenni jõid. Mina näiteks seetõttu põhimõttelisel ei joo kohvi enne trenni, kui just miskit süsivesikute rikast jooki + “hea päev” sinna kaasa tassida pole, mis seda n.ö “boosti” summutaks.
november 29, 2008 at 4:26 e.l. #172702Bonsuna
MemberTekib küsimus – palju need kohvi sõbrad siis trennis ka pingutavad? Need, kellel on juba tõsiselt võetav spotlase füüsiline vorm väljaarendatud, peaksid suhteliselt kiiresti dehüdratsiooni kätte koolema, kui kohvi enne trenni jõid. Mina näiteks seetõttu põhimõttelisel ei joo kohvi enne trenni, kui just miskit süsivesikute rikast jooki + “hea päev” sinna kaasa tassida pole, mis seda n.ö “boosti” summutaks.Täitsa rumal arvamus. Sel juhul oleks valdav osa nn tõsiselt võetavaid sportlasi surnud. Mis siin rääkida raskejõustiklastest, isegi kestvusalade mehed joovad enne trenni võistlust kohvi.
Nii hull see asi ikka ka ei ole, nagu sina oletasid. Et kohvi märkimisväärselt vett organimist suudaks välja viia, peaks seda tühja kõhuga jooma ja ikka rohkem kui üks kaks tassi. Nii aga ei tee ükski TÕSISESLT VÄLJA ARENDATUD FÜÜSILISE VORMIGA SPORTLANE, sest loll ei suuda oma keha niipalju arendada et seda võiks tõsiselt võetavaks nimetada.
PS! Olen alati enne trenni kohvi tarbinud aga mina muidugi käin ka ainult trennisaalis mune näppimas ja valgukoksi joomas. Pingutamisest, selge-see, minu füüsiline vorm ka ei räägi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 6:00 e.l. #172705november 29, 2008 at 6:11 e.l. #172707AlanBStard
Moderatorkas mitte prantsusmaal ei keelatud energiajoogid pärast seda, kui mitu noorukit oli korvpallimängu ajal seda joonud ja ära lõppnud.Sa ei kujuta ette mis veel Eestis kõik ära on keelatud…
Seda mille kätte need tegelased ära surid ei tea keegi.
november 30, 2008 at 3:03 p.l. #172884pohjamaatytar
MemberMina ei näe fatburneri joomises mitte midagi halba, isegi teinekord tarbin seda. Küll aga on tõesti veider vaadata saalis energiajoogi joojaid. Tõesti, nagu eelpool mainitud, minulgi on tekkinud tahtmine minna ja küsida, ega infarkti ei kardeta…
november 30, 2008 at 6:53 p.l. #172926tarmzz
Membermr scubamonkey, mis teil TTÜ jõusaali vastu on? käin seal pidevalt, seega kärbikuteema on suht põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastaksin ise ka sellele küsimusele..
TTÜ jõusaal on ülerahvastatud, vananenud ja katkise varustusega ning riietusruumid kitsad, mustad + varastatakse (jutud käivad, et mingid sulid on endale umbes kapivõtmeid paljundanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)detsember 1, 2008 at 9:18 e.l. #172990scubamonkey
MemberVastaksin ise ka sellele küsimusele..TTÜ jõusaal on ülerahvastatud, vananenud ja katkise varustusega ning riietusruumid kitsad, mustad + varastatakse (jutud käivad, et mingid sulid on endale umbes kapivõtmeid paljundanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Tänud, tänud.
Rind on uhkusest kohe kummis, et nii huvitava teema algatajaks olen.
Juba minu vanaisa ütles, et kui kedagi või midagi süüdistad, siis põhjenda.
TTÜ jõusaal on ülerahvastatud ja suvel oli seal umbes samasugune õhk nagu sokikuivatis. Mulle lihtsalt ei meeldinud. Hinna ja kvaliteedi suhe oli paigast ära (käisin ühekordsete piletitega).
detsember 1, 2008 at 11:51 e.l. #173000Alexander Andrusenko
ModeratorVastaksin ise ka sellele küsimusele..TTÜ jõusaal on ülerahvastatud, vananenud ja katkise varustusega ning riietusruumid kitsad, mustad + varastatakse (jutud käivad, et mingid sulid on endale umbes kapivõtmeid paljundanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Mis seal täpsemalt vananenud ja katkine on? Ma käin ka TTÜ-s ja ei ole seda täheldanud millegi pärast..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.