hommikune rasvapõletus
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » hommikune rasvapõletus
- This topic has 22 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 7 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
juuli 9, 2004 at 5:18 p.l. #39604
Kuup
Memberirw Carina mida sa paugud siin igas teemas, mingi puue oled?
juuli 10, 2004 at 6:19 e.l. #39605Carina
MemberKuup aja normaalset juttu! Ise räägite ju siin foorumites selliseid teemasid et kas süüa 2grammi valku rohkem või on see liiga palju? VALKU SÜÜAKSE KILODEGA!!!!!
juuli 13, 2004 at 6:48 e.l. #39606Annika Pärtel
Member..on vist need tibid, kes jõusaalis kiloste hantlitega mängivad.. Sorry, kui solvab, aga jutust jääb täpselt selline mulje..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2004 at 7:19 e.l. #39607jasmiini
Memberisver tütarlaps, ära aja naerma – kas sind tõesti nii väga huvitab – mis rakuseid keegi tõstab??? sul vist mingi kompleks!
juuli 13, 2004 at 7:43 e.l. #39608Annika Pärtel
MemberAktiivse jõusaaliskäija ja tulevase treenerina kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti kui seda tehakse veel vale tehnikaga, nii võib ju endale kasu asemel kahju teha..Kahju vaadata lihtsalt, kuidas inimesed jõusaalis oma aega “raiskavad”, selle asemel et treener üles otsida ja veidi abi paluda-igas korralikus jõusaalis peaks selline tegelane ju palgatud olema..?Pealegi see siin ju JÕUSAALIportaal, kus rahvas peakski ühte koma teist raskustest ja nende tõstmisest teadma..Nii et..
Kompleksiks läheks asi siis, kui mõtleksin pingsalt enne trenni “nii, nüüd ma kolm tundi süüa ei saa!” ja siis 3t pärast läheks saali oma lihaseid hävitama. Ja muidugi peale trenni sama mõtlemine, et “nii, nüüd trenn läbi, jälle süüa ei tohi mitu tundi-ja juua ka loomulikult mitte, siis ju ka rasv ei põle vmt..”
juuli 13, 2004 at 8:17 e.l. #39609Kuup
MemberKuule Carina, kui nüüd valku kilode kaupa sisse süüa, siis esiteks organism niipalju valku korraga ei omasta ja teiseks, see oleks raha raiskamine. Kuna valgupulbrit tarvitatakse väga palju, kujuneb see üpris kulukaks, niiet iga sent ja gramm on arvel. Mõtle, ennem kui ütled!
juuli 13, 2004 at 8:42 e.l. #39610jasmiini
Memberei noh, ühe kiloste hantlitega ei ole kohe kuidagi võimalik ennast vigastada, ja kui tegemist on tulevase treeneriga, siis seda enam ei ole sobilik sildistamine: näit tibid – või kuidas!?
Sul see söömine ka hingel ikka, lohutuseks ütlen, et nii palju, kui on tegijaid nii palju on ka arvamisi. Muideks jutt oli jooksmisest ja tõesti on nii, et mõni ei talu tühja kõhtu. Olen suur jooksu huviline, jooksnud kuskil 7 aastat, 3 tundi enne jooksu pole tõesti mõtet süüa – kuid see pole raudne reegel ega kirjutatud seadus, igaüks teeb nii, kuidas talle sobib. Tulin sünnitusmajast olin 7 kg ülekaalus oma norm kaalust, kuu ajaga oli kõik ok! Selge see, et jõusaalis on teised reeglid, mulle väga meeldib jõusaalis käia ja ma pole mingi tibi muideks ihihihii. Kas on nii. et kui ei jõua teatud raskust üles venitada näit 2 kg, siis amazoni külastamine on keelatud või. Mulle meeldi Amazon, olen siit palju huvitavat lugenud!
juuli 13, 2004 at 9:20 e.l. #39611Annika Pärtel
MemberAga miks see “tilulilu” siis hinge läks? Tundub ka , et mingi probleem sellega..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke karmi huumorit ei tee kunagi paha, iseasi, kas kõik sellest aru saavad. Aga sellele ei pretendeerinudki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugemiskeeldu või külastustingimusi ei loe siit foorumist ka kusagilt välja :)Lähtudes küsimuse püstitaja isikust tuli lihtsalt järeldusele jõuda, et ta on ikka tõsisemalt jõusaalist huvitatud ja et sheipingut just ei külasta..
Muide, kui nii pikalt trenni teinud, siis peaks ka teadma, et toidu kogusest ja ainevahetuse kiirusest oleneb seedimise aeg. Nii et väike valk enne trenni ja kindlasti ka pärast(siis koos sv-ga)ei saa kellegile halba teha, nt veidi rasvata kohupiima. Vastupidi-jääb rohkem lihast alles, kui mitte midagi süües. Tõsiasi ju on see, et tühja kõhuga/dieedi ajal rohkelt ja pikalt aeroobset tehes kaotad ka oma lihaseid. Kui neile aga natuke valku anda, on asi ilusam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis puudutab hantleid, siis… ka luuavarrest võib pauku tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.