Skip to main content

huvi oma arengu kohta

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » huvi oma arengu kohta

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    zeizei
    Member

olen 20…180 pikk mingi 83kg

viibin praegu ajateenistuses kus ma 10 kg juurde võtsin

siis kui ma sõjaväes jõusaalis käima hakkasin polnud ma varem selle kohaseid asutusi külastanud

kui ma suve keskel trenniga pihta hakkasin oli mu rinnalt maksimum 65kg nüüd on see 95kg……..on see normaalne kus juures ühtegi ainet ma kasutanud pole…ilma proteiini ja kreatiinita kõik??? ootan vastu kaja

Ott Kiivikas
    Member

No üks täiskasvanud Eesti mees peakski ilma millegita sinna 100 kg. tuuri suruma, hea on kui ilma treeninguta oma keharaskuse jõuad ära suruda. Ise surusin 16a. 100kg, polnud ka kangitrenni eriti teinud.

tolkamid
    Member

see on üpris norm, mul soomes sõber kes sai vist see aasta 20, eelmine aasta surus veel 145 vist oli või 150, ja pole ka ühtegi ainet kasutanud, aga hakkas nii noorelt tegema et praegu 165-167 pikk kuskil:D

iluspoiss
    Member

“No üks täiskasvanud Eesti mees peakski ilma millegita sinna 100 kg. tuuri suruma”

IRW, no ega ikka ei pea küll. Ma pakuks et 100 kg suruvad vast 5 % Eesti 20 aastastest meestest. Aga jah, kui oma kehakaal üles lükata siis võib öelda nõrgukesega küll tegu pole.

pitbull
    Member

ikka sõltub vist kehakaalust.sõjas lykkasin 95 ise kaalusin 61kg nyyd teen 120 kalun 73kg aga ma arvan et veel vähe 130 olex norm minu kehakaalu juures.

TANK
    Member

Enda puhul…

Arvan et mis iganes ka see number ka poleks, on seda vähe…

sest kui puudub tahtmine rohkem suruda siis pole ju mõtet edasi treenida

ja kaoks motivatsioon….

zeizei
    Member

põhimõtteliselt…on plaanis edasi treenida…kuid ei kujuta ette kus….sõjaväes on plaanis minimaalselt 100kg….ja ma arvan et see on suht reaalne tulemus

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.