Skip to main content

Hüvasti AMAZON !!!

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Hüvasti AMAZON !!!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    fitnesswoman
    Member

Ajendatult eelnevatele (siinsetele reeglivastastele!) teemapüstitustele lahkun siit. Kahju, algul avastasin laheda sportliku veebi aga tuleb välja, et AINULT lubatud asjad ja reklaam ja NIMED teevad siin tihedat koostööd.

SRY ET RISUSTASIN MUU FIRMA TOOTEGA AMAZONI! Ei TEADNUD TEIE REEGLEID!

Enam seda ei tee ega ei ole erilist soovigi! Sain piisavalt targemaks, tänan eriti Aktivisti väga heade soovituste eest ning pound 4 pond – arvan, et oled mu soovitusmeilide eest tänulik!!!

Edu siin teile edaspidiseks!

muc
    Member

Naiivitar. Aga olgu, las käia. Nagu väikene laps, kel võeti mänguasi käest. Kui sa mõistlikku juttu räägid, siis pole kellelgi su vastu midagi. Ma arvan, et amazoni meeskonnal tõmbas kopsu üle maksa pidev ühtede toodete reklaamimine kindla seltskonna poole ja siis veel ilkumine, mis viskab igal normaalsel inimesl üle. Aga ok, sinu valik. Edu sulle, ehk leiad midagi sobivamat.

fitnesswoman
    Member

mina pole midagi reklaaminud!!! :???:”>

muc
    Member

Näedsa, kas ma nimetasin sinu nime? Kui aus olla, siis ei pidanud sind üldse silmas. Lihtsalt püüdsin olukorda selgitada, mis sundis selle meetme kasutuselevõtu.

fitnesswoman
    Member

irw@MUC :???:”>

muc
    Member

Jah, IRW@ME. Las su sõbrannad süvenevad siis enne teemasse ning siis otsustagu. Kas oled kuulnud lähiajaloos, et vang saadetakse vangi, ilma et talle antakse võimalus end kohtus kaitsta?

joker
    Member

igaüks vaatab/kommib asja oma mätta ostast muide:) kusjuures kõikidele minu sõpradele, kes tahtsid liituda….muutus see veeb vastumeelseks!

ma pole mingi blondiin, et aru ei saaks sinu jutust :???:”>

Ojah. Ei kommi siin keegi oma mätta otsast. Krt millal saadakse aru , et areng ei toimu selle järgi, kui ilus on pakend vaid mida see sisaldab. Ka sa jood Alma piima või Tere piima, mis vahet seal on?! Üldjuhul on see võimas ja ülistatud lisand tavaline proteiin.

Või oled sa nt. Muscle&Fitnessis või Flexis või mujal näinud artikleid kus räägitakse treeningust ja toitumisest, et seal mingi hull kindla firma ülistamine või pushimine käib?! Kui leiad, näita mulle kah.(Ei räägi siinkohal kinnimakstud reklaamist, kus tutvustatakse mõnda kindlat toodet)

Ehk kui tahad nõu saada, kuidas oma tsellukast ja pekist lahti saada, siis mingi nõme halpimine , et söö seda firmat või söö toda firmat ei aita tegelikult ju kedagi. See on nii väikene osa sinu päevast. Samas ma ei tea kah võibolla sööd sa päevad läbi biolabi porgandeid, biolabi kartuleid, jood biolabi vett ja treenid aint biolabi aparaatidega?

Ja kui ongi nii, siis miks peaks Amazon lubama enda lehel tasuta reklaami. Kas sa ise lubaks heameelega?

Ja kui sa silmad lahti hoiad, siis paned ka tähele, et ei ole iga Oti või mõne teise Tai Kane või Evolutioni tarbija postituse taga räiget No 1-e või Whey 2 -e pähe määrimist.

Tõde peitub mujal. Scully ja Mulder oma tõde ei leidnudki. Kahtlen kas sinagi seda suudad.

Muuseas ma ei oota vastu kommentaari.

Makaveli
    Member

Ja millest selline draagika? Kui ei meeldi , lahku .

erxs11
    Member

ärge palun muutke seda foorumit uueks rateks või muuks pubekate imetlus/vaidlemise kohaks. jääme ikka antud foorumi põhiolemuse juurde ja ei bitchslapi üksteist.

edu.

Aitäh soovituste eest!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Hüvasti AMAZON !!!’ is closed to new replies.