homoseksuaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » homoseksuaalid
- This topic has 141 replies, 66 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Jackie.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2009 at 10:12 p.l. #243765
emmimees
Membere-ee …on tore muidugi pedesid sõimata ja ähvardada …
anonüümselt.
Anlt et sa ei ole anonüümne.Oletame, su lipuvarda ja raudlatijuttu loeb praegu mõni pede.Ta pöördub advokaadi poole,viimane omakorda KaPo’sse,sest sotsiaalse vaenu õhutamisega tegeleb nimelt KaPo.
Viimane pöördub voorumi administratsiooni poole,kes on kohustatud edastama neile kõik sinu andmed.
KaPo’l omakorda ei ole muud võimalust,kui algatada sinu suhtes kriminaalasi ja viia see kohtusse – pede koos oma advokaadiga juba hoolitsevad selle eest,et asi EI lõppeks vestlusega Toompuiesteel.
Kohtus on su shansid nullilähedased.Võid ise Karistusseadustikust järgi vaadata,mida antakse sotsiaalse vaenu õhutamise eest …
aga kuulsaks pedetõrjujaks sa muidugi saad …
kriminaalkurjategijaks kah,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad sa ikka kuulsaks saada?

Eks mine ja tee avaldus politseisse, kui tunned end puudutatuna. Tahad, võin nime ja nri ka privasse panna!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 11:16 p.l. #243777jrx
MemberLaps ei ole mänguasi, millega kodu mängida.Ja ometigi paljud pered seda ju teevad
detsember 19, 2009 at 8:07 e.l. #243788Sakurai
Membere-ee …on tore muidugi pedesid sõimata ja ähvardada …
anonüümselt.
Anlt et sa ei ole anonüümne.Oletame, su lipuvarda ja raudlatijuttu loeb praegu mõni pede.Ta pöördub advokaadi poole,viimane omakorda KaPo’sse,sest sotsiaalse vaenu õhutamisega tegeleb nimelt KaPo.
Viimane pöördub voorumi administratsiooni poole,kes on kohustatud edastama neile kõik sinu andmed.
KaPo’l omakorda ei ole muud võimalust,kui algatada sinu suhtes kriminaalasi ja viia see kohtusse – pede koos oma advokaadiga juba hoolitsevad selle eest,et asi EI lõppeks vestlusega Toompuiesteel.
Kohtus on su shansid nullilähedased.Võid ise Karistusseadustikust järgi vaadata,mida antakse sotsiaalse vaenu õhutamise eest …
aga kuulsaks pedetõrjujaks sa muidugi saad …
kriminaalkurjategijaks kah,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad sa ikka kuulsaks saada?

Hahahahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> CSI!detsember 19, 2009 at 8:43 e.l. #243795daemonium
MemberEks mine ja tee avaldus politseisse, kui tunned end puudutatuna. Tahad, võin nime ja nri ka privasse panna!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks ma peaks su ülbitsevast räuskamisest end puudutana tundma,
detsember 19, 2009 at 8:45 e.l. #243798Goleteral
MemberHalenaljakas teema kui aus olla : D
Sellesmõttes et tegu on küll interneti foorumiga aga oma erutust võiks inimesed piirata ja mõelda enne kui postitavad..
detsember 19, 2009 at 8:49 e.l. #243799daemonium
MemberEi ole saladus,et kõige enam jauravad ja tatti pritsivad need,kel on põhjust midagi karta ja midagi iga hinna eest kellelgi tõestada …,
detsember 19, 2009 at 9:10 e.l. #243801rennosport
MemberMinu jaoks on homoseksuaalid tugeva sünnitraumaga inimesed, või siis on see trauma elu jooksus kujunenud.
Naised muidugi kiidavad takka, aga mis seal salata, nad ju ongi nagu naised!!!
Mis me ikka naisi kiusame.
See, aga et nad tulevad tänavale möllama ja ennast näitama grupiviisiliselt, see on juba haiguse tipp.
detsember 19, 2009 at 9:19 e.l. #243802Sakurai
MemberEi ole saladus,et kõige enam jauravad ja tatti pritsivad need,kel on põhjust midagi karta ja midagi iga hinna eest kellelgi tõestada …,
Mida siin karta, see on lihtsalt rõve et peded trügivad igale poole.
Gay Pride? Mida ######, mis pride. Shame peaks olema
detsember 19, 2009 at 9:21 e.l. #243803Anonüümne
GuestOled pede?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuskohast võeti selline idee, et kogu see pedetsemise värk on normaalne ja et seda peab tolereerima?
Teema on nii päevakajaline seetõttu, et pedesid on liiga palju tekkinud meie ühiskonda. Oleks aeg latid kätte võtta juba.
Ole milline inimene tahes – misiganes maailmavaadetega, usu jumalt või hambahaldjat vms. Vbolla on sul tõesti mõni hea meessoost tuttav, kellega saad kõigest vabalt rääkida. Aga ei, vaja on füüsiliseks minna ja juurikas s*****sse toppida, tatti panna tänaval, käia riides nagu viimane idikas, mingi nõme soeng endale teha ja tagatipus oma sõnavara muutma hakata kuna eelmine kõnepruuk piisavalt pedelik ei olnud

Sry, mulle selline asi peale ei lähe. Ja ei tohiks ka kellelegi teisele minna, isegi kui tõesti saavad kaks pedekat kokku. Olge omaette. Mis kuradi paraad? nagu wtf!
ok, sellest ma saan aru, et homoseksuaalne suhe on vastuvõetamatu ja ebameeldib kui avalikus kohas suudlevad vms.
Aga riiete ja soendute vastu ei saa küll mingeid norme panna. Kui on enam-vähem puhtad ja ikka “katvad” riided
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis on ikka igalühel õigus käia riides “nagu viimane idikas”.Muidu jõuab Eesti selle mitte-normaalsete peksmisega nii kaugele nagu idamaades, ntx Sudaan:
et kui nasel on püksid ja mingi mitte-naiselik riietus, siis kaigast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kui mehel mingi roosa pluus ja pikad juuksed, on see siis juba nõme. Minu arust riietus ja soeng olgu ikka vabalt valitav.
detsember 19, 2009 at 9:33 e.l. #243805emmimees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvad, et nüüd pederasti mittesallijad hakkavad kõik kartma, et neid peetakse pededeks

Mille krdi pärast sa ise siis jaurad siin ja poolenisti ähvardad mind? Oleme juba aru saanud, et sina raudlatti mitte ei võta ja kurat teab, kummal poolel sa siis oled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2009 at 9:39 e.l. #243809emmimees
MemberMuidu jõuab Eesti selle mitte-normaalsete peksmisega nii kaugele nagu idamaades, ntx Sudaan:Ses suhtes jah, et osades riikides on asjad üsna paika pandud. Kui juba usu vastu eksid, siis põletatakse elusalt. Kusjuures ei tea, kas pededega ka tehakse nii ..
http://www.bestgore.com/execution/five-peo…alive-in-kenya/
Nõrganärvilisetel paluks seda saiti mitte külastada!!!
detsember 19, 2009 at 10:26 e.l. #243817daemonium
MemberArvad, et nüüd pederasti mittesallijad hakkavad kõik kartma, et neid peetakse pededeks
Mille krdi pärast sa ise siis jaurad siin ja poolenisti ähvardad mind? Oleme juba aru saanud, et sina raudlatti mitte ei võta ja kurat teab, kummal poolel sa siis oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest,kas ma võtan raudlati ja mis tingimustel,ei hakka ma ometi avalikus foorumis lõugama,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui midagi teha tahad,siis ära kisa sellest kõva häälega.Kui tahad ainult kisada,mitte aga teha,siis vaata,mida suust välja ajad.
Oma suhtumist saab väljendada ka nii,et see ei käiks Karistusseadustiku alla.Kui sa pead sellele tähelepanu juhtimist ähvardamiseks …
no Jedem Das Seine,

Minu pärast räuska edasi.
detsember 19, 2009 at 10:41 e.l. #243819Martti K.
MemberOled pede?
Kuskohast võeti selline idee, et kogu see pedetsemise värk on normaalne ja et seda peab tolereerima?
Teema on nii päevakajaline seetõttu, et pedesid on liiga palju tekkinud meie ühiskonda. Oleks aeg latid kätte võtta juba.
Ole milline inimene tahes – misiganes maailmavaadetega, usu jumalt või hambahaldjat vms. Vbolla on sul tõesti mõni hea meessoost tuttav, kellega saad kõigest vabalt rääkida. Aga ei, vaja on füüsiliseks minna ja juurikas s*****sse toppida, tatti panna tänaval, käia riides nagu viimane idikas, mingi nõme soeng endale teha ja tagatipus oma sõnavara muutma hakata kuna eelmine kõnepruuk piisavalt pedelik ei olnud

Sry, mulle selline asi peale ei lähe. Ja ei tohiks ka kellelegi teisele minna, isegi kui tõesti saavad kaks pedekat kokku. Olge omaette. Mis kuradi paraad? nagu wtf!
Ei Larry, ma ei ole pede
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 aastat õrnema soo esindajaga suhtes, ja mingeid tõmbeid mujale ei ole.
Ma pole öelnud, ilmselt keegi pole, et pederastia jms on normaalne. Ma olen selle vastane. Aga mis mind häiris on sinu jube äss jutt mingist latiga tagumisest. Nüüd sai puust ja punaseks tehtud.
detsember 19, 2009 at 10:48 e.l. #243822emmimees
MemberSellest,kas ma võtan raudlati ja mis tingimustel,ei hakka ma ometi avalikus foorumis lõugama,
Kui midagi teha tahad,siis ära kisa sellest kõva häälega.Kui tahad ainult kisada,mitte aga teha,siis vaata,mida suust välja ajad.
Oma suhtumist saab väljendada ka nii,et see ei käiks Karistusseadustiku alla.Kui sa pead sellele tähelepanu juhtimist ähvardamiseks …
no Jedem Das Seine,

Minu pärast räuska edasi.
Ei saa ma aru, kus sa siin räuskamist näed. Mina võtan seda asja siin üsnagi huumoriga, mingi jutt pededest mind endast välja ei vii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõni ei taha aga huumoriga asja võtta ja reageerib üle, nagu oleks tema enda kulul nalja tehtud.<--- läheb ajab igaksjuhuks raudlati ahjus tuliseks siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2009 at 10:49 e.l. #243824daemonium
MemberEi saa ma aru, kus sa siin räuskamist näed. Mina võtan seda asja siin üsnagi huumoriga, mingi jutt pededest mind endast välja ei vii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõni ei taha aga huumoriga asja võtta ja reageerib üle, nagu oleks tema enda kulul nalja tehtud.
<--- läheb ajab igaksjuhuks raudlati ahjus tuliseks siiski

No hää küll.
Tee siis nalja nii,et see Karistusseadustiku alla ei läheks,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘homoseksuaalid’ is closed to new replies.