Skip to main content

Hind Artic spordis

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hind Artic spordis

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mis hinnakiri seal on? Kodulehel pole miskit kirjas ja kui sinna meile saatsin siis ka midagi ei öeldud, ainult “tulge kohale siis näitame ja räägime”. Jutt käib siis Artic spordist Tallinnas

Capricorn
    Member

Järelikult ei olegi konkreetset hinnakirja. Miks sa siis kohale ei lähe?

Arx07
    Member

Mis hinnakiri seal on? Kodulehel pole miskit kirjas ja kui sinna meile saatsin siis ka midagi ei öeldud, ainult “tulge kohale siis näitame ja räägime”. Jutt käib siis Artic spordist Tallinnas

Seal ongi minu teada “lahtine hinnakiri”, ehk otsustatakse selle järgi palju ja mis aegadel tahad käia vms… Sõber maksab kuskil 600 eeki kuus, saab käia igakell kui tahab, miinimum lepingu aeg 1 aasta.

emmimees
    Member

Seal on pakette lihtsalt väga palju, Ja tahavadki sind kohale selleks, et sul raskem ära oleks öelda neile

Erkko
    Member

Praegu on päris hea sooduskampaania (soodus kehtib 12 kuud ja peab tegema vähemalt aasta ajase lepingu) – vähemalt Tartus.

x900zwi002
    Member

Mina maksan 190 krooni kuus, minu ema 210 krooni kuus.ArticSpordis on soodukas, mida paksem oled seda soodsamalt saad.Leping aastaks ajaks. :o

x900zwi002
    Member

ema ytles mulle, et yks mees maksab yldse 80 krooni kuus.Ei tea, kas see on t6si, aga vb. ka on.

Wire
    Member

ema ytles mulle, et yks mees maksab yldse 80 krooni kuus.Ei tea, kas see on t6si, aga vb. ka on.

Üldse ei imesta viimasel ajal.

Kes maksab 900.- kuus, kes maksab 200..

hehee
    Member

Küll nendel võib hea meel olla, kes sõlmisid lepingu enne nimetet kampaaniat. Kuidagi kummaline on see suhtumine, et saaks aga uusi kliente juurde, püsikundesid ei taha aga justkui keegi hoida.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.