Siiamaani pole aru saanud, miks mul see hoiatustase siin teeb ja miks teistel seda ei ole. Äkki seletab keegi?
Eks see on meil kõigil olemas. Igaüks näeb ainult oma taset. Kui liiga palju pläma ajad, küll siis Rebane hoiatab ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hoiatustase peaks kõigil olema. Häbi tunnistada, aga mul on see nt. 10 prossu mõnitamise, sõimu ja läbustamise eest. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aa. Aitäh. Ma ikka kujutasin ette, milleks seda vaja on, aga mind huvitas, miks mul see on, aga teistel pole. A tuleb välja, et ma teisi lihtsalt ei näe ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hoiatustase peaks kõigil olema. Häbi tunnistada, aga mul on see nt. 10 prossu mõnitamise, sõimu ja läbustamise eest. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ära põe mees, sa ei ole ainus. Ka minul tuleb nüüd suurt häbi tunda ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tõsi! Oma hoiatustaset näed vaid sina ise, ega sa ei näex enda kasutaja taset, kui sa ei olex sisse loginud ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma ilmselt liiga blond, et selliseid peensusi t2hele panna ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga t2nud k6igile, kes vastasid.