Skip to main content

hoiatus – Hydroxycut !

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » hoiatus – Hydroxycut !

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Amarillo
    Member

BSN tehti maha, nüüd muscletechi kord !

hydroxycut

hydroxy 2

Arvata võib, et need hydroxycuttijad ise pole ka päris pakendil ettenatud kogustes seda kasutanud.

Ma tegin ühe kuuri läbi, tervisele neg. i mõjunud, kõik toimib edasi

rinaldo
    Member

hehee
    Member

Aga kas kasu ka oli?

Nii palju mõjus, et kuna süda oli kogu aeg väga paha, siis süüa lihtsalt ei tahtnud. Ainult oksendada tahtsin, aga mida Sa oksendad, kui söönud pole.

Aga kas kasu ka oli?

Ütlen ausalt, et hinna ja tulemuse suhe on tugevalt paigast ära. Enesetundel polnud kuuri ajal häda midagi, aga samas ma alustasin kuuriga, siis kaalusin natuke üle 100 kg ja sain -4kg. Samas tellisin Kalmuselt toitumiskava ja teen praegu massitreeningut ja pilt on ikka hoopis teine. Nii, et kui tahad mingit tulemust ka näha, siis põhi laks on siiski toitumine. IMO, seed “super – puper” suurepärased ja fantastilised jne rasvapõletusvahendid on täielik bullshit. L-caritine minu peal ei toiminud, mõtlesin, et katsetan USA superleiutist-tulemus jälle ei rahuldanud. Samas vbla tänu nendele on täna mul, võib öelda, et siiamaani elu parim vorm ja loodame et paraneb veelgi. Eks ta selline kahe otsaga asi ole ja eks need ka midagi mõjunud ole, aga endale mulle tundub, et see oli rohkem maha visatud raha.

Ja algajatele, kes seeda juttu loevad: Alustades on need vahendid kohe kindlasti mõtetud, võibolla oli ka asi selles, et ma liiga vara kasutasin. Äkki tuleks seda kraami kasutada nö lihvimiseks, mitte “töö” tegemiseks

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.