homoseksuaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » homoseksuaalid
- This topic has 141 replies, 66 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Jackie.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2009 at 8:24 e.l. #243504
extrance
MemberMa ei ole tolerantne nende suhtes. Mina küll ei ole inimene, kes neid paraadi ajal munadega loopima läheb, aga mul on hea meel kui Kalev Rebane või muud skinnheadid seda teevad. Niisama suvalist pede tänaval ei ole mõtet rünnata, aga neid kes tänava peal oma orientatsiooni reklaamivad nilbelt neid võib munadega loopida küll ja natuke võibolla peksa anda. Mina enda tutvusringkonnas ühtegi kahtlast isikut ei tea, aga kui näiteks selguks et mu parim sõber on pede siis tõenäoliselt ma ei suhtleks temaga enam kunagi. Olgu see siis vaba valik või mitte, aga minu jaoks peavad peded kappi jääma.
detsember 18, 2009 at 8:57 e.l. #243510Aile
MemberAga kui keegi ütleb, et sina oled pede ja külarahvas otsustab su seepääle oksa tõmmata? Kuidas sa tõestad, et sa ei ole? Siis on ka ükskõik?Ja ytlevadki… kui seda inimese kurja loomust n8 “6igesse kanalisse” ajada.
Miks on teil vaja kedagi isikuliselt kogu aeg materdada? Kas t6esti arvate, et paistate siis ise v2lja kuidagi 6igem v6i parema seksuaalse orientatsiooniga.
V6ibolla on m6ni teie seas karjuja teinud juba palju kurja oma seksuaalse kyyndimatuse t6ttu. Oskamatus, harimatus, empaatia v6ime puudus, kohmakus… Te kullakesed kasvatate sellise k2itumisega ju frigiidseid, mehi vihkavaid naisi. Mis oleks nyyd raskem kuritegu?
Kas m6ista hukka seda meest, kes elab teise mehega avalikult, v6i seda meest, kes salajas teki all ei oska oma naisega 6igesti ymber k2ia? …v6i veel hullem, kohtleb halvasti oma lapsi.
Homod, keda mina tean, on mind pigem veennud, et mehed v6ivad olla ka v2ga toredad, tolerantsed selle s6na parimas m6istes, toetavad kaaslased.
Saage ise paremaks ja 2rge m6istke teisi inimesi hukka.
Tolerantsus, kui te m6tlete lihtsalt mittehoolimist ja yksk6iksust, ei sobi kindlasti mitte. Ei kasvata teid inimeseks…
Abielu on yks asi, kuid kindlasti peaks olema pikaaegsetele paaridele (ka siis, kui tegemist on samasoolistega) seaduslik kaitse. Vastasel juhul me j2tame m6ne kaitsetu vanainimese oma elut88 viljadest t2nu p2rimis6iguse puudumisele ilma… lageda taeva alla. K6igil ei ole suremise momendiks testamenti tehtud.
detsember 18, 2009 at 9:20 e.l. #243517Andrek
MemberMinagi pole tolerantne nende suhtes vaid ühel põhjusel – siia ilma loodi ikkagi naise ja mehe kooseelu, mitte mehe ja mehe või naise ja naise. Nii on ja nii peabki jääma. Pede häbistab mehe au ja sellepärast annaks ka minagi neile peksa.
detsember 18, 2009 at 9:23 e.l. #243522Aile
MemberMinagi pole tolerantne nende suhtes vaid ühel põhjusel – siia ilma loodi ikkagi naise ja mehe kooseelu, mitte mehe ja mehe või naise ja naise. Nii on ja nii peabki jääma. Pede häbistab mehe au ja sellepärast annaks ka minagi neile peksa.Me leiaks tuhat p6hjust, et ka sulle peksa anda… Tahad sellist l2henemist?
detsember 18, 2009 at 9:24 e.l. #243525Andrek
MemberAnna tuld!
detsember 18, 2009 at 9:27 e.l. #243526Aile
MemberAnna tuld!J2rjekordne mees, kellel on domina fetish?
Mul oli kunagi yks helistaja, kes tahtis, et ma toetaks oma kingakontsa tema seljale jne.
detsember 18, 2009 at 9:32 e.l. #243529rinaldo
MemberJ2rjekordne mees, kellel on domina fetish?Mul oli kunagi yks helistaja, kes tahtis, et ma toetaks oma kingakontsa tema seljale jne.
Mis ameti peal sa töötasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 9:33 e.l. #243530katsi
MemberMa ei ole omasooiharate vihkaja. Ma üldse ei vihka kedagi ja ausalt öeldes ei saa ka mina aru siinsest suurest homofoobide hulgast, kes endal häälepaelu puruks kriiskavad ja juba raudlatte haaravad??? Milleks?
Muidugi ma pooldan täisväärtuslikku abielu ja mõnes mõttes ei poolda ka omasooliste kooselu, aga ka siinkohal ei saa ma aru, et miks kaks NAIST sobib koos elama ja lapsi kasvatma, aga kaks MEEST ei sobi??? Minu meelest on omasooliste abielu nagu üksikvanema kasvatus – midagi jääb puudu. Aga puudu jääb ka normaalses abielus – tahate mulle väita, et 100% hetero abieludest on õnnelikud ja isa-ema täidavad oma normaalseid rolle?!?!?
Bullikaka. Ma arvan, et ma ei eksi kui väidan, et kuni 50% perekondades mees joob ja laaberdab ning naine on see, kes teenib perele ülalpidamist ja mis seal salata, meestele ka joogiraha. Naine varjab hommikul puudriga nöol siniseid plekke ja lapsed nutavad öösiti patja, kuna pidid jälle pealt kuulma-vaatama, kuidas issi emmet peksab no või siis issi-issit (mis vahet seal on). Vot sellistel meestel taoks ma sapöörilabidaga pea seibideks – hoolimata tema seksuaalsest orientatsioonist.
Vot kui mees on vägivaldne või joodik, siis hoiab ta mehe AU üleval, aga kui pede, siis kohe on mingi väärakas. Kasvage suureks kulla mehepojad ja arendage ajusid, mitte ainult lihasmassi.
Ma olen alati mehi austanud, sest ma ei saaks töötada kohas kus ma töötan ilma neid asutamata. Siinsete sõnavõttude osas ma üldistusi teha ei tahaks, aga kui peaks, siis pole mul teie kohta küll mitte midagi head öelda – meestel silmaring nagu seinapragu.
Kurb.
detsember 18, 2009 at 9:36 e.l. #243532Aile
MemberMis ameti peal sa töötasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eh…ma olen kulturist ja naine…sellest piisab. V6ib tekitada igatsugu fantaasialendu

Muuseas see mees ei olnud iseenesest ei v2givaldne ega ka rumal.
detsember 18, 2009 at 9:41 e.l. #243534j6ujunn
Membervangla või giljotiin vms
..tglt võiks naq vanasti oli nõidade põletamine avalikkuse ees,nyyd homoseksuaalsete põletamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tglt inimene jääb inimeseks olgu nad peded või nõiad nii et see ei tule välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 9:45 e.l. #243537kimmel
MemberJ2rjekordne mees, kellel on domina fetish?Mul oli kunagi yks helistaja, kes tahtis, et ma toetaks oma kingakontsa tema seljale jne.
erootika liin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 9:50 e.l. #243540raino6
MemberMa ei ole omasooiharate vihkaja. Ma üldse ei vihka kedagi ja ausalt öeldes ei saa ka mina aru siinsest suurest homofoobide hulgast, kes endal häälepaelu puruks kriiskavad ja juba raudlatte haaravad??? Milleks?Muidugi ma pooldan täisväärtuslikku abielu ja mõnes mõttes ei poolda ka omasooliste kooselu, aga ka siinkohal ei saa ma aru, et miks kaks NAIST sobib koos elama ja lapsi kasvatma, aga kaks MEEST ei sobi??? Minu meelest on omasooliste abielu nagu üksikvanema kasvatus – midagi jääb puudu. Aga puudu jääb ka normaalses abielus – tahate mulle väita, et 100% hetero abieludest on õnnelikud ja isa-ema täidavad oma normaalseid rolle?!?!?
Bullikaka. Ma arvan, et ma ei eksi kui väidan, et kuni 50% perekondades mees joob ja laaberdab ning naine on see, kes teenib perele ülalpidamist ja mis seal salata, meestele ka joogiraha. Naine varjab hommikul puudriga nöol siniseid plekke ja lapsed nutavad öösiti patja, kuna pidid jälle pealt kuulma-vaatama, kuidas issi emmet peksab no või siis issi-issit (mis vahet seal on). Vot sellistel meestel taoks ma sapöörilabidaga pea seibideks – hoolimata tema seksuaalsest orientatsioonist.
Vot kui mees on vägivaldne või joodik, siis hoiab ta mehe AU üleval, aga kui pede, siis kohe on mingi väärakas. Kasvage suureks kulla mehepojad ja arendage ajusid, mitte ainult lihasmassi.
Ma olen alati mehi austanud, sest ma ei saaks töötada kohas kus ma töötan ilma neid asutamata. Siinsete sõnavõttude osas ma üldistusi teha ei tahaks, aga kui peaks, siis pole mul teie kohta küll mitte midagi head öelda – meestel silmaring nagu seinapragu.
Kurb.
Nonii, las ma seletan: Kalle elas raskel nõukogude ajal. Ta oli abielus ja tal oli ka kolm väikest last. Salaja oli Kalle aga alati hoopis mehi himustanud. Kord töökojas keevitades tuli tema juurde töökaaslane Dima ning patsutas teda õlale. See oli Kalle jaoks liig, ta ei suutnud ennast tagasi hoida ja üritas Dimale seksuaalset lähenemiskatset teha. Dima jooksis kontorisse, karjus, et töökojas on “pederast”. Tuli miilits, Kalle võeti kaasa, viidi metsa ja käristati kuul pähe. Siit loo moraal: homofoobia on maailmas alati esinenud. Kui see aga jõudis riiklikule tasandile, suurenes homofoobide osakaal ka lihtrahva seas, oli ju võimalik naabrile ära panna. Sellest ajast on tänapäeva, nagu kõik teavad, palju üle kandunud. Siiani on kapitalismi kiruvaid inimesi suurel hulgal, samamoodi ka homofoobe. Küll see mingite järgnevate põlvkondade jooksul välja sööbib, lihtsalt, iga haava paranemine võtab aega. Need, kes siis latte tõstavad, on lihtsalt pisut arengurongist maha jäänud ja peavad hilisemaga järgi tulema. Aga noh, see on minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 9:58 e.l. #243541metal worship
MemberMis me peaks kaht kätt kokku lööma ja takka kiitma v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma soovitaks meie vastu, kes me pederastjasse hästi ei suhtu, ka tolerantsemad olla.
detsember 18, 2009 at 10:06 e.l. #243543raino6
MemberMis me peaks kaht kätt kokku lööma ja takka kiitma v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma soovitaks meie vastu, kes me pederastjasse hästi ei suhtu, ka tolerantsemad olla.
Kas tead, mis on ainus relv ebatolerantsuse vastu? Õigesti arvasid – nulltolerantsus. Kuid ma ei pea ennast maailmaparandajaks, seega ei kavatse siin kellegagi vaidlema hakata. Ei peaks kaht kätt kokku lööma, miks te üldse midagi tegema peate? Kas te lihtsalt olla ei oska? Mina oleksin hea meelega lihtsalt tasa, kuid madalalaubalisus on see, mida mina ei salli. Kogu selle vihkamisega keerate te ainult endale ja kulutate oma närvirakke mõttetusele.
detsember 18, 2009 at 10:08 e.l. #243546emmimees
MemberAii …ööga on pededes tsaanud homoseksuaaalid. Enam vist ei tohi pederast öelda siis, on liiga solvav vms??
Tglt hea, et siin neid maha tehakse, võiks kuskil artikkel ilmuda nüüd, et kultrusitid ikka ei ole peded enamjaolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me armastame ju mustanahalisi ja homoseksuaale, erit inende paraade!! Neegri paraade pole veel olnud vist, aga küll tuleb, niiet ärge üldse muretsege :S:S:S
-
AutorPostitused
- The topic ‘homoseksuaalid’ is closed to new replies.