Skip to main content

Huumoritsensor

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Huumoritsensor

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

Ysna suur hulk minu postitustest on olnud n8 naljaga pooleks ja keegi ei ole neid minu teada kustutanud.

Teadmatus on õndsus, aga see on ainus õndsus mida mina kinnitada saan…

Hellboy
    Member

Meil siin sõnavabadusega probleeme pole. Keegi kirjutab oma lolli möla ja siis tuleb tark moderaatorionu ja võtab selle maha. Oma mõtte said ju OMETIGI välja öelda.

Kui sa nii sõnavabaduse eest võitleja oled, järsku tohiks tulla sulle koju, teha lolli nalja sinu koera ja vanaema üle (sõnavabadus mees, SÕNAVABADUS), süüa sinu külmkapist (kamoon, oleme ju vennad kõik) ning enne täieliku lahkumist järsku tohiks spreiga su majaseinale midagi nilbet kirjutada.

Moderaatoritel ja administraatoritel on täielik õigus oma subjektiivse otsuse põhjal teemasid kustutada. Samuti kasutajaid ahistada (asja eest loomulikult) postituskeeldude ja muude põnevate karistuste näol. Kui see ei meeldi, siis tahaks meelde tuletada, et Fitness.ee foorumites kirjutamine on RANGELT vabatahtlik, kedagi ei sunnita ega kästa seda teha.

Kasutajatel on võimalus oma otsust kaevata edasi administraatorile. Ootan erasõnumeid mis, kes, kuskohas ja kuidas keegi teid ahistas.

Ei hakka uut teemat tegema ja see vast ei käi antud teema alla, aga küsimus selline, et miks fitness rate’s osadele kasutajatele/piltidele saab kommentaari lisada ja osadele ei saa või on minul ainult selline probleem?

jorsik
    Member

Aga võiks kehtestada mingid reeglid naljategemiseks, näiteks panna nali tag-ide vahele: blablabla s**taks hea nali või nagu spoileril on ees ja taga punases ringis hüüumärk.. Siis on asi selge ja ei pea enam tekitama selliseid sõnasõdasid. Rebane võiks vasakule ka näiteks väikese nupukese panna: “Insert: Joke”.

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.