How is it possible?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » How is it possible?
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Cardoo.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2010 at 4:23 p.l. #21282
Youngforest
MemberTekkis lihtsalt selline mõte, et kuidas on see võimalik, et need mehed nii suured on: Ronnie Coleman, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Jay Cutler jne.
ma küll tean, et toitumine ja treening kava peavad paigas olema, aga raudselt söövad need mehed midagi siise ka.
JAGAGE OMA ARVAMUST!
jaanuar 30, 2010 at 4:25 p.l. #252881uskumatu
MemberMa arvan et ikka on puhtad poisid.
jaanuar 30, 2010 at 4:26 p.l. #252882barni
Membersee peaks küll kõigile selge olema, et sellist vormi tavaliste toidulisnditega ja korraliku toitumisega ei saa!!
jaanuar 30, 2010 at 4:26 p.l. #252883matti
MemberNeed vennad kulutavad steroidide peale poole aastaga mitu korda enam, kui keskmine ameeriklane teenib aastaga
jaanuar 30, 2010 at 4:39 p.l. #252886younger
MemberKartulipuder ja pulliverest verivorst. Lõpetage oma naljad nüüd ära- kasutavad või mitte, austust oma töö eest on nad ikkagi väärt. Nemad võistlevad omasuguste hulgas. Austust pole väärt need, kes teadlikult kasutavad, aga võistlevad amatööride hulgas.
jaanuar 30, 2010 at 7:06 p.l. #252929-Egert
MemberTekkis lihtsalt selline mõte, et kuidas on see võimalik, et need mehed nii suured on: Ronnie Coleman, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Jay Cutler jne.ma küll tean, et toitumine ja treening kava peavad paigas olema, aga raudselt söövad need mehed midagi siise ka.
JAGAGE OMA ARVAMUST!
Tarbivad muud või mitte, kõva trennita selliseks ei saa nii või naa.
jaanuar 30, 2010 at 7:12 p.l. #252934emmimees
MemberMu arvamus on see, et need mehed on steroidihunnikud võrreldes siinsete tarbijatega ning muidugi ka ränk trenn on selle taga, selles ei kahtle keegi ma usun
jaanuar 30, 2010 at 8:42 p.l. #252950Siim Kelner
MemberTekkis lihtsalt selline mõte, et kuidas on see võimalik, et need mehed nii suured on: Ronnie Coleman, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Jay Cutler jne.ma küll tean, et toitumine ja treening kava peavad paigas olema, aga raudselt söövad need mehed midagi siise ka.
JAGAGE OMA ARVAMUST!
Teretulemast kulturismimaailma. Jah, jõuluvana ei ole olemas
jaanuar 31, 2010 at 9:38 e.l. #253004Cardoo
MemberTeretulemast kulturismimaailma. Jah, jõuluvana ei ole olemas
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.