hommikune rasvapõletus
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » hommikune rasvapõletus
- This topic has 22 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 7 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2004 at 8:07 e.l. #2687
Helis
MemberTere!
Nagu ma olen aru saanud, et hommikul enne sööki oleks efektiivne teha umbes 30-45 minutit rasvapõletust. Aga siit ka mure, kui ma teen trenni hommikul enne tööd s.t kella 6 – 7 paiku, kas siis nii varajane trenn ei koorma südant?
juuli 6, 2004 at 8:28 e.l. #39590M.M.
MemberKoormab ja peabki koormama aga õhtul tehes koormab veel rohkem. Sa pead ise tunnetama seda. Kui hommikul on kuidagi väsimuse tunne mida teistel hommikutel pole olnud siis parem jäta see hommik trenn vahele. Muidugi selle süsteemiga kus puudub kindel treeningreziim kaasneb see oht, et varsti lüüakse käega ( kujutatakse endale ette, et iga hommik on väsimus kallal : )
juuli 6, 2004 at 8:36 e.l. #39591Jürto
MemberSuvel on ikka mõnus pärast tööd teha 1-1,5 tundi rahulikku sörki. Mega hästi aitab. Enne jooksin ka 30-45 minutit, vaatasin et ei aita. Nüüd panen 2 x kauem u. 12 km ja pole mingit probleemi. Pole praktiliselt väsinudki aga enesetunne on hea!
juuli 6, 2004 at 12:29 p.l. #39592Annika Pärtel
MemberEndal sama lugu.Olen proovinud paar korda hommikupoole käia, siis aga on selline tunne, et süda kohe läheb pahaks:( Ei sobi lihtsalt. Ja trenn ei ole ka “täiega” tehtud, kipun haigutama ja ei saa süveneda. Õhtul peale tööd (olen küll väsinud, sest tööpäev 9 tundi ja lõpeb kl 6) vean end jõusaali, teen seal 1-1,5 tundi ja siis otse sealt rattaga õue sõitma-mingi tunnikene rahulikus tempos siis. Kui hea ilm, siis kaovad need tunnid lausa lennates. Pärast dushi kodus aga muidugi tuleb selline väsimus peale, et süüa teha ei jaksa, teleka ette jään magama jms. Puhkepäevadel aga on nii mõnus end täiega ära väsitada ja õhtul veel sauna minna..
juuli 6, 2004 at 7:04 p.l. #39593jasmiini
MemberRasvapõletust saab edukalt teha ka õhtuti, ja õhtune aeg, on ka sellepärast hea, et peale sörki ei kipu enam hilise kellaaja tõttu sööma. Väike õun või porgand ja rahulolu tehtust. Alustada võib jah 30min-ga, kuid edaspidi ikka tund ja rohkemgi. Reegel on: mida intensiivsem on treening seda lühem kestvus ja vastupidi. Kui jooksed õigel rasvapõletuspulsil ,siis tunnine sörk ei tohiks olla suur pingutus ja oi kuidas rasvad kärssavad!
NB! 3 tundi enne sörki oleks soovitatav mitte süüa.
juuli 6, 2004 at 7:11 p.l. #39594Kuup
MemberKas peale 45 min aeroobset võib 1l mahla või 1.5l arcticut juua?
juuli 7, 2004 at 6:28 e.l. #39595Annika Pärtel
MemberAga kui sa nii palju endale sv sisse jood, siis ju pole vast rasvapõletusest kasu eriti?
Ise näiteks eile tegin aeroobse trenni päeva-jooksin 1t 40 min ja peale trenni tegine endale tavapärase valgusheigi väikese sv-ga (ei taha ju rohke aeroobse tagajärjel lihasest ilma jääda, niigi võiks teist rohkem olla..). Täna on jälle jõusaal ja peale seda tunnine rasvapõletus ja jällegi valk+sv.
juuli 7, 2004 at 9:08 e.l. #39596Kuup
MemberSeda kahtlustasin ise ka. Aga kas oleks mõtekas üldse mingit taastusjooki osta või kõlbab ka kuni pool liitrit siirupit?
juuli 7, 2004 at 11:33 e.l. #39597Annika Pärtel
MemberKui tahad kaalust rasva arvelt ruttu juurde võtta, siis palun muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2004 at 11:41 e.l. #39598Kuup
MemberWTF!? Tahad öelda, et üldse ei tohiks peale aeroobset midagi juua(ega süüa)?
PS! Juurde ma võtta ei saa enam, tegin selle endale selgeks. Täiesti võimatu.
juuli 7, 2004 at 12:06 p.l. #39599Annika Pärtel
MemberJa PEABKI sööma-jooma, aga no see siirupivärk on ikka liiast. Ma ju enne kirjutasin, et söön ka kohe peale trenni. Ja siis hiljem ka veel, nii nagu ikka peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kana, juurviljad, kohupiim jne on alati omal kohal. A mis kasu sellest aeroobsest on, kui pärast pool liitrit siirupit (suhkruvärk ju) endale sisse kallad?Kuskil naistekates muidugi levib mingi ajuvaba arusaam, et u 3t enne ja jumal teab palju t pärast trenni ei tohi isegi juua, söögist rääkimata. Kes shapingut või muud tilulilu teevad, need las nälgivad. Muidu tuleb ikka korralikult süüa, oleneb aga, mida ja millal just.
A mis värk sul on, et juurde ENAM võtta ei saa? Palju sa siis kaalud?
juuli 7, 2004 at 12:23 p.l. #39600M.M.
MemberVahet pole ju mis trenni sa teed, ikkagi pärast on vaja oma enrgiavarud taastada. Valku 20-40 grammi ja süsivesikuid ka 40-80 grammi, olenevalt kaalust. Enne trenni pole lihsalt mõtet võtta süsivesikuid kui tahad rasvu põletada, söö tund-kaks enne trenni lihtsalt valku, võid vabalt teha valgukoksi. Siirup iseenesest on suhkur, seega kiiresti imenduv aga peale trenni on mõtekam ikkagi juua üks spordijook või süüa 1 banaan, et kätte saada vajalikud süsivesikud.
juuli 7, 2004 at 12:40 p.l. #39601Kuup
MemberSelge see. Küsimusele vastaks nii, et olen üritanud kaalust juurde võtta, süües põhimõtteliselt täis kõhule veel peale aga üle 60 pole kaalu saanud. Sellepärast üritan hetkel puhta lihaseni välja minna ja hiljem keskenduda kaalule lihase arvelt.
juuli 9, 2004 at 3:11 p.l. #39602Carina
MemberSul ju praegugi süda valutab mõttest trenni teha! Istu kodus edasi, näri seapekki ja oledki selline nagu tahad ja südamega pole probleeme! Ära trenni peale mõtlegi, süda lõhkeb muidu!
juuli 9, 2004 at 4:08 p.l. #39603jasmiini
Membermiks mõned isikud peavad küll oma tegemisi paremateks ja tähtsamateks ning suhtuvad üleolekuga teiste tegemistesse??? Kui keegi teeb sheipingut v muud tilulilu – siis tubli, et teeb. Isegi lihtlabane võimlemine väärib kiitust, kui inimene ennast kätte võtab ja otsustab oma elu tervislikumaks muuta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.