Skip to main content

hommikujooks ja suured jalad

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » hommikujooks ja suured jalad

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Küsimus selline – kas saab olla nii, et igahommikune 15 min sörk võib pidurdada jalgade kasvu. Mul jalad suht peenikesed, pööran neil saalis rohkem tähelepanu kui ülakehale.

Nüüd aga kahtlustan , et hommikujooks, mida olen nüüdseks pool kuud harrastanud, võib jalgade arengule (kasvule) anda vastupidise efekti.

Ilma jooksuta ka olla enam ei saa – otse voodist, klaas vett ja jooksurajale ja siis veel

5 minti võimlemist – nii ma saan ennast päevaks kõige paremini käima. Proovige ka, päris kaif on….

Muidugi võib oodata ja vaadata, kas mõjub (aeg näitab) aga kas keegi oskab kohe selles küsimuses valgustada?

Tänud ette!

Clarkie
    Member

Hmm.. ise olen tähendanud just vastupidist, ehk siis positiivset mõju jalgade arengule, eriti just säärtele. Suvel sai nt iga päev rattaga trennis käidud ja kohati päris kõvasti vatti antud (pmst jalg sai koormust 5x nädalas) sellest hoolimata, oli areng väga kõva. Niiet selline pikajaline aeroobne lihaste koormamine pigem toob kasu, kui kahju. Vähemalt minul on nii

TANK
    Member

ei tea täpselt – eks see ole individuaalne….

aga olen täheldanud… et kui 1 päev pärast jala trenni teha vääga pikk jalutuskäik ca. 10km on jalas järgmine trenn palju rohkem jõudu…

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.