homoseksuaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » homoseksuaalid
- This topic has 141 replies, 66 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Jackie.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 9:05 p.l. #243449
Vägivaldur
MemberMaailmas on surnud rohkem inimesi kui neid hetkel elab. Tuleb see üllatusena?
detsember 17, 2009 at 9:08 p.l. #243451killerleib
MemberVat see asi,et peded lapsendada saaks,peaks kategooriliselt ära keelama,kasvõi koolivägivalla vähendamise pärast.Kahju,et laps peab kooli minnes taluma kiusamist,mõnitamist,et näe, sul on 2 isa, aga mitte ühtegi ema. Ja muidu kah pederastia on haigus,mis koguaeg kasvab,nagu HIV, peaks likvideerima hakkama,nt korralik etniline puhastus neile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:13 p.l. #243456Vägivaldur
MemberEtniline?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:59 p.l. #243466daemonium
MemberTundub natuke ulmelisena, vastasel juhul oleksid paljud inimesed ju surnud.Ei midagi ulmelist.
Nõiaprotsessidest oled kuulnud?Tead,kuidas nood alguse said?
Pealekaebamistest.Valdavalt isikliku kasu saamiseks või kättemaksuks.
Samale põhinevad kõik totalitaarsed rezhiimid – öeldakse,kes on vaenlane …
ja siis läheb lahti …
Või mis siin ajaloost rääkida;loe seda teemat – siin raudlati ja ahjumehi kümnete kaupa.
Näita ainult näpuga ja ütle “pede” ja koheselt on seltsimehed rahvuse puhtuse kaitsjad valmis ükskõik kelle ahju toppima või kolju puruks peksma …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui veel seoses sellega saab naabrimehe varandusele käpa peale panna või oma naise üle löönud naabimehele kätte maksta,seda enam.
Peagi ei ole enam tähtis see,kes on pede vaid see,kes määrab selle,kes on pede.
Raudlatimeestel ja ahjutoppijail niikuinii savi,neil on peamine raudlatiga tümitada ja ahju toppida.Keda,see pole enam oluline,

btw,kuna latimehi siin tugevalt üle kümne,siis järelikult on nende hulgas vähemalt üks-kaks salapedet …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:00 p.l. #243467s4nder
MemberTundub, et 90% fitnessi külastajatest on agressiivsed homofoobid? Ma olin siinsest kommuunist senini paremal arvamusel.
detsember 17, 2009 at 10:07 p.l. #243473emmimees
MemberNo kui pederast mulle külge ei hakka või otseselt ei häiri, siis ma ikka naljalt kätt külge ei pane …või siis raudlatti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vist liiga hilja mainisin, naljast aru ei saadud ja juba olen mõne silmis “lativend”, kel peaasi, et lüüa saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:21 p.l. #243478daemonium
MemberNo kui pederast mulle külge ei hakka või otseselt ei häiri, siis ma ikka naljalt kätt külge ei pane …või siis raudlatti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga vist liiga hilja mainisin, naljast aru ei saadud ja juba olen mõne silmis “lativend”, kel peaasi, et lüüa saaks

e-ee …
no aga sa tegid ju ise kah pingutusi,et lativennana välja paista,

Aga tõsisemalt rääkides – massipsühhoosi ajal tuleb neid lativendi nagu murdu.
Kindlasti haaravad lati suur osa pededest,et oma pedelikkust varjata.Samuti ka lihtsalt sadistid,psühhopaadid etc taoline publik.
Osa haarab lati,et mitte karjast erineda.Osa veendumusest …osa uudishimust,et vaadata,kuidas ikka on,kui kolju puruks taotakse …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:24 p.l. #243481emmimees
MemberNo aga nii ongi …lõpuks saavad peksa kõik need, kes on ilma raudlatita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:28 p.l. #243483Larry
Membernoniinahhui! Et hakkaks sis jagunema nyyd.
Raudlatiga kirjutavad “raudlatiga +1” ja latita vennad kirjutavad “latita +1” jne.
teen otsa lahti
Oleneb muidugi olukorrast, aga üldiselt ikkagi latiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“LATIGA +1”
detsember 17, 2009 at 10:29 p.l. #243484belvedere
MemberVaadake natuke lahtiste silmadega ringi — kui palju on neid peresid, kus isa on alkohoolik ja/või peksab naist ja võib-olla pilastab lapsi, või kus laps on tulnud, sest “ausalt ma tõmban enne välja”. Selles valguses on räigelt silmakirjalik ja kitsarinnaline nõuda “pedede” tuleriidale viimist. Näidatakse trääsa tuhandele lastele, kes kannatavad füüsilise ja vaimse terrori all, ja minnakse olulisema asjana pedesid peksma.
Mõttetult kohalt probleem üles keerutatud.
detsember 17, 2009 at 11:54 p.l. #243491Okk
Membernähh , närige seda ka http://www.elu24.ee/?id=201515
detsember 18, 2009 at 12:25 e.l. #243492Tener
MemberPedeparaadidest ei ole mina ka aru saanud. Kui on peded, siis pedetsegu vaikselt oma nurgas, aga milleks peab tervele maailmale seda kuulutama?Ju siis nad on selle üle nii õnnelikud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teeks siis paraadi, kui saaks jõutõmbe seeriad 200kg peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 7:35 e.l. #243496Martti K.
MemberDavai, jaguneme Larry!
Latiga inimestele rahusteid või psühhiaatri abi.
Segased olete oma lattidega või? Lähed ja lööd kohe inimest latiga jah. Kui sul muud öelda pole, siis säästa oma hingeõhku oma naise täispuhumiseks!
See, et homod nõuavad lapsendamise õiguseid, see on küll moraalivastane, sest nagu eelpool mainiti, siis tõesti, see lapsendatav peab pmst terve elu tundma suurt vaimset vägivalda kaaskodanike poolt. Võib ka olla juhuseid, et füüsilist.
detsember 18, 2009 at 8:12 e.l. #243499Samakamees
MemberDavai, jaguneme Larry!Latiga inimestele rahusteid või psühhiaatri abi.
Segased olete oma lattidega või? Lähed ja lööd kohe inimest latiga jah. Kui sul muud öelda pole, siis säästa oma hingeõhku oma naise täispuhumiseks!
See, et homod nõuavad lapsendamise õiguseid, see on küll moraalivastane, sest nagu eelpool mainiti, siis tõesti, see lapsendatav peab pmst terve elu tundma suurt vaimset vägivalda kaaskodanike poolt. Võib ka olla juhuseid, et füüsilist.
Emaks secret tranny ja isa lihtsalt homo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noone finds out
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 8:21 e.l. #243502Jackie
MemberTe võiks üldiselt tolerantsemad olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘homoseksuaalid’ is closed to new replies.