Homemade Weight Gainer!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Homemade Weight Gainer!
- This topic has 28 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2005 at 9:17 e.l. #53948
ROtter
MemberOrganism omastab ühe minuti jooksul ühe grammi süsivesikuid,seega ühes tunnis 60 g.Glükogeenivarude kõige kiirem taastumine toimub kahe esimese koormusjärgse tunni jooksul,siis tuleb võtta sisse 50- 60 g süsivesikuid tunnis,kokku seega 100-120 g.
mai 15, 2005 at 9:57 e.l. #53952muc
MemberOrganismid on erinevad. Võrdluseks see 30g valgunormi müüt. Kui see kindlalt paika peaks, siis miks enamik tegijamaid siin rohkem tarbivad?
mai 15, 2005 at 10:02 e.l. #53953ROtter
MemberSeda tahaks mina ka teada,miks tarbitakse rohkem? Ma arvan,et see tuleb inimeste teadmatusest ja proteiini-müüjate heast reklaamist.
mai 15, 2005 at 10:16 e.l. #53954Makaveli
MemberSeda tahaks mina ka teada,miks tarbitakse rohkem? Ma arvan,et see tuleb inimeste teadmatusest ja proteiini-müüjate heast reklaamist.Ütle seda Jay Cutlerile või ükskõik millisele teisele PRO bodybuilderile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2005 at 10:22 e.l. #53958bohemianrhapsody
MemberKaks pakki halvaad, lased rasvase piimaga segi mikseris ja valma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2005 at 10:39 e.l. #53965kame
Moderatorno vot kui võta näidiseks n jay cutler siis minu arvamus on ikka et ta on pigem reklaami eksemplar! loodan et keegi seda isiklikult ei võta aga ega need poisid seal ameerikas ikka ainult valgust ka kasva!
mai 15, 2005 at 10:42 e.l. #53966Makaveli
Memberno vot kui võta näidiseks n jay cutler siis minu arvamus on ikka et ta on pigem reklaami eksemplar! loodan et keegi seda isiklikult ei võta aga ega need poisid seal ameerikas ikka ainult valgust ka kasva!Polegi ju seda väitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2005 at 11:23 e.l. #53973kame
Moderatorlissalt nii nagu teeb cutler teeb veel tuhat teist meest kes tahavad saada tema mõõtu ja siis panevad ju rahakest selle alla aga jay ise teeb oma kasvuasjad lavataga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu ma ei ole mingi otti kummardaja aga arvan et kasutades tema meetodeid (puhtalt ilma keemiata) on võimalik saada ka parimaid tulemusi!see on pelgalt minu arusaam aga arvan et ookeanitagused mehed on siiski natuke keemikud!
mai 15, 2005 at 1:24 p.l. #53991Makaveli
Memberlissalt nii nagu teeb cutler teeb veel tuhat teist meest kes tahavad saada tema mõõtu ja siis panevad ju rahakest selle alla aga jay ise teeb oma kasvuasjad lavataga!
muidu ma ei ole mingi otti kummardaja aga arvan et kasutades tema meetodeid (puhtalt ilma keemiata) on võimalik saada ka parimaid tulemusi!
see on pelgalt minu arusaam aga arvan et ookeanitagused mehed on siiski natuke keemikud!
Kuidas parimaid? Ronnie on keemik ja on parim bodybuilder.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2005 at 3:12 p.l. #54008joey
Memberno organism annab kohe teada kui liiga plaju on võetud. mina olen mitu korda üle 30g võtnud, ei juhtu midagi. aga kui liiga palju võtta, siis hakkab kõhus keerama ja võtab põhja alt ära.
mai 15, 2005 at 3:42 p.l. #54015TANK
Memberlissalt nii nagu teeb cutler teeb veel tuhat teist meest kes tahavad saada tema mõõtu ja siis panevad ju rahakest selle alla aga jay ise teeb oma kasvuasjad lavataga!
muidu ma ei ole mingi otti kummardaja aga arvan et kasutades tema meetodeid (puhtalt ilma keemiata) on võimalik saada ka parimaid tulemusi!
see on pelgalt minu arusaam aga arvan et ookeanitagused mehed on siiski natuke keemikud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no kuule ära hakka kohe meest mustama….
sa pole ju näinud et ronni süstib….
mai 16, 2005 at 2:23 p.l. #54056erxs11
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no kuule ära hakka kohe meest mustama….
sa pole ju näinud et ronni süstib….
Uskuda seda, et Ronnie on puhas on sama hea kui uskuda, et maailm on lapik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja see 30g valgu jutt on järjekordne linnalegend, mis kunagi 60ndatel sai välja arvutatud. Kannatab üle 30gvalgu rahulikult korraga süüa.
mai 16, 2005 at 4:27 p.l. #54061TANK
Memberno see mida keegi arvab on iga ühe enda asi…
ja see mida keegi teeb on ka igaühe enda asi….
teada on et kasutatakse abivahendeid….
aga pole ilus hakata näpuga näitama et näe tema pole puhas….
iseasi kui oleks kuskil tõestatud….
ja nagu ütleb seadus…. oled süütu seni kuni pole süüüd tõestatud!!!
mai 16, 2005 at 5:23 p.l. #54067erxs11
Memberno see mida keegi arvab on iga ühe enda asi…ja see mida keegi teeb on ka igaühe enda asi….
teada on et kasutatakse abivahendeid….
aga pole ilus hakata näpuga näitama et näe tema pole puhas….
iseasi kui oleks kuskil tõestatud….
ja nagu ütleb seadus…. oled süütu seni kuni pole süüüd tõestatud!!!
Kuna proffide seas on doping lubatud, siis ei tehta seal ka dopingukontrolle.
Keegi ei süüdistagi kedagi, see on üldtuntud fakt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.