Hommikune trenn
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Hommikune trenn
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 21 years, 4 months tagasi by
Inforcer.
-
AutorPostitused
-
september 5, 2004 at 1:45 p.l. #166
RixRaxPox
MemberTere,
kas kohe peale ärkamist trenni teha on kahjulik? Ma tahan enne kooli teha kõhtu, selga ja kätekõverdusi, kõiki 2-3 seeriat. See oleks kella 6 ajal hommikul. Mul on selg natuke haige ja arvan, et sellest võib natuke abi olla. Õhtul ei taha teha, sest trenn lõppeb 5-6 ajal ja peale seda ei jää enam eriti aega. 10-11 ajal lähen magama juba.
september 5, 2004 at 2:45 p.l. #27552joey
Memberusun, et erilist sa sellega küll ei saavuta. proovi kuidagi ikka teha 5-6 ajal, tee kasvõi trenn hästi lühikeseks või midagi. hommikul tühja kõhuga sa pigem tapad oma lihast kui kasvatad. ühesõnaga ei soovita
september 5, 2004 at 3:06 p.l. #27553RixRaxPox
MemberHilja õhtul on parem teha? Tund enne magama minekut.
september 5, 2004 at 5:28 p.l. #27558Sten
MemberMina ise teen ka õhtu poole, aga olen ka kuulnud inimesi, kes on harjunud selle hommikuse trenniga ära ja on sellega rahul-proovi ise, kumb sulle paremini sobib ja vastavalt ka oma võimalustele.
september 5, 2004 at 7:01 p.l. #27561Kzma
MemberTere,kas kohe peale ärkamist trenni teha on kahjulik? Ma tahan enne kooli teha kõhtu, selga ja kätekõverdusi, kõiki 2-3 seeriat. See oleks kella 6 ajal hommikul. Mul on selg natuke haige ja arvan, et sellest võib natuke abi olla. Õhtul ei taha teha, sest trenn lõppeb 5-6 ajal ja peale seda ei jää enam eriti aega. 10-11 ajal lähen magama juba.
kahe-kordne trenn päevas kurnab sind ja sinu selga nii piisavalt, et sa ei oska seda uneski näha… ja mis seal salata – see mõnus koorem teeb su seljale rohkem kahju, kui kasu…
september 5, 2004 at 7:41 p.l. #27562RixRaxPox
MemberTeine trenn pole tavaliselt jõutrenn, ei väsita selga eriti. Tegelen kergejõustikuga, täpsemalt sprindialad. Arvatavasti aitab ikkagi selja treenimine, sest trennis peale selle treenimist on parem tunne old natuke aega. Iga trenn ei saa selga treenida, sest trennid on väljas, 2 korda nädalas sees jõutrenn. Igatahes ostan koju kõhu/selja pingi, treeningu aega veel ei tea.
Kas õhtul on siis parem treenida kui hommikul? Ma ise olen valmis mõlemal ajal seda tegema, kuid mis ajal tervise vms koha pealt kasulikum on?
september 5, 2004 at 8:38 p.l. #27563kristian
MemberKuna treenida? See on täiesti individuaalne, meeles peab aga pidama, et tühja kõhu peale jõutrenni teha pole arukas (rasvapõletust aga küll). Mis aga puudutab hommikul vs õhtul treenimist, siis mina tunnen ja mu loogika ütleb, et hommiku poole on värskust ja energiat rohkem ning suudan rohkem treeningust võtta. Seega treenin hommikupoole, kui treenin 1 kord päevas. Tervise seisukohast mingit vahet pole.
september 6, 2004 at 4:11 p.l. #27575RixRaxPox
MemberMa ise arvan ka, et hommikul on parem teha, õhtuti olen ma põhitrennist ikkagi suht kapsas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegugi tunne, et jalad on piimhapet täis
Proovin siis hommikuti teha, ma ei tee seda ju lihase kasvatamise eesmärgil.september 6, 2004 at 4:48 p.l. #27578M.M.
MemberTere,kas kohe peale ärkamist trenni teha on kahjulik? Ma tahan enne kooli teha kõhtu, selga ja kätekõverdusi, kõiki 2-3 seeriat. See oleks kella 6 ajal hommikul. Mul on selg natuke haige ja arvan, et sellest võib natuke abi olla. Õhtul ei taha teha, sest trenn lõppeb 5-6 ajal ja peale seda ei jää enam eriti aega. 10-11 ajal lähen magama juba.
Ma võin omast kogemusest öelda, et kui tahetakse rasva põletada, siis on aeroobne treening enne hommiku sööki ideaalne. Teine asi on jõutreening – sel juhul peaks enne trenni vähemalt kord, veel parem kaks korda sööma. Ise teengi hetkel kaks korda päevas jõutreeningut ja ei saa öelda, et halvasti mõjub. Ainuke asi on see, et peab piisavalt magama ja kui võimalik siis ka päeval.
september 7, 2004 at 2:53 p.l. #27586Kuup
MemberHommikul oleks mõttekam pigem ennast soojaks teha ning venitada. Paneb vere ilusti ringlema ning hea olla kah
oktoober 3, 2004 at 6:31 p.l. #40966compu
Membermul on pärastlõunal kõigerohkem jõudu, siis on inimesel kõige kõrgem vererõhk teatavasti, võibolla mängib rolli ka see et mis kell sa sündinud oled , sellest ju sõltub millal sul energialaks peale tuleb
oktoober 3, 2004 at 6:35 p.l. #40967compu
Membermina hommikul magan lõunal tegelen millegagi õhtul seksin, ei tea midgi hommikusest ja õhtusest värgist
??:”>oktoober 3, 2004 at 8:34 p.l. #40972Inforcer
MemberNõustun kuupiga ,sest mul on endal olnud ka seljavalu. Hommikul alles keha ärkab ning valutavale seljale ei tule kasuks hommikune trenn, kuid kui sa venitad u. 30min (kui sul on aega) siis tuleb see kasuks,sest soojendusega saavad seljalihaskoed piisavalt hapnikku ning lihas on ärganud. Kui teed hommikul külmade lihastega liiga palju siis see annab varsti tunda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.