Huumoritsensor
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Huumoritsensor
- This topic has 32 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
jorsik.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2008 at 9:33 e.l. #148715
MEE
MemberMa ju tegingi omad järeldused sellest, et sõna sooviks on tingiv ja teps mitte käskiv kõneviis
aprill 4, 2008 at 9:35 e.l. #148716Anonüümne
GuestMa arvan, et sa andsid oma sõnavabaduse käes ära kui sa registreerisid ja clickisid kasti “Ma nõustun nende reegitega”.
aprill 4, 2008 at 9:42 e.l. #148717Blackdom
MemberMa arvan, et sa andsid oma sõnavabaduse käes ära kui sa registreerisid ja clickisid kasti “Ma nõustun nende reegitega”.
Ma arvan, et kui leping ei ole seadusega kooskõlas, ei oma see kehtivust. Kui on, siis muidugi.
aprill 4, 2008 at 11:11 e.l. #148728Alexander Andrusenko
ModeratorMeil ei ole huumori vastu midagi. Ma olen seda juba korduvalt rääkinud. Eeldusel, et see huumor on õiges alamfoorumis. Küll aga on meil midagi selle vastu, kui iga algaja küsimuse peale tuleb mingi nali, ja siis pool foorumit läheb naljaga kaasa. Mõni lisab lihtsalt killu, mõni paneb pool ekraanitäit smailisid, mõni ajab lihtsalt lolli juttu. Ja mis on tulemus? Tulemuseks on see, et algaja mingit vastust ei saagi. On korduvalt tähele pandud, et paljud uustulnukad sellest huumorist aru ei saa. Seega ei saa nad ka abi.
See, et mina või keegi teine mode mõningaid postitusi kustutavad, ei tähenda, et MEIE naljadest aru ei saa. See tähendab lihtsalt seda, et me üritame teemasid informatiivsena hoida. OK oleks veel siis, kui keegi killu maha paneb, kuid see jääbki ainukeseks. Siis ma nii rangelt sellele ei reageeri. Küll aga läheb kogu läbu ja naljatamine kustutamisele, kui terve kari seltsimehi hakkab arvama, et nüüd selles teemas võibki ainult nalja teha, ja asjalikku juttu rääkida pole vaja.
Palun lugege läbi Algajate alamfoorumi kirjelduse. Tsiteerin: “Oled algaja ja ei tea mitte midagi? Artiklid ja teiste soovitused on täis koledaid sõnalühendeid (ATP, GI jne)?
Kõik me oleme olnud kord algajad, küsi siin julgelt! “. Kui algajad esitavad küsimusi ja asjalike vastuste asemele sajab talle pähe ainult huumor, millest ta ei pruugi aru saada, siis järgmine kord ta enam ei küsi. Mõelge, palun, mis selle foorumi algne eesmärk oli. Eesmärk oli see, et targemad saaksid aidata vähem targemaid. Kui me hakkame igas teemas algajate üle nalja tegema, siis asi kaotab oma algse eesmärgi. Seda me lubada ei saa.
Alan ja Rotter: ärge arvake, et minul on teie vastu midagi isiklikku. Te räägite väga asjalikku juttu paljudes teemades ja olete väga hinnalised kasutajad selle foorumi jaoks. Aga võiks siiski aeg-ajalt mõelda, kas algaja saab 100% aru teie huumorist, ja kas teema ei keerata offtopicuks lambakarja poolt, kui te selle nalja postitate.
Meil on olemas ka selline suurepärane foorum nagu Vaba Foorum. Kui kellelgi on suurenenud vajadus naljategemise üle, siis seda võib teha seal. Sellega on ainult see jama, et sinna ei postita algajad oma “lolle” küsimusi, nii et nende üle ei saa eriti nalja teha.
aprill 4, 2008 at 11:43 e.l. #148729Rebane
KeymasterKuidas saab üldse olla nii ülbe, et selle üle üldse otsustada ja piirata inimeste ühte olulist, seadusega ettenähtud õigust sõnavabadusele? Euroopalikust lähenemisest on siin asi väga kaugel.Meil siin sõnavabadusega probleeme pole. Keegi kirjutab oma lolli möla ja siis tuleb tark moderaatorionu ja võtab selle maha. Oma mõtte said ju OMETIGI välja öelda.
Kui sa nii sõnavabaduse eest võitleja oled, järsku tohiks tulla sulle koju, teha lolli nalja sinu koera ja vanaema üle (sõnavabadus mees, SÕNAVABADUS), süüa sinu külmkapist (kamoon, oleme ju vennad kõik) ning enne täieliku lahkumist järsku tohiks spreiga su majaseinale midagi nilbet kirjutada.
Moderaatoritel ja administraatoritel on täielik õigus oma subjektiivse otsuse põhjal teemasid kustutada. Samuti kasutajaid ahistada (asja eest loomulikult) postituskeeldude ja muude põnevate karistuste näol. Kui see ei meeldi, siis tahaks meelde tuletada, et Fitness.ee foorumites kirjutamine on RANGELT vabatahtlik, kedagi ei sunnita ega kästa seda teha.
Kasutajatel on võimalus oma otsust kaevata edasi administraatorile. Ootan erasõnumeid mis, kes, kuskohas ja kuidas keegi teid ahistas.
aprill 4, 2008 at 1:02 p.l. #148745Aile
Member“Objektiivne” tõde on kõigest ühe seltskonna subjektiivne tõde. Tekib küsimus, miks arvab teatud seltskond ikkagi nii, et nende subjektiivne tõde on objektiivne ja seetõttu on neil õigus kasutada teerullimeetodit?!Kui mõnele küsimusele lähenemine läbi huumiroprisma on VALE ja off-topic, siis kuidas saab samade parameetrite järgi olla ÕIGED ja on-topic postitused, mis on lihtsalt paljude arvates ebaadekvaatsed (ma ei räägi siin ropendamisest)?! Mis on sellistes kommentaarides õigemat kui nendes, mis sisaldavad huumorit? Kuidas saab üldse olla nii ülbe, et selle üle üldse otsustada ja piirata inimeste ühte olulist, seadusega ettenähtud õigust sõnavabadusele? Euroopalikust lähenemisest on siin asi väga kaugel.
Või te mõtlesite eelmise teema lukku panemisega saavutada seda, et antud teemal on fitness.ee foorumis rääkimine keelatud? Milline seadusest tulenev regulatsioon annab teile üldse õiguse välja praakida huumorit sisaldavad foorumikommentaarid?
P.S. Inspiratsioon teemast Moderaatorid.
Kui minu m2lu ei peta siis astute te hetkel kyll omaenda reha otsa.
aprill 4, 2008 at 1:11 p.l. #148747matti
MemberÕige,moderaatorid,te teet õieti ,et mäla ära kustutate. Liigne sõnavabadus pole kunagi midagi head toonud,on vaja tagasi pöörduda sm. Jossif Stalini juhtimisvõtete juurde. Kord peab majas olema,vaadake,mis on kaasa toonud Eestis ajakirjandusvabadus- üksnes mölauudised,muud midagi.
On aeg lõpuks aru saada,et rahvas ei suuda end ise valitseda, rahvas vajab tugevat kätt.
aprill 4, 2008 at 1:41 p.l. #148755Blackdom
MemberKui minu m2lu ei peta siis astute te hetkel kyll omaenda reha otsa.Vabalt võib olla, ma ei ole täiuslik ja pole seda kunagi ka väitnud. Teen vigu, kuid proovin ennast parandada. Paraku tundub, et teatud seltskond arvab teadvat absoluutset tõde ja see on lihtsalt naeruväärne.
aprill 4, 2008 at 1:44 p.l. #148759Aile
MemberVabalt võib olla, ma ei ole täiuslik ja pole seda kunagi ka väitnud. Teen vigu, kuid proovin ennast parandada. Paraku tundub, et teatud seltskond arvab teadvat absoluutset tõde ja see on lihtsalt naeruväärne.…ja hetkel on kysimus, kas “absoluutse t6e” on patenteerinud keegi Blackdom?
aprill 4, 2008 at 2:05 p.l. #148761Blackdom
Member…ja hetkel on kysimus, kas “absoluutse t6e” on patenteerinud keegi Blackdom?Kust sa seda välja lugesid?
aprill 4, 2008 at 2:25 p.l. #148762Blackdom
MemberKui sa nii sõnavabaduse eest võitleja oled, järsku tohiks tulla sulle koju, teha lolli nalja sinu koera ja vanaema üle (sõnavabadus mees, SÕNAVABADUS), süüa sinu külmkapist (kamoon, oleme ju vennad kõik) ning enne täieliku lahkumist järsku tohiks spreiga su majaseinale midagi nilbet kirjutada.Kui ma pole ise kutsunud, oleks see seadusega keelatud. Kas keegi on rääkinud eraomandi rüvetamisest, varastamisest ja avaliku korra rikkumisest? Mis on sõbralikus huumoris ja teie subjektiivse arvamuse kohaselt sisutus jutus kriminaalset?
aprill 4, 2008 at 3:04 p.l. #148768AlanBStard
ModeratorMeil on olemas ka selline suurepärane foorum nagu Vaba Foorum. Kui kellelgi on suurenenud vajadus naljategemise üle, siis seda võib teha seal. Sellega on ainult see jama, et sinna ei postita algajad oma “lolle” küsimusi, nii et nende üle ei saa eriti nalja teha.Aga ma juba ütlesin, et elus ei käi asjad nii, et 9-17 ajad surnumatja näoga surmtõsist asja vihaga läbi halli kivi ja siis kui kell kukub hakkad hüsteerilist nalja tegema. Foorumitega sama lugu, elu ei saa nii jäigalt ära kategoriseerida ja kinni betoneerida. Kui asi kisub lambakarja offtopicuks, on see võimalik sellest punktist maha tõmmata, kus jamaks läheb. Kerge nali ja kerge vastus naljale ainult elavdab diskussiooni ja tekitab huvi foorumis osaleda. (Tühja õhku nalja teha olukorras kus kõik vastused maha kustutatakse, on ka tuim). Surnumatjate seltskond ei kutsu ka ühtegi asjalikku inimest ligi. Üheski teises foorumis naljategemise eest ei karistata ja mõnes saab hea nalja eest samamoodi reputatsiooni nagu asjaliku info eest. Ja miskipärast koguneb kasulik info ja nali alati ühte kohta. Mina kustutaks ainult solvanguid ja pahna. Praegu on kustutamine minu meelest väga stalinismiks kätte läinud. Mingit jama ei ole, paar kerget teemakohast nalja, paari tunni pärast on kõik prügikastis.
aprill 4, 2008 at 3:11 p.l. #148771Aile
MemberKui ma pole ise kutsunud, oleks see seadusega keelatud. Kas keegi on rääkinud eraomandi rüvetamisest, varastamisest ja avaliku korra rikkumisest? Mis on sõbralikus huumoris ja teie subjektiivse arvamuse kohaselt sisutus jutus kriminaalset?Abstraktsionism…
K6ik tahavad konkreetset n2idet, mitte udutamist.
aprill 4, 2008 at 3:22 p.l. #148776Blackdom
MemberAbstraktsionism…K6ik tahavad konkreetset n2idet, mitte udutamist.
Kust sa tead, et see just nii on? Usud selleks, et teada?!
aprill 4, 2008 at 4:57 p.l. #148796Aile
MemberYsna suur hulk minu postitustest on olnud n8 naljaga pooleks ja keegi ei ole neid minu teada kustutanud. Mul oleks loomulikult kahju, kui teemad muutuksid totaalselt huumorivabaks.
Isiklikele solvangutele tuleb kyll suuremat t2helepanu p88rata, kui seda seni tehtud on. Moderaatorite rida…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.