hoiatus – Hydroxycut !
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » hoiatus – Hydroxycut !
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2009 at 1:59 p.l. #13017
Amarillo
Membermai 7, 2009 at 2:28 p.l. #194851big poppa pump
MemberArvata võib, et need hydroxycuttijad ise pole ka päris pakendil ettenatud kogustes seda kasutanud.
mai 7, 2009 at 3:45 p.l. #194871masterofceremony
MemberMa tegin ühe kuuri läbi, tervisele neg. i mõjunud, kõik toimib edasi
mai 7, 2009 at 3:46 p.l. #194872rinaldo
mai 8, 2009 at 5:52 e.l. #194940hehee
Aga kas kasu ka oli?Nii palju mõjus, et kuna süda oli kogu aeg väga paha, siis süüa lihtsalt ei tahtnud. Ainult oksendada tahtsin, aga mida Sa oksendad, kui söönud pole.
mai 8, 2009 at 6:33 e.l. #194945masterofceremony
MemberAga kas kasu ka oli?Ütlen ausalt, et hinna ja tulemuse suhe on tugevalt paigast ära. Enesetundel polnud kuuri ajal häda midagi, aga samas ma alustasin kuuriga, siis kaalusin natuke üle 100 kg ja sain -4kg. Samas tellisin Kalmuselt toitumiskava ja teen praegu massitreeningut ja pilt on ikka hoopis teine. Nii, et kui tahad mingit tulemust ka näha, siis põhi laks on siiski toitumine. IMO, seed “super – puper” suurepärased ja fantastilised jne rasvapõletusvahendid on täielik bullshit. L-caritine minu peal ei toiminud, mõtlesin, et katsetan USA superleiutist-tulemus jälle ei rahuldanud. Samas vbla tänu nendele on täna mul, võib öelda, et siiamaani elu parim vorm ja loodame et paraneb veelgi. Eks ta selline kahe otsaga asi ole ja eks need ka midagi mõjunud ole, aga endale mulle tundub, et see oli rohkem maha visatud raha.
Ja algajatele, kes seeda juttu loevad: Alustades on need vahendid kohe kindlasti mõtetud, võibolla oli ka asi selles, et ma liiga vara kasutasin. Äkki tuleks seda kraami kasutada nö lihvimiseks, mitte “töö” tegemiseks
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.