Skip to main content

Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Autor
    Postitused
    NowIKnow
    Member

Lihtsalt tahaksin teada, kas 500 kcal päevas on vähe või palju, ma mõtlen et kas kaal siis langeb?

Ja kui palju peab üldse päevas sööma, kui ma tahan kaalus alla võtta?

Siim Kelner
    Member

500 kcal päevas sa kaua ei ela.

Wire
    Member

Lihtsalt tahaksin teada, kas 500 kcal päevas on vähe või palju, ma mõtlen et kas kaal siis langeb?

emmimees
    Member

Surm saabub siis tõesti üsna ruttu, isegi dieedil olles peab tarbima kordades rohkem kaloreid.. kasuta foorumi otsingut!

-AJ-Styles
    Member

Ise ei soovita seda, aga kui tõesti teada tahad proovi järgi, ja näita tulemust:D

NowIKnow
    Member

Okei, ma olen algaja selles asjas. Eks ma surfan siin foorumis edasi ja kogun uut ja huvitavat infot

asdfghjkl
    Member

Capricorn
    Member

kas sobib, et vastaksin laupäeva keskpäeval…

Ma lisaksin siia juurde “kui sa selleks ajaks veel nälga surnud pole”.

asdfghjkl
    Member

Ma lisaksin siia juurde “kui sa selleks ajaks veel nälga surnud pole”.
    daemonium
    Member

greenu
    Member

Suht muhe on lugeda…

Kuid osta poest ajakiri Muscle and Fitness Hers. Usun, et leiad sealt kindlasti mõne kaalulangetamise toitumiskava. Kui ei siis võiksid tellida toitumiskava siit samast lehelt.

Kust need numbrid küll võetakse? Ja milleks?

Peegelpilt on see, mis paneb asjad paika. Kasutage otsingut, tehke omale selgeks sõna BAASAINEVAHETUS tähendus, pange sellest tulenevalt oma menüü tervislikkuse põhimõtteid silmas pidades paika või tellige vastav toitumiskava kui ise ei viitsi või ei oska piisavalt süveneda- ja siis vaadake peeglisse kas asi toimib või mitte.

alpina
    Member

500 kcal on tass jogurtit päevas

maxcar
    Member

500 vähe alla tahad võtta siis 1800 kcl oleks normaalne aga oleneb kõik kehakaalust

Aimuu
    Member

isegi 800 pole dieedi kohta palju, 1000+ kanti süüakse minu teada dieedi ajal, muidugi oleneb kehakaalust, mõni viskaks 1000’ga ka sussid püsti vist

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.