ht-r
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » ht-r
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
maleva.
-
AutorPostitused
-
aprill 27, 2007 at 10:18 e.l. #10532
maleva
MemberKasutan seda toodet, 2 korda olen tarbinud ja see toode pani mind higistama jubedalt. Olen koolis ja lihtsalt higi jookseb mööda nahka alla.
On see normaalne?
aprill 27, 2007 at 10:28 e.l. #113439Ahha
Memberlihtne ja loogiline ära kasuta siis seda
aprill 27, 2007 at 11:40 e.l. #113460SiimN
MemberTäpselt…jäta toote kasutamine pooleli. Kasuta mõnda puhast valku,ilma kreatiini ja muude lisanditeta ja vaata,kuidas sinu organism sellele reageerib.
aprill 27, 2007 at 1:17 p.l. #113477Vikatman
MemberÜks Parimaid toidulisandeid mida olen kasutanud!
No kui sa ikka trenni teed siis peabki higi voolama.
aprill 27, 2007 at 4:14 p.l. #113498SiimN
MemberÜks Parimaid toidulisandeid mida olen kasutanud!No kui sa ikka trenni teed siis peabki higi voolama.
KUI TA ON KOOLIS LIHTSALT JA HIGI JOOKSEB NING SELLIST PROBLEEMI POLE ENNEM OLNUD,KUIDAS SA SAAD ÕELDA,ET SEE NORMAALNE ON???
Einooo Tere Hommikust!
aprill 27, 2007 at 7:08 p.l. #113509rainisk
MemberKUI TA ON KOOLIS LIHTSALT JA HIGI JOOKSEB NING SELLIST PROBLEEMI POLE ENNEM OLNUD,KUIDAS SA SAAD ÕELDA,ET SEE NORMAALNE ON???Einooo Tere Hommikust!
Rahu, ainult rahu, ega me Tõnismäel ei ole.
Aga toote tarvitamise soovitaks kindlasti pooleli jätta, juu siis mõni koostisosa ei sobi (või mitu). Kui suure koguse seda võtsid ?
Pea vähemalt natuke vahet ja proovi siis uuesti , äkki sul mõni haigus vms.
mai 3, 2007 at 2:38 p.l. #114138maleva
MemberHaige pole olnud, vahepeal ei kasutanud täna tegin uuesti proovi eks homme näis kuidas on.
Kasutan pakil oleva õpetuse järgi!
mai 3, 2007 at 5:44 p.l. #114144gmaster
Memberosade toodete puhul peab kasutama nn kaardistamise süsteemi, tavaliselt küll veidi kõvemat sorti toodete puhul, NO tooted jne
seal soovitatakse võtta pool annust ja kui sellel kõrvalnähtusid pole, siis täisannus
ma arvan et sa võiks teha samamoodi, võtta mingi aeg pool, ja kui keha ära harjub, siis terve annuse
mai 7, 2007 at 3:12 p.l. #114585maleva
Memberosade toodete puhul peab kasutama nn kaardistamise süsteemi, tavaliselt küll veidi kõvemat sorti toodete puhul, NO tooted jneseal soovitatakse võtta pool annust ja kui sellel kõrvalnähtusid pole, siis täisannus
ma arvan et sa võiks teha samamoodi, võtta mingi aeg pool, ja kui keha ära harjub, siis terve annuse
See kord ei esinenud enam kõrval mõjusi..loodame et nii jääbki.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.