Skip to main content

hommikumahlad

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » hommikumahlad

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    asdfghjkl
    Member

Miks hotellisdes on hommikusoogi-lauas mahladest pakutud alati need kaks mahla:

1. apelsinimahl

2. ounamahl

Muid mahlasid pole kunagi hommikuti. Kuidas seda seletada?

Voiks ju moelda ,et ploomimahl oleks hommikul maole palju rahulikum kui happeline apelsinimahl.

mullaonu
    Member

1. apelsinimahl

2. ounamahl

Voiks ju moelda ,et ploomimahl oleks hommikul maole palju rahulikum kui happeline apelsinimahl.

Kuna neid juuakse reegline kõige rohkem

asdfghjkl
    Member

Kuna neid juuakse reegline kõige rohkem

No hea kui neidki on- Eestis pigem on levinud mahlajoogid, mitte 100% mahlad. Käin ise üsna palju komandeeringus ja juba olen harjunud, enamus sööki on külmakotiga lihtsalt kaasas- tassimise vaeva ju ei ole, kuna pagasnikus see eriti ruumi ei võta. Samas ei ole kunagi probleemi, et kas ja kuna süüa saab ja kas on ikka õiged asjad

asdfghjkl
    Member

aga vblla on nii ,et need mahlad kuidagi “imenduvad” voi sobivad muul viisil kuidagi hasti hommikuks. sest ma ole ntoesti trendi nainud, ni ion jatkuvalt, et just apelsini mahl on laual, ja kui ma seda hommikul jooksin, siis oleksi nmaohaavades, ometi nad ei paku ploomimahla, mida ma ootaksin ,vaid just apelsini ja ouna, molemad on nagu happelahused ja sobivad viina peale pigem ,mitte aga hommikul soogiks. Voibolla on siis lihtsalt sedalaadi traditsioon, et hotellikulastaja saab jah hommikul enam-populaarset mahala ( apelsini ), et siis seetottu ka see mahl seal. Ma votaks kull oma hotellist selle mahla laualt ara, kui mul oleks hotell. Aituma kaasa motlemast siis.

anelka
    Member

1. apelsinimahl

2. ounamahl

Apelsin ja õun ei ole happelised vaid aluselised. Hoopis ploomid on happelised.

hehee
    Member

Hotellides pakutavad hommikusöögid ei kannata minu arust üldse mingit kriitikat. Kui mul on olnud vaja mõnes hotellis ööbida, siis, kui aeg seda vähegi on võimaldanud, olen ma hommikust alati mujal söönud või veel parem, ise valmistanud.

rantel
    Member

Samas võib ka asi hinnas olla.

Et õuna,- ja apelsinimahl on odavamad!!!

gmaster
    Member

tihti tehakse need “mahlad” ka kohapeal siirupist, ja kõige usutavama maitsega on õuna ja apelsini

mina olen sellist asja näinud

M.M.
    Member

1. apelsinimahl

2. ounamahl

Esiteks kõigile inimestele on need mahlad kõige vastuvõetavamad. Teiseks on need kõige odavamad mahlad sisse osta. Hotell peab ju ka võimalikult palju kasumit teenima.

asdfghjkl
    Member

No selge siis.

Vilps
    Member

1. apelsinimahl

2. ounamahl

Apelsinimahl on alati hommikulauas just oma kasulikkuse poolest. Apelsinid sisaldavad erinevaid mineraale ning vitamiine.

Põhiliselt C-vitamiini. Ning juues hommikul ühe klaasi mahla, saame sellest terve päeva koguse kätte.

Vähemalt sellist juttu kuulsin ühelt targalt inimeselt.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.