Skip to main content

hingamine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » hingamine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    punamtsike
    Member

kuidas selle hingamisega lood on. et kas kangiga biitsepstõstetel hingamine mitte vastupidi ei peaks käima. et üles tõstes välja ja alla lastes sisse.

matrix99
    Member

Jahh nii see peakski olema ka minu arust,kuna kui tõmbad ylesse on suurem koormus ning kui hingad siis välja koormat sydant vähem……….nii olen vähemalt mina asjast aru saanud:)

Fred Antson
    Member

Surumisharjutustel toimub väljahingamine raskust ületavas,sissehingamine langetavas faasis.Tõmbeharjutustel on lood vastupidised.Kui oma mõttetegevusega asja keeruliseks ei aja,siis paneb hingamisrefleks kõik õigesti paika.

punamtsike
    Member

ootoot. näit jõutõmbes annab ikka tõmbehetkel sisse hingata. pigem tahab keha ise pingutushetkel välja hingata. mõnel tuleb asisema raskuse korral ka vihakarjatust. kuidas sa sissehingates karjatad?. tegelt olen ma neis asjades suht tumba. niiet ei hakka mingit vaidlust tekitama. siiski huvitaks mida vale hingamine endaga kaasa toob?.

Ivanov
    Member

pingutuse ajal hingad välja ja lõdvestuse ajal sisse, siis liigub hapnik lihastesse ja lihas kasvab:D

tony
    Member

Tegelikult on Fredil täiesti õigus, punamütsike. Ega see, et harjutuse nimi jõuTÕMME on, tähenda veel, et tegu puhtakujulise tõmbeharjutusega on. Pigem ikka toimub keha ja jalgade sirutamine nagu ka surumisharjutuste puhul, seega peaksid ka vastavalt hingama.

punamtsike
    Member

a millised need tõmbeharjutused siis on. plokitõmbed? biitsepstõmbed?

Fred Antson
    Member

Need on harjutused selja lailihasele (erandiks “pullover”),biitsepsile,õlalihasele (erandiks muidugi õlalihase surumisharjutused),käsivarre painutajalihasele,sääre eesmisele lihasele ja reie kakspealihasele.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.