Skip to main content

Hiline treening…kuidas mõjub

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Hiline treening…kuidas mõjub

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Denzel
    Member

Kas selline treeningaeg on sobiv…. käin jõusaalis 20.00 – 21.30 aga kuulsin et see pidi südamele kahjulik olema kui nii hilja trenni teha ja veel seda et lihastesse koguneb piimhape ja kui enne magamaminekut trenni teha siis ei jõua see sealt lihastest ära kaduda või midagi sellist ja siis pidid lihased valutama hakkama… Magama lähen 22.30 – 23.00

ootan vastuseid

ochii
    Member

piimhape tuleb sul lihastesse pärast treeningut põhimõtteliselt alati ja kaob mõne päevaga, venitates kiiremini. trenni võiksid jah teha normaalsemal kellaajal.

rusikas
    Member

Natuke hilja jah!

Raske on oodata, et sul oleks õhtul selline power sees nagu näiteks lõunaajal.

Aga eks siin ole ilmselt ka see, et sa muul ajal vist eriti ei saa trenni teha?

joey
    Member

mina pole küll kuulnud, et see südamele halvasti mõjub. ei saa arugi miks ta peaks. aga olen lugenud seda, et kui süda nõrk, siis on kasulik enne trenni võtta tiba alkoholi. see nagu ei koorma südant liiast.

renku
    Member

Oleneb inimesest. Minule sobib köige paremini treeni algus 4 -6 vahel. Löuna ajal mina ennast veel korralikult pingutada ei jöua. Hommikupoole (8-11) on minu jaoks trenniminek aja raiskamine, sest siis ei jöua ma veel yldse pingutada. Treeningraskusedki on palju madalamad.

Aga 20-22 vahel olen isegi kunagi treeninud ja minule täitsa sobis, ei olnud häda midagi. Kui sa muidugi kogu päev teed rasket fyysilist tööd, siis on töesti sel kellaajal treenimine suhteliselt kysitav!!!

rusikas
    Member

Parim aeg mulle on 12-14.00 algusega. Alates 18.00-st jääb liiga hiliseks – vaim on juba väsinud.

Kunagi treenisin 3aastat algusega kell 7.30-8.00. Jube aeg, aga teist trenniaega töö ei võimaldanud. Kahjuks polnud ka mingit arengut. Üldse ei mäleta ka, et need tegelased kellega koos käisime hommikul vara oleksid arenenud.

Raivo Piiber
    Member

nii vara hommikul?kreisi!mulle endale sobib selline 18.00 – 18.30 algusega ning nädalavahetusel on hea teha hommikul 10-11.00 paiku, eriline purakas tundub siis sees olevat.aga jah, ikkagi individuaalne, kuigi 20.00 alustada on ikka suht hilja.

Fred Antson
    Member

Minu trenn algab 20.30,lõpeb 22.10 – tulemuste üle oleks patt kurta.

ochii
    Member

eks ta individuaalne ole. ma alustan vahemikus kahesti viieni

joker
    Member

Jah, endal pole harv juhus, kus treening algab kah nii 20:00 ajal. Lihtsalt kui oled sunnitud mingil kella ajal tegema, siis sellega harjub ära ja mõne aja pärast pole küll vahet, mis kell see treening toimub.

Näiteks Jay Cutler teeb enne võistlusi ka kell 1 või 2 öösel trenni ja ei sa öelda, et tal tulemusi pole … vist <_<“>

kriskoixx
    Member

12.00 – 14.00 sobib mulle näiteks. Õhtuti olen teinud, aga see pole see.

mesikäpp
    Member

Minu trenni aeg on kella 18.00-20.00 ja väga hea tundub, olen paar korda enne lõunat ka proovinud kuid see ei sobinud, ju organism vajab ümber harjumist.

joey
    Member

minu jaoks on parim 4-st kuni 6-ni. kui teha hiljem, siis pole seda jummi sees enam, ju olen ära harjunud tegema kella neljast.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.