hüppe treening programm
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » hüppe treening programm
- This topic has 18 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
JaanL.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2008 at 2:13 p.l. #9182
radiohead
MemberOlen juba tükk aega netist ja igalt poolt otsinud mõnda hüpetreening programmi, mida saaks harrastada kodus ,oma toas.
Põhimõtteliselt ma võin käia ka väljas neid harjutusi tegemas kui sellega tulemus tõesti hea on. Foorumites kolades leidsin sellise programmi nagu air alert 3 , mida osad kiitsid väga , kuid oli ka neid kes ütlesid et see on mõtetu teleturu saast.
Nii siis , vajan mõnda programmi millega hüpet tunduvalt arendada.
Endast siis nii palju et olen 15 a. poiss. käin regulaarselt võrkpalli trennis ,vähemalt 3 korda nädalas. pikkust nagu on aga oleks hüpet kõvasti juurde vaja.
Nii et soovitage mõnda head programmi , mis korralikult läbides toob kaasa hea hüppevõime.
märts 14, 2008 at 2:17 p.l. #145680Sarge
MemberAir alert pidavat surmav olema. Aga abi pidavat ka olema ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise mõtlesin ka tegema hakata seda, aga pole aega.
märts 14, 2008 at 3:57 p.l. #145693oss
MemberVJB (vertical jump bible) on paljukiidetud. Air Alert on teleturu jamps.
märts 14, 2008 at 4:20 p.l. #145695Indrek K
MemberOlen juba tükk aega netist ja igalt poolt otsinud mõnda hüpetreening programmi, mida saaks harrastada kodus ,oma toas.Põhimõtteliselt ma võin käia ka väljas neid harjutusi tegemas kui sellega tulemus tõesti hea on. Foorumites kolades leidsin sellise programmi nagu air alert 3 , mida osad kiitsid väga , kuid oli ka neid kes ütlesid et see on mõtetu teleturu saast.
Nii siis , vajan mõnda programmi millega hüpet tunduvalt arendada.
Endast siis nii palju et olen 15 a. poiss. käin regulaarselt võrkpalli trennis ,vähemalt 3 korda nädalas. pikkust nagu on aga oleks hüpet kõvasti juurde vaja.
Nii et soovitage mõnda head programmi , mis korralikult läbides toob kaasa hea hüppevõime.
Kasuta otsingut, siin foorumis on sellest kordi-kordi juttu olnud!!!
märts 14, 2008 at 5:05 p.l. #145702joumeesS
Member……………
märts 14, 2008 at 5:10 p.l. #145705radiohead
MemberVJB -st ei saa ma aru eriti.
Ingliskeel pole ka nii hea.
märts 14, 2008 at 5:54 p.l. #145711oss
MemberHüppevõimet tuleb siis ka, kui kangiga kükke ja mõnda sääre harjutust teed.
märts 14, 2008 at 6:11 p.l. #145716radiohead
Membertuleb küll jah, aga mitte nii palju kui mõne treening programmiga .
Mis te arvate ?
On mõtet AA3 läbi teha ?
kahju see ju ikka ei tee, või mis
märts 14, 2008 at 6:36 p.l. #145719oss
Membertuleb küll jah, aga mitte nii palju kui mõne treening programmiga .Mis te arvate ?
On mõtet AA3 läbi teha ?
kahju see ju ikka ei tee, või mis
Kahju see ei tee kui teed ennem korralikult keha soojaks. Põlvedega ole eriti hoolas.
märts 14, 2008 at 6:37 p.l. #145720joumeesS
MemberRäägid äkki lähemalt, mis see AA3 on?
märts 14, 2008 at 7:04 p.l. #145723radiohead
MemberRäägid äkki lähemalt, mis see AA3 on?hüppe arendamiseks loodud programm, mis ei ole kuigi hästi küll pole koostatud sest seal on algajatele kui ka edasi jõudnutele täpselt sama programm. Osade ekspertide hinnangul on see programm alla igasugust arvestust kuid mõned inimesesd , kes on selle läbinud , kiidavad seda vägagi.
Siin on air alert 3 eestikeelne tõlge:
http://streetball.ee/downloads/airalert.doc
Ja see on ingliskeelne doc formaadis VJB :
märts 14, 2008 at 7:17 p.l. #145725radiohead
Memberaga ma ei saa aru et mis vahe on burnoutsil ja thrust upsil.
see on siis AA3 programmist.
märts 14, 2008 at 9:07 p.l. #145740PointGuard
Memberaga ma ei saa aru et mis vahe on burnoutsil ja thrust upsil.see on siis AA3 programmist.
sai siis ise AA3 kolm suve tagasi 9nda nädalani tehtud.Teadmiseks niipalju,et hüpet andis mulle metsikult,lisaks 100 meetri stardis nagu plahvatasin pakkudelt minema.Sügiseks oli powerit hirmsalt.Ka säär muutus tükimaad jämedamaks.Peast enam kava ja nimetusi ei mäleta aga anna selgitusi burnouti ja thrust upi kohta.
märts 15, 2008 at 9:29 e.l. #145792radiohead
Membersai siis ise AA3 kolm suve tagasi 9nda nädalani tehtud.Teadmiseks niipalju,et hüpet andis mulle metsikult,lisaks 100 meetri stardis nagu plahvatasin pakkudelt minema.Sügiseks oli powerit hirmsalt.Ka säär muutus tükimaad jämedamaks.Peast enam kava ja nimetusi ei mäleta aga anna selgitusi burnouti ja thrust upi kohta.Kas enne kui AA3 tegema hakkasid, olid ka trenni teinud?
Kui olid , siis kui kõvasti.
Sa siis ei mäleta enam mis vahe Thrust upil ja Burnoutsil oli?
mõlemad harjutused on säärelihastele.
märts 15, 2008 at 10:41 e.l. #145802Liinu
Membertantsija seisukohalt võin anda mõned soovitused, mis aitavad and hüppele kõrgst lähtuvalt tõukest:
1. arenda hüppeliigest ja jalalaba lihaseid. Seisad ja hakkad kõigutama end üles alla (poolvarbale ehk “kikivarvukile”), nii et liikumine toimub üles toimub hüppeliigesest.
2. enne tõuget ülesse võta hoogu läbi küki (plié). Saad seda suurema hüppe mida rohkem mõtled, et vaagen jääb enda alla (torso ja kandade suhtes) ehk siis hüppad nagu kahe seina vahel.
3. läbi võimalikult sügava plié hüpe täis jalalaba tõukest annav veel kõrgust juurde. See et sügavasse ´pliésse (kükki) minnes ei tõuse kannad õhku. Selleks on hea kui on “pikk” hüppeliiges. Selleks tasub hüppeliigest venitada.
Loodan, et mõtled natuke ka nende asjade peale. Omast kogemusest võin öelda, et need on aitanud mind tohutult, kuna tantsus on suured ja kõrged hüpped väga olulised. Kui muidu ei usu sellesse tehnikasse, siis kas või mõelge, kui kõrgele suudavad hüpata balletitantsija, eriti mehed.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.