Skip to main content

Hommikune idee.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Hommikune idee.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    ronija
    Member

Kell 7:58

Tuli selline – võibolla mõttetu – idee, et kuidas oleks, kui näiteks algajad ja muud trenni tõsiselt võtta üritavad inimesed koonduks nö grupiksklubiks kokku, et ntks jagaksid msn’e, et anda üksteisele mingite aegade tagant ülevaadet enda arengust, motiveerida üksteist, jagada muljeid, tricks & tips, aidata ja saada aidatud. Mida üks ei tea teab võib-olla teine.

Vahue
    Member

Mismoodi see motiveerimmine välja peaks nägema? Go, go, go…ronija, suru kang vastu muru…ding-ding-ding-kes 100kg ära ei suru, see täna lõunat ei saaaa.

Kas motiveerisin sind piisavalt?

ronija
    Member

Said vist valesti aru

theONE1
    Member

Mismoodi see motiveerimmine välja peaks nägema? Go, go, go…ronija, suru kang vastu muru…ding-ding-ding-kes 100kg ära ei suru, see täna lõunat ei saaaa.

Annez
    Member

mõte iseenest on ju hea

ronija
    Member

Sel juhul kui meeldib, siis tuleb välja mõelda, kuidas inimesed sellisel viisil suhtlema panna. Ehk siis msn või midagi?

Keegi võib siis mingisugust arvestust teha, et palju edu on keegi saavutanud ja üles märkida, võib-olla meeldegi tuletada, et näed sul areng kergelt seisma jäänud, et proovi ntks seda ja toda. Jne.

TANK
    Member

foorum on hea võimalus

ronija
    Member

…uue plaani järgi on näiteks minul kavas kahe nädala tagant enda arengut jälgida.. foorum ei ole ka kõige parem koht läbustajate poolest ja järge pidada raskem.

Kui just ei oleks mingit kinnist chatti siin, kuhu igaüks ei pääse.

jrx
    Member

Mina olen enda msni foorumi profiilis avalikustanud. Kes juttu tahab puhuda see saab.

kaos
    Member

ronija
    Member

Kui hoolikalt vaadata, siis siin on nii mõnigi hea näide miks siin foorumis ei saaks sellist asja teha naljatilkade ja läbustajatega koos.

Rambo vend
    Member

Äkki võiks selline rubriik olla, kuhu iga kasutaja saab oma treeningu teema teha, kus ta siis kirjutab oma eesmärkidest ja saavutustest. Näiteks soovib keegi 150 kg rinnalt lükata, alustab 50 ja annab iga paari nädala tagant teada, kuidas treenib ja kuidas tulemused paranevad.

Midagi sarnast, nagu autopedede foorumites, aga auto asemel on inimene ise.

Ma usun, et seda oleks huvitav lugeda, samuti annaks see parema ettekujutuse kasutajatest ja nende soovituste ja nõuannete usaldusväärsusest.

ronija
    Member

Vaata teemat “wishlist”.

susim
    Member

mina suhtlen msn kaudu juba nii moningatega!

ronija
    Member

Mina mitte

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.