Huvitab
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Huvitab
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Aimuu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2009 at 3:56 p.l. #19040
Alger025
MemberMilline võiks olla vahe, kui oleks võimalik võrrelda ühte ja sama isikut treenimas järgmised kolm aastat jõutõstjaks.
Oletame, et alustab 20. aastaselt ja täiesti algusest, nt. max. rinnalt 80kg, kükk 100 kg ja jõutõmme 120kg.
Toitumine on paigas, treenib kõik kolm aastat korralikult iga nädal. Milline võiks olla tulemus sel juhul, kui ta ei tarbiks mitte ühtegi lisandit, vaid teeks kõike puhtalt toidupoe kauba pealt, või teisel juhul, tarbiks kõik need kolm aastat erinevaid lisandeid (va. steroidid
). Kui suur võiks olla tulemuste vahe ? Oleks huvitav näha erinevaid arvamusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS. kui mõni aspekt mainimata jäi, siis sorry
oktoober 19, 2009 at 4:39 p.l. #228816maxcar
MemberMainin kohe ära , et teema vales kohas. Kuid ma usun ,et 3 aastaga näeks geneetilist soodumust. Oleks küll tore vaadata kuidas kolme aastaga inimesed arenevad aga kust leida sellised inimesed? Maxid peaks samad olema ja kaal sama. Siis oleks võrnde. Fitness võiks kuulutada välja sellise konkurssi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 5:13 p.l. #228828LB
Memberkui oleks selline võimalus siis ma osaleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 5:18 p.l. #228831Alger025
MemberMainin kohe ära , et teema vales kohas. Kuid ma usun ,et 3 aastaga näeks geneetilist soodumust. Oleks küll tore vaadata kuidas kolme aastaga inimesed arenevad aga kust leida sellised inimesed? Maxid peaks samad olema ja kaal sama. Siis oleks võrnde. Fitness võiks kuulutada välja sellise konkurssi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tähelepanelikumalt lugeda, siis vaid oletan, et kui OLEKS võimalus näha ÜHT inimest kahte moodi treenimas, mis muidugi on võimatu
oktoober 19, 2009 at 5:25 p.l. #228833maxcar
MemberKui tähelepanelikumalt lugeda, siis vaid oletan, et kui OLEKS võimalus näha ÜHT inimest kahte moodi treenimas, mis muidugi on võimatu
No pole vaja oletada võiks ju kampaania teha ja kaks sellist inimest leida. Oleks ikkagi tore jälgida seda arengut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 5:27 p.l. #228834P-A-U-L
MemberKaks inimest võivad olla täiesti erineva geneetikaga, alluda erinevalt trennile jne.
Seega on selline katse mõttetu.
oktoober 19, 2009 at 5:32 p.l. #228837rinaldo
MemberKaksikutega võiks sellist asja isegi teha.
oktoober 19, 2009 at 7:28 p.l. #228892Aimuu
MemberKusjuures mu klassivennad on kaksikud ja areng on neil tõesti üsnagi sarnane, sama palju trenni teinud nad ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.