Hüdrolüüsitud kollageen
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hüdrolüüsitud kollageen
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 9 years tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 24, 2017 at 11:21 e.l. #27108
Anonüümne
GuestTere. Olen jah rumal ja ei tea millest seda hüdrolüüsitud kollageeni saadakse/tehakse. Äkki keegi targematest oskab öelda?
Vaatasin fitshopist erinevaid batoone ja nägin seda koostist ühes batoonis, mis huvi pakkus.
jaanuar 24, 2017 at 12:24 p.l. #390182Reinart
Member1 hour ago, Guest Gggh ütles:Tere. Olen jah rumal ja ei tea millest seda hüdrolüüsitud kollageeni saadakse/tehakse. Äkki keegi targematest oskab öelda?
Vaatasin fitshopist erinevaid batoone ja nägin seda koostist ühes batoonis, mis huvi pakkus.
http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/1728/
Üldiselt kasutatakse selleks loomade nahka, luid ja kõhresi.
jaanuar 24, 2017 at 9:54 p.l. #390191Anonüümne
GuestSelge. Aitähh. Siis tean, et need batoonid jäävad kahjuks proovimata.
jaanuar 25, 2017 at 6:53 e.l. #390194MaPo
Member8 tundi tagasi, Guest Gggh ütles:Selge. Aitähh. Siis tean, et need batoonid jäävad kahjuks proovimata.
Põhimõtteline taimetoitlane?
jaanuar 25, 2017 at 8:51 e.l. #390192Anonüümne
GuestEi ole taimetoitlane. Lihast söön kala ja mereande. Aga muid loomi ei tarbi. Sellepärast vaatangi, et toode ei sisaldaks želatiini, sea rasva jne.
Ma tean mis asi on kollageen ja üllatusin, kui nägin seda koostist batoonis ja soovisingi teada saada, et millest see saadud on. Netist uurides lugesin, et kalast ja vetikatest saadaks kaa aga polnud kindel, kas vastab tõele.
Aga loomaliha, luid, organeid vms põhimõtteliselt jh ei soovi tarbida.
jaanuar 25, 2017 at 11:17 e.l. #390196Eleri
Member2 hours ago, Guest Gggh said:Ei ole taimetoitlane. Lihast söön kala ja mereande. Aga muid loomi ei tarbi. Sellepärast vaatangi, et toode ei sisaldaks želatiini, sea rasva jne.
Ma tean mis asi on kollageen ja üllatusin, kui nägin seda koostist batoonis ja soovisingi teada saada, et millest see saadud on. Netist uurides lugesin, et kalast ja vetikatest saadaks kaa aga polnud kindel, kas vastab tõele.
Aga loomaliha, luid, organeid vms põhimõtteliselt jh ei soovi tarbida.
Kirjutasin tehasesse et täpsustada…
jaanuar 25, 2017 at 12:27 p.l. #390101Anonüümne
GuestSuur tänu. Ootan huviga vastust.
jaanuar 26, 2017 at 11:59 e.l. #390214MaPo
MemberNeile, kel sellist põhimõtet ei ole:
http://ajcn.nutrition.org/content/early/2016/11/15/ajcn.116.138594.abstract
These data suggest that adding gelatin to an intermittent exercise program improves collagen synthesis and could play a beneficial role in injury prevention and tissue repair.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.