Hommikusöök
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Hommikusöök
- This topic has 21 replies, 18 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2010 at 10:53 e.l. #263426
Raivo Piiber
MemberAlustan klaasi seenepiimaga (tiibeti piimaseen…).Kohv vahukoorega (nii 100 g…)
…ja siis tuleb mul juba soe omatehtud leib ahjust
“> Või meeldib mulle… parim on Soome Valio voi…soolata.Paradisum…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100g vahukoort? Ah sa maiasmokk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2010 at 11:08 e.l. #263431hehee
MemberAlustan klaasi seenepiimaga (tiibeti piimaseen…).Kohv vahukoorega (nii 100 g…)
…ja siis tuleb mul juba soe omatehtud leib ahjust
“> Või meeldib mulle… parim on Soome Valio voi…soolata.Paradisum…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen saanud nautida Sinu hommikusööki, oli hea tõesti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2010 at 11:53 e.l. #263439Aken
MemberEndal ka sama värk. Ükskord ennast sundides tuli kõik välja ka. Tegelikult vist 2 korda isegi nii olnud. 2 võileiba+ puuvili ja rohkem hommikul enam ei söö.
aprill 1, 2010 at 12:06 p.l. #263441Jarmo Oberst
MemberEndal ka sama värk. Ükskord ennast sundides tuli kõik välja ka. Tegelikult vist 2 korda isegi nii olnud. 2 võileiba+ puuvili ja rohkem hommikul enam ei söö.Tuleb alustada väikestest kogustest ja vaikselt koguseid tõsta, samuti tuleb olla järjepidev. Kohe ei saagi suuri koguseid hommikul sööma hakata.
aprill 1, 2010 at 1:00 p.l. #263445Kassisilm
MemberMa olen see, kes hommikusöögita mittekuidagi ei saa. Kuna ma õhtuti käin alati trennis, siis peale trenni enam suurt kõhutäit ei söö ja väike nokitsemine on magaminekuajaks juba seeditud. St seda, et kui mul hommikul nälg tekib, siis on tegu ka tõelise hundiisuga.. tavaliselt ma ennetan seda ja söön kohe ärgates. Sest pärast enda seedimise nö käima saamist on nälg juba liiga hirmus ja süda lausa paha. Aga ka muus mõttes on hommikusöök päevale mõnus algus, kui ma seda korralikult ja tervislikult ei söö, ei viitsi ülejäänd päeva ka oma plaanist/kavast kinni pidada.
Mõned minu lemmikud hommikusöögid:
1) Täisterakaerahelbepuder nt tükeldatud õuntega. Vanaema moosihooajal võib ka törtsu moosi – õnneks on need hooajad harva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ka banaani sisse hakkinud2) 2 Täisteraleivaviilu või 2 rösteris krõbedaks köetud rukkileivaviilu + leiva peale suur lehtsalati leht, mõnikord sink (tuunikala on ka läinud hästi), värske kurk, mõnikord viilutatud keedetud muna, till
Keedetud muna maitseb ka hommikul väga hästi.
Minu hommikusöök jääb enamasti umbes kella 7 paiku. Kuna ta väga suur pole, siis juba kella 10-11 paiku vahin ma kullipilguga ringi, kust mõne puuvilja või karbi porgandeid saaks kätte. Praegu on mul apelsinihooaeg peal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemasse.. selline hommikusöömine on ka pika harjumise asi. Minu kodune (vanematelt päritud) elu oli kunagi selline: hommikul suures koguses vorstileibasid või juustusaiasid, tass kohvi/teed ning siis vahtimine kuni lõunapausini. Pikapeale harjub inimene muutusega nii ära, et ei mõistagi, kuidas kunagi üldse teisiti sai toimida.
“>aprill 1, 2010 at 1:07 p.l. #263450Madis232
MemberÄkki soovitaks teemaalgatajal hommikusööki vedelal kujul, nt kohupiimast,piimast + banaanist nt sheiki teha või mingist toidulisandist. Läheb kergemini alla
“>aprill 1, 2010 at 1:08 p.l. #263451Amarillo
Memberviimased pool elu sõõnud nii : 5 muna 2 kollasega, veits putru , tass kohvi – lihtne ja pole kaloririkas
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.