Hoiatus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Hoiatus
- This topic has 50 replies, 34 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Goleteral.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2009 at 7:59 p.l. #215953
matti
MemberPaljud kiruvad alessandrot, no ma ei tea, mina pole temalt mitte kunagi hoiatust saanud. Äkki on viga ikkagi teis, mitte temas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2009 at 8:02 p.l. #215954Samakamees
MemberPaljud kiruvad alessandrot, no ma ei tea, mina pole temalt mitte kunagi hoiatust saanud. Äkki on viga ikkagi teis, mitte temas?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alessandro on lihtsalt oldschool karm vana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei mingit nalja tegemistaugust 27, 2009 at 8:11 p.l. #215955Capricorn
MemberNu mul on hoiatustaset tõstetud ka ikka mõned korrad,samas mitte kordagi niisama,vaid ikka asja eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on meie kallid moded hoiatused hiljem maha võtnud ,kui olen ennast parandanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning praegune hoiatustase on 0%Normaalne siis, mul üks hoiatus istub juba ligi 2,5 aastat ja 2 tükki u. 1,5 aastat (kokku 30%).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2009 at 8:13 p.l. #215957Vilps
MemberNormaalne siis, mul üks hoiatus istub juba ligi 2,5 aastat ja 2 tükki u. 1,5 aastat (kokku 30%).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkas ka huvi pakkuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>> Saved warn logs: _T_
Warned by Notes
alessandro Warned on 27 Feb 2008, 21:39
Added to warn level loll jutt.
august 27, 2009 at 8:30 p.l. #215959Xero
MemberEga siin pole pikka juttu, kui mul oleks paha päev olnud, siis oleks ka mõne kasutaja postitusi kärpinud ja hoiatuse pannud, kui too ajaks soodat.
Aga samas, postitaja poole pealt – kui pole omast arust kellegile kurja teind, siis ei tasuks ehk välja teha. Ega kõik moded sulle kõrri ei hüppa ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2009 at 8:32 p.l. #215960P-A-U-L
MemberMind ei koti need fitid üldse, ple kunagi kasutanud ja ei tee seda ka edaspidi.
august 27, 2009 at 8:35 p.l. #215962Anonüümne
GuestEgas siin pole midagi teha jah , moderaatorid peaksid ikkagi erapooletud olema , mitte tujukad jms
august 27, 2009 at 8:40 p.l. #215963Blackdom
Memberon ju tükk aega tagasi öeldud, et moded ei pea midagi põhjendama… MITTE MIDAGI! Ja sel teemal ka vaidlusi peetud, millest moded ja “jumal” teerulliga üle sõidavad. selline mentaliteet on näiteks mind juba ammu siin väga harvaks külaliseks teinud ja ega paljud ei viitsi siin enam nii tihti käia – fitid pole mingi argument. mis ma selle eest saan – pulbrit odavamalt fitness.ee poest?! pfff.. nii et, palju õnne, ärimehed! ahjaa.. rate-s üksteist vastastikku “kiitmas”.. no thnx:D
august 27, 2009 at 8:57 p.l. #215966Arnie
MemberKõigil peaks teada olema, et foorumites kehtib monarhia, mitte demokraatia. Kui ei meeldi siis mine ära, mitte ära hädalda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2009 at 9:13 p.l. #215967Toivo295
MemberTegelikult on näha küll ,et foorumis on üsna palju fitikogujaid ja niisama mehi, kes omaarust koguaeg tarka panevad ja teistele nõu annavad, kuigi ise ei tea baastõdesi toitumisest ning treeningust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nende nõuanded on paras kräpp ja jura. Mina võtaks nende asemel veidike vaiksemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2009 at 9:49 p.l. #215968marko233
Memberpmst pole mõtet vinguda. Teema võiks lukku panna.
august 27, 2009 at 9:52 p.l. #215969taliindrek
MemberLogisin täna sisse , vaatasin veits ringi ja panin tähele et minu hoiatustase on 10 % , keegi moderaator Alessandro oli pand mulle selle märkusega ” Järjekordne Fitikoguja”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tahaks teada mis alusel see arvamus põhineb ? Et kui palju postitad siis oled kohe fitikoguja ? Mul kodus suht igav ja viimasel ajal olen avastanud Fitness.ee foorumi ja olen siin istund veidi ning täiendanud enda teadmisi ja jagand enda omi nii palju kui neid on , suht närvi ajab kui kohe täägitakse mind ära kui mingit fitikogujat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT : Ma postitusi on ka kärbitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore et su hoiatus on 10%. Ma pigem hakkaks muret tundma, kui see 100% peale sul kukub. Eks see ole põhjusega kah.
august 28, 2009 at 6:14 e.l. #215983Rebane
KeymasterOk. Soojenduseks küsiks härra Blackdom’i käest näiteks tuua mingi foorum, kus kõik on võrdsed, keegi teiste postitusi ei kustuta ega inimesi korrale ei kutsu. Ehk siis võrdõigusliku foorumi näidet ootaks põnevusega.
Eksisteerib tõesti analoogseid keskkondi, kus kõik saast läbi lastakse – ere näide on /b/ aga ka seal kehtib omamoodi perverssne netiket, mille detailideni ma laskuma ei hakka.
Mis ma öelda tahan. Kergelt olete pääsenud, vaat mis. Ma olen küll alessile väga tänulik, sest siin on ikka rõvedalt palju saasta mis prügikasti rändab. Tõenäoliselt paljud teist seda ei näe ega taju, aga kustutatud postitused on mulle täitsa nähtavad ja neid ei ole vähe. Vahetevahel lasen ka ikka ise ringi foorumile peale ja alati on midagi, mida eemaldada või parandada.
Enamustelt teil pärinevad hoiatused tõenäoliselt sellest ajast kui veel oldi värsked registreerujad, veri möllas ja jutt jooksis. Ja tõenäoliselt siis saite ka oma punkti kirja. Kui keegi tunneb ennast eriti puudutatuna oma hoiatustasemest, palun – alati võib mulle kirjutada. Inimesed, kes on oma punktid saanud kätte aastate eest, võiksid ka kirjutada. Ei ole mul probleemi neid vähendada peale näiteks aastapikkust head käitumist.
august 28, 2009 at 6:20 e.l. #215984Jackie
MemberNormaalne siis, mul üks hoiatus istub juba ligi 2,5 aastat ja 2 tükki u. 1,5 aastat (kokku 30%).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teatud isiku pandud hoiatusi ei julge keegi kustutada, kuna see teatud isik pistab kohe möirgama… varem oli nii vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2009 at 7:33 e.l. #215999AlanBStard
ModeratorPaar modet pingutavad siin üle küll ja lähevad isiklikuks. Ja ma tõesti ei tea ühtegi teist foorumit kus kõik naljad ära kustutataks.
Ma ise lähenen asjale minimalistlikult. Pigem blokiks nuube kes otsingut ei viitsi kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.