Hommikusöök!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Hommikusöök!
- This topic has 11 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
WinnieThePooh.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2007 at 3:17 p.l. #10027
WinnieThePooh
MemberOlen kuulnud et hommikusöök pidi olema päeva kõige tähtsam toidu kord……….nii et sis kas keegi pakuks välja midagi kiiret ja kasuliku mida hommikul süüa?? Mingit praadi pole mul võimalik endale meisterdada kuna elan ühikas ja teate ju isegi millised need hommikused ärkamised on
“>Ette tänades!
märts 3, 2007 at 3:33 p.l. #108271ROtter
MemberSelle hommikusöögi autor on kirp2 :
Niisiis on vaja:
panni, paned sinna oliiviõli.Peale läheb:
ca 1sibul (väga kasulik, antioksüdandid, Zn)
2 küüslauguküünt (sama jutt)
700g seeni(šhampinjonid) (veel tsinki)
4 muna (4×7 = 28 g valku)
parajalt sinki/vorsti
mehe moodi juustu peale (sulab ära ja on väga maitsev)
soola
pipart
serveerid vähemalt 100 grammi hapukoore ja veidikese murulauguga
Head isu!
märts 3, 2007 at 4:02 p.l. #108274ranger
MemberEhk siis teisisõnu omlet,ega ta suurem asi ei ole.aga ajab asja ära.
märts 3, 2007 at 4:21 p.l. #108277ROtter
MemberEhk siis teisisõnu omlet,ega ta suurem asi ei ole.aga ajab asja ära.Sel juhul on sul küll toitumisest väärad arusaamad.
märts 3, 2007 at 4:28 p.l. #108278WinnieThePooh
MemberSelle hommikusöögi autor on kirp2 :Niisiis on vaja:
panni, paned sinna oliiviõli.Peale läheb:
ca 1sibul (väga kasulik, antioksüdandid, Zn)
2 küüslauguküünt (sama jutt)
700g seeni(šhampinjonid) (veel tsinki)
4 muna (4×7 = 28 g valku)
parajalt sinki/vorsti
mehe moodi juustu peale (sulab ära ja on väga maitsev)
soola
pipart
serveerid vähemalt 100 grammi hapukoore ja veidikese murulauguga
Head isu!
See tundub väga maitsev ja ma hea meelega sööks seda aga mul pole ühika toas köökigi juuuuuuuuuu
märts 3, 2007 at 4:47 p.l. #108183Aile
MemberSee tundub väga maitsev ja ma hea meelega sööks seda aga mul pole ühika toas köökigi juuuuuuuuuu
märts 3, 2007 at 5:09 p.l. #108290ArnoTT
MemberMis sa tahad öelda, et terve ühika peale ei ole ühtegi kööki või isegi väikest pliiti. Igas ühikas on ikka üks köök korruse peale või ma eksin. Kui tõesti ei ole siis osta väike pliidi alus.
märts 3, 2007 at 6:35 p.l. #108299WinnieThePooh
MemberMis sa tahad öelda, et terve ühika peale ei ole ühtegi kööki või isegi väikest pliiti. Igas ühikas on ikka üks köök korruse peale või ma eksin. Kui tõesti ei ole siis osta väike pliidi alus.Köök on täiesti olemas aga seda ei saa hommikul nii vara kasutada ja väikest pliiti ei tohi toas olla
“> ….see lihtsalt võetakse automaatselt käest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …..olen proovinud juba seda trikki……..No vot j a ütle mulle mis ma tegema pean
….polegi teha midagimärts 3, 2007 at 6:38 p.l. #108300WinnieThePooh
MemberKui ma olin ilma k88gita…n2iteks talve- v6i suvelaagris, siis (mingi veekeetja ikka on…) kasutasin kaerakliisid ja kiirkaerahelbeid pudru tegemiseks.Mingi kaanega n6u, m66dad vajaliku hulga helbeid natuke soola, kallasin keeva vee peale (arvestasin 1/2 le), kaas peale. Ootasin mingi minutit viis…v6i isegi v2hem, segasin sinna kohupiima ka sisse…v6i s88 seda lihtsalt pudruga koos. Keefir… ja mina olin rahul.
Eks ta spartalik olnud, kuid ikka parem, kui mitte midagi.
Vohh!……see on juba variant
“> ……aga ma tahaks teada kas siuke asi nagu hommikune müsli, oleks hea variant??…..seal on kaa valgu sisaldus päris norm.kui seda piimaga süüa
märts 4, 2007 at 12:27 p.l. #108354Kristjan-Johannes Konsap
MemberIssand kui armas, et minu puudulike teadmistega koostatud hommikusöök kellelegi ka näitamiseks on pandud.
märts 4, 2007 at 1:43 p.l. #108360Aile
MemberVohh!……see on juba variant
“> ……aga ma tahaks teada kas siuke asi nagu hommikune müsli, oleks hea variant??…..seal on kaa valgu sisaldus päris norm.kui seda piimaga süüa
märts 4, 2007 at 5:19 p.l. #108377WinnieThePooh
MemberEi, kullake, ei… ei ole norm.Kohupiim ja puder (tavalistest Eestis toodetus helvestest) on parem variant.
Mysli piimaga on etem, kui ilma hommikus88gita olemine.
järelikult hakkan sis kohupiima ja putru sööma hommikuti
“> …see on suht käepärane kah….suured tänud sulle
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.