Skip to main content

How is it possible?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Youngforest
    Member

Tekkis lihtsalt selline mõte, et kuidas on see võimalik, et need mehed nii suured on: Ronnie Coleman, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Jay Cutler jne.

ma küll tean, et toitumine ja treening kava peavad paigas olema, aga raudselt söövad need mehed midagi siise ka.

JAGAGE OMA ARVAMUST!

uskumatu
    Member

Ma arvan et ikka on puhtad poisid.

barni
    Member

see peaks küll kõigile selge olema, et sellist vormi tavaliste toidulisnditega ja korraliku toitumisega ei saa!!

matti
    Member

Need vennad kulutavad steroidide peale poole aastaga mitu korda enam, kui keskmine ameeriklane teenib aastaga

younger
    Member

Kartulipuder ja pulliverest verivorst. Lõpetage oma naljad nüüd ära- kasutavad või mitte, austust oma töö eest on nad ikkagi väärt. Nemad võistlevad omasuguste hulgas. Austust pole väärt need, kes teadlikult kasutavad, aga võistlevad amatööride hulgas.

-Egert
    Member

Tekkis lihtsalt selline mõte, et kuidas on see võimalik, et need mehed nii suured on: Ronnie Coleman, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Jay Cutler jne.

ma küll tean, et toitumine ja treening kava peavad paigas olema, aga raudselt söövad need mehed midagi siise ka.

JAGAGE OMA ARVAMUST!

Tarbivad muud või mitte, kõva trennita selliseks ei saa nii või naa.

emmimees
    Member

Mu arvamus on see, et need mehed on steroidihunnikud võrreldes siinsete tarbijatega ning muidugi ka ränk trenn on selle taga, selles ei kahtle keegi ma usun

Siim Kelner
    Member

JAGAGE OMA ARVAMUST!

Teretulemast kulturismimaailma. Jah, jõuluvana ei ole olemas

Cardoo
    Member

Teretulemast kulturismimaailma. Jah, jõuluvana ei ole olemas
    Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.