Skip to main content

Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 167 total)
  • Autor
    Postitused
    ylr
    Member

Tere, oleks selline küsimus, et kuidas on võimalik hüppevõimet kõige efektiivsemalt suurendada? Ja kas sealjuures tasub ka kreatiini võtta?

vahur
    Member

Tee täiskükke + polümeetria (plyometrics) harjutused. Kreatiini tasub ikka võtta.

Arnold
    Member

Sääre lihase treening ja hüppamine nööridega , näiteks.

hary
    Member

Selleks on sporditedust kindlaks teinud terve rida harjutusi…mine raamatukokku ja võta sealt kergejustiku lektüüri…Kreatini kasutavad pea kõik sportdialad, male vist mitte, käll aga kabe kuna seal on liigutused palju käbedamad 8-)

hary
    Member

Kui ei viitsi paberkandjalt lugeda meila mulle saadan sulle ühed seminari materjalid, sealt saad näpunäiteid.

hary@hot.ee

madis
    Member

Poodides müügil raamat “Sporditeooria”. Seal on kõigest põhjalikult kirjutatud.

asner
    Member

Tee poolkükke ja kükist üleshüppeid, samuti kangiga käärhüppeid ja treeni säärelihast. Kõige efektiivsem on trepihüpped!

mystical
    Member

Kuidas saax konkreetselt jõusaalis hyppevõimet korvpalli jaox treenida? Anda nõu paari harjutuse näol!? Mis harjutused olex kõige efektiivsemad?

Alberd
    Member

Ehk sobiks hyppenööriga hüppamine?

Poolkükist hüpped kang turjal ja tavaline kükk kah.

loikam
    Member

Tere!

Olen suur korvpallifänn ja samas käin ka jõusaalis. Mind huvitab, mis harjutustega saaks oma hüppevõimet efektiivselt treenida. Praegu olen lühikest aega ainult kangiga kükke teinud. Loodan lugejate abile. Ette tänades, Hannu!

Sten
    Member

ma arvan, et sa võiksid siis säärt teha, see peaks aitama.

Payton
    Member

Säärt tee muidugi jõusaalis ja just pikemad seeriad annavad hüppevõimet juurde!Kuigi kõige rohkem ma soovitax sul mõni hüppeprogramm läbi teha….ntx airalert…mulle andis see umbes 30cm hüpet juurde!

Marek Kalmus
    Member

Otsi fasti lehelt, kirjutasin seal sellest ükskord pikaltl.

dude
    Member

võiksid ka ebakvaliteetsest kehakaalust vabaneda, kui sul seda muidugi on. mida kergem oled seda kaugemale lendad.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 167 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.