Hommikune jooks
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Hommikune jooks
- This topic has 20 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
NatalieKelly.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2009 at 3:32 p.l. #14305
NatalieKelly
MemberMa hakkan hommikul jooksma kella 5 paiku umbes. Millist jooki ma võiks enne trenni juua, mis oleks kasulik ja figuurile hea:D
aprill 4, 2009 at 3:56 p.l. #190249vaher
MemberKui lähed hommikujooksule, pea meeles kolme asja:
– JOO VETT. Nii väldid kortisooli põhjustatavat kataboolset seisundit.
– ÄRA TEE INTENSIIVSEMALT KUI 70% MAKSIMAALSEST, ehk väldi tugevat hingeldamist; nii suudab organism põletada rasvu ega ole nii sõltuvuses suhkrutest.
– ÄRA VENITA TRENNI LIIGA PIKAKS, jälgi enesetunnet ning ära lase veresuhkrul liiga madalale langeda.
aprill 4, 2009 at 5:31 p.l. #190261NatalieKelly
MemberKui lähed hommikujooksule, pea meeles kolme asja:– JOO VETT. Nii väldid kortisooli põhjustatavat kataboolset seisundit.
– ÄRA TEE INTENSIIVSEMALT KUI 70% MAKSIMAALSEST, ehk väldi tugevat hingeldamist; nii suudab organism põletada rasvu ega ole nii sõltuvuses suhkrutest.
– ÄRA VENITA TRENNI LIIGA PIKAKS, jälgi enesetunnet ning ära lase veresuhkrul liiga madalale langeda.
Seda ma juba tean:D:D Aga millist jooki võiks tarbida enne jooksu?
aprill 4, 2009 at 6:41 p.l. #190267daman
MemberNagu öeldud, joo vett.
Kui jooksed pikemalt kui tund, söö midagi kergelt seeduvat (pool banaani) ja joo vett.
Peale jooksu taasta kasutatud energiavarud ehk söö korralikult hommikust.
aprill 4, 2009 at 8:34 p.l. #190285Mansel
MemberMa soovitaks proteiinipulbrit koos veega. Kuna peale magamist on keha “näljas” ja kui kohe jooksma siis ta ei hakka ainult põletama rasvu, kuid ka hävitama lihast. Niiviisi sa säästad neid rohkem ja peale jooksu sööd hommikust.
Mis teised sellest arvavad?
aprill 4, 2009 at 10:35 p.l. #190292explode
MemberSoovitan samauti valgupulbrit
aprill 5, 2009 at 5:31 e.l. #190299NatalieKelly
MemberMa soovitaks proteiinipulbrit koos veega. Kuna peale magamist on keha “näljas” ja kui kohe jooksma siis ta ei hakka ainult põletama rasvu, kuid ka hävitama lihast. Niiviisi sa säästad neid rohkem ja peale jooksu sööd hommikust.Mis teised sellest arvavad?
Hästi..nii ma teengi:D
aprill 5, 2009 at 6:29 e.l. #190310ROtter
MemberHästi..nii ma teengi:DAga mis eesmärk on hommikusel jooksul?
aprill 5, 2009 at 7:05 e.l. #190312Aile
MemberAga mis eesmärk on hommikusel jooksul?Masohhistlik….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2009 at 11:35 e.l. #190352NatalieKelly
MemberAga mis eesmärk on hommikusel jooksul?Mulle meeldib hommikul rohkem joosta, kui õhtul ja see annab hea päevase energiasüsti:D
aprill 5, 2009 at 3:59 p.l. #190382jaagok
MemberMulle meeldib hommikul rohkem joosta, kui õhtul ja see annab hea päevase energiasüsti:DEesmärgi all vist mõeldi rohkem seda, et kas sul on soov kaalu langetada või lihtsalt vastupidavust suurendada vms. Vastavalt eesmärkidele tulebki toitumine/joomine enne jooksu, jooksu ajal ja peale jooksu paika panna.
juuni 2, 2009 at 4:55 p.l. #199598NatalieKelly
MemberEesmärgi all vist mõeldi rohkem seda, et kas sul on soov kaalu langetada või lihtsalt vastupidavust suurendada vms. Vastavalt eesmärkidele tulebki toitumine/joomine enne jooksu, jooksu ajal ja peale jooksu paika panna.Eesmärk on kõhu pealt rasvakiht maha põletada:D
juuni 2, 2009 at 5:23 p.l. #199611matjusm
Member– ÄRA TEE INTENSIIVSEMALT KUI 70% MAKSIMAALSEST, ehk väldi tugevat hingeldamist; nii suudab organism põletada rasvu ega ole nii sõltuvuses suhkrutest.See nüüd nii tõsi ka ei ole…..
Intensiivsemalt treenides (kuigi sõna “intensiivne” on ka suhteline termin, pole olemas kindlat piiri, kust algab “intensiivne trenn”) sa saad küll protsentuaalselt vähem entergiat rasvast kuid kogu kalorikulu, sealhulgas rasvast saadud kalorite kulu, on palju suurem. Lisaks veel see, et intensiivse trenni järel jätkab keha mõnda aega kalorite põletamist suuremas koguses kui tavaliselt: http://en.wikipedia.org/wiki/Excess_post-e…gen_consumption
juuni 2, 2009 at 5:57 p.l. #199612tereummikust
MemberEesmärk on kõhu pealt rasvakiht maha põletada:DKui süüa enne magamaminekut valgurikast toitu, ei ole minu teada enne jooksmist shake’i vaja, vesi peaks täitsa ära ajama. Pigem peale jooksmist hommikusöögi kõrvale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 7:26 p.l. #199632NatalieKelly
MemberKui süüa enne magamaminekut valgurikast toitu, ei ole minu teada enne jooksmist shake’i vaja, vesi peaks täitsa ära ajama. Pigem peale jooksmist hommikusöögi kõrvale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohhh..niii ma teengi:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.