homoseksuaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » homoseksuaalid
- This topic has 141 replies, 66 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Jackie.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 7:02 p.l. #243413
dirty scorpion
MemberPeaasi,et jätavad kenad lesbid ja bi’d rahule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 7:03 p.l. #243414seedorf90
MemberHmmm, homodest ei ole ma siiani aru saanud. Loodus peaks ikka nii olema, et mees ja naine, aga mitte mees ja mees, mees ja kits, mees ja laps…
Täiesti nõus sellega!
detsember 17, 2009 at 7:05 p.l. #243415jaagok
MemberHomoteemast nii palju, et pidime just koolis eesti keele tunnis kirjutama 400 sõnalise arututluse, kellegi arutlusest. Teemaks oli siis “Paariariik Leedu”. mingi tüüp oli kuri, et Leedu on homode vastu ja siis arvustas neid. Minu töö oli selle 400 sõnaga see vend maha teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirjutasin 200 sõna ja sain kolme kätte . Haigelt kettasse ajas see teema.detsember 17, 2009 at 7:41 p.l. #243417Lexusl
MemberMind on homod siiamaani suht külmaks jätnud, las olla.
Aga viimasel ajal on nad suht õhku täis läinud ja ajavad oma mis iganes õigusi taga (abielu, laste adopteerimine jne)
No see ajab küll s..a keema.
Mina küll ei usu, et see homoperes kasvav laps heteroks kasvab, aga heteroid on meil ju vaja eksistentsi jätkuks või nii!
Lahendus ei saa ju olla surrogaatsus (doonorema)
Kui nii edasi läheb siis on inimkond hukule määratud.
Parem ajagu oma asju vaikselt, kuna see ei vii edasi.
Lisan veel:
Homoseksuaalsus on minu meelest haigus mida võib küll tunnistada kui fakti, kuid mitte heaks kiita ja maailmale demonstreerida kui normaalset nähtust ja lasta neil nõuda samu õigusi nagu on heteroseksuaalidel.
Kordan veel: tegemist ei ole edasiviiva jõuga/protsessiga mis toetaks eksistentsi!
detsember 17, 2009 at 7:50 p.l. #243419Peyote
MemberMinul pohkui neist homodest,pigem ei meeldi,aga ei saa aru mis teema sellega lesbid on normaalsed?nad kannatavad samasuguse haiguse
nagu homod.noored kuttid mis vist arvavad,et homod ahju,aga lesbidega voodisse.
detsember 17, 2009 at 7:59 p.l. #243420timo116
MemberEga see pederastus ei ole normaalne jah, seni kuni nad minu per*et ei torgi siis las nad elavad omaette ja uhagu üksteist, aga oma kuradi õigusi ärgu küll taga tulgu ajama..
detsember 17, 2009 at 8:03 p.l. #243423Jarmo Oberst
MemberAbsoluutselt suva nendest pededest seni kuni nad mind ei puutu. Pangu üksteist või saagu surmanuhtluseid. Absoluutselt üksõik!
detsember 17, 2009 at 8:28 p.l. #243431Vägivaldur
MemberPeaasi,et jätavad kenad lesbid ja bi’d rahule!
Jah, lesbid ongi just kõik sellised suurte kummist tissidega lopsakad blondid nagu Playboys, kes on iga kell valmis iga mehe kolmandaks võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt suva nendest pededest seni kuni nad mind ei puutu. Pangu üksteist või saagu surmanuhtluseid. Absoluutselt üksõik!Aga kui keegi ütleb, et sina oled pede ja külarahvas otsustab su seepääle oksa tõmmata? Kuidas sa tõestad, et sa ei ole? Siis on ka ükskõik?
detsember 17, 2009 at 8:29 p.l. #243433Martti K.
MemberMa nõustun viimase kahe eelkõnelejaga (Jarmo ja Timo) ning lisaks, et ma ei salli ka pedeparaade.
Mis sa Vägivaldur öelda tahad? Et näiteks mina siis, peaks rohkem tähelepanu pöörama, või olema veel rohkem tolerantsem? Või mis?
detsember 17, 2009 at 8:42 p.l. #243435Vägivaldur
MemberTähelepanu millele? Suhtu täpselt nii nagu sa selle teema enda jaoks oled selgeks mõelnud. Mina ei arva, et kedagi peab automaatselt armastama ja sallima. Igasugused sallima sundivad nõiajahid lõpevad harilikult veel suurema vihkamisega. Inimene tundku nagu tunneb.
detsember 17, 2009 at 8:45 p.l. #243437Jarmo Oberst
MemberAga kui keegi ütleb, et sina oled pede ja külarahvas otsustab su seepääle oksa tõmmata? Kuidas sa tõestad, et sa ei ole? Siis on ka ükskõik?Jah, siis on ka ükskõik.
detsember 17, 2009 at 8:46 p.l. #243439Andrek
MemberAga Vägivaldur, kuidas see ütleja külerahvale tõestab, et too inimene pede on?
detsember 17, 2009 at 8:51 p.l. #243441Vägivaldur
MemberNõiajahis ei tõestata midagi. Lihtsalt karjutakse kõvasti ja sellest piisab. Alati on piisanud. Hea võimalus mõne nõmeda naabri või kaaspärija kõrvaldamiseks.
detsember 17, 2009 at 8:52 p.l. #243442Jarmo Oberst
MemberNõiajahis ei tõestata midagi. Lihtsalt karjutakse kõvasti ja sellest piisab. Alati on piisanud. Hea võimalus mõne nõmeda naabri või kaaspärija kõrvaldamiseks.Tundub natuke ulmelisena, vastasel juhul oleksid paljud inimesed ju surnud.
detsember 17, 2009 at 9:05 p.l. #243447Alexander Andrusenko
ModeratorPedeparaadidest ei ole mina ka aru saanud. Kui on peded, siis pedetsegu vaikselt oma nurgas, aga milleks peab tervele maailmale seda kuulutama?
-
AutorPostitused
- The topic ‘homoseksuaalid’ is closed to new replies.