No kuidas selle hommikuga ikka on? Paljud siin räägivadm kuidas hommikuks igasugu putrusid söövad.. Endal ei lähe unise peaga peale jogurti ega kohupiimakreemi midagi alla. Mis te kogistate või ongi isu nii vara???
Eks ikka palju olene maitsest. Kui ikka supil, pudrul vm. on nafta või adinoli (kas neil üldse mingi maitse vahe on?) maitse siis vaevalt ta meeleelunditele vastuvõetav on.
Vanasti ei läinud miski hommikul vara alla, natuke harjutamist ning täna ei oska ilma (kiir)kaerahelbe pudruta ollagi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mett maitseks juurde ning läheb mis koliseb.
Pigem külmad st. kohupiim jne. ei taha minna. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommik parim toidukord üldse. Kausitäis putru, banaani, pirni, võileivad, piim jne. Mul isu hommikul enam kui küll. Ma ei saa nendest aru, kes hommikul käivitavad end tassi kohviga ja kohe kodust minema.
Kuule.. proovi sedasi ,et paned moosi pudrule peale ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise panen tavaliselt ja mulle nii väga.. väga maitseb.